View Full Version : Анти-фаворит сред форумците
Дразня се от себе си.
Сигурно и много други дразня де.
мене
Ооо, кеф! 8-)
:smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098
единия си го наври отпред, другия-отзад! 8-)
А другите три в на майка ти шундрата :smt098 :smt098 :smt098
eu.hyricane
04-16-2008, 18:14
na "rosoner" me psuval toi.. basi jalkara.. nazovi mi po-uspe6en otbor prez poslednite 5 godini plz ?
na "rosoner" me psuval toi.. basi jalkara.. nazovi mi po-uspe6en otbor prez poslednite 5 godini plz ?
Я си еби майката бе цурвил,ше ти серем у устата
Я си еби майката бе цурвил,ше ти серем у устата
"serem".. koi ste vie? nerazzurri li? e da, inter sa mega velikite, imat dosta pove4e spe4elini nacionalni titli, internacionalni titli kakto i evropeiski parvenstva ot milan.. prav si, priznavam gi..
Ебахти балъка си,честно :lol:
5StaR ме дразни, само спами
Pedigree
04-17-2008, 06:24
Ае, имало е някакви, които са ме подразнили лекичко с даден пост, но не достатъчно, за да се сетя в този момент за никовете им. :)
Мдам,а ти няма да се нау4иш,4е не можеш да ме обидиш,защото прекалено много се оби4ам и имам уважение към тялото и ка4ествата си.
Наистина не се хаби с мен,защото подминавам всеки твой пост с ехидна усмивка.Все пак,не е важно какво ти говорят хората по форумите,а как се държат с теб наживо,нали така?А аз проблеми с мъжкото внимание нямам.
PinkFloydSound
04-17-2008, 13:57
А другите три в на майка ти шундрата :smt098 :smt098 :smt098
Стига се заяжда бе! Не ти ли е неудобно да говориш така на момиче и то по-малко от теб?! Глупак... Момиче :shock:
Ооо, много се извинявам за това, че си толкова глупав и непросветен, че не можеш да определиш пола на даден човек. Приеми моето искрено съжаление.
Хермафродит ли искаш да съм, бе?!?
Ооо, създавам си излишна работа. Сега трябва да ти обяснявам какво е това. Ма айде - за друг път ще го оставя! 8-) :P
Do you remember me?
Не,нямам спомен,кой си ти и защо трябва да те помним?
По темата,ще добавя и _donna_
bboy_bunker
04-18-2008, 07:00
But they all wish he's dead, they don't know it's only faith,
cause' the little boy only wants rainbows 'cause he's gay.
Sam90, не се обаждай тука, ами ходи си гони дъгите.. нали тва ти е съдбата.. пфахахахх :razz: :razz: :lol: :lol:
PinkFloydSound
04-18-2008, 09:38
Имало е много хора тук, които са ме обиждали, и то съвсем съзнателно, но все пак - никой не ме дразни.
Дано и занапред да е така. 8-) :P
psychopath
04-18-2008, 18:47
Дразня се от себе си.
Сигурно и много други дразня де.самосъжалението не помага...
na "rosoner" me psuval toi.. basi jalkara.. nazovi mi po-uspe6en otbor prez poslednite 5 godini plz ?тоя сезон следиш ли го ?
Saymon90
04-19-2008, 03:52
But they all wish he's dead, they don't know it's only faith,
cause' the little boy only wants rainbows 'cause he's gay.
Sam90, не се обаждай тука, ами ходи си гони дъгите.. нали тва ти е съдбата.. пфахахахх :razz: :razz: :lol: :lol:
Горкия - дори и два реда не можеш да си преведеш като хората :)
мен много ми е дразнещ NSDAP не знам ама ме дразни адски много
favor_91
04-19-2008, 11:09
Аз пък нямам антифаворит :) Не мога да мразя някой,който даже не съм срещал :( Сички ме кефят :grin:
Deliverance
04-19-2008, 16:21
utt
Имам си една анти-фаворитка , но тя се ползва с привилегии във форума и няма да е уместно да я спомена ( не ща нападки ).
А за протокола..... мммм Lord_of_light ( надявам се , че така се пише)
брей...коя е тази _Донна_ бе :-k да бе и аз се чудя... :-o
Имаше една Румчито.. :) или нещо такова...отдавна беше,ама няма да забравя това момиче...кви коментари и кви изцепки пишеше.. не е истина :D:D:D
LordOfLight
04-21-2008, 07:59
Имам си една анти-фаворитка , но тя се ползва с привилегии във форума и няма да е уместно да я спомена ( не ща нападки ).
А за протокола..... мммм Lord_of_light ( надявам се , че така се пише)
Я и аз съм тук :-|
Аз сега в момента нямам анти-фаворит...
Felis_Dirus
04-21-2008, 09:41
Къдли. :-|
А, и... оня тип, дето вика, че 'не мога да мразя някого, когото не съм виждал дори',.. ми то тук става въпрос за човек, чиито постове просто не ти допадат, а да мразиш някъв клавиатурен боец е жалко...
А аз дори не знам за съществуването ти.. нааайс :lol:
Иначе по темата - хм, бройте едно 10-15 човека, които харесвам и уважавам в този форум - всичко останало е ноу комент. 8-)
Deliverance
04-21-2008, 15:12
гризкай акита ма,курвоо.. :-x ! :-)
Felis_Dirus
04-21-2008, 16:04
И к'во, тва, че не ме знаеш, да не би автоматично премахва правото ми да изказвам мнението си за потребителите? Егати логиката, ще ме извиняваш... ама не се учудвам :-|
Айдееее, почна се с булшита. :lol:
Първо, въобще не съм възразила срещу факта, че ти си изказала мнение, а по-скоро се учудих, тъй като за пръв път те виждам, а видиш ли, явно ти си чел/а достатъчно мои мнения (поласкана съм), за да си изградиш каквато и да е било представа. Та просто ми стана смешно. Whatever, няма да споря, нямам причина за това, предния пост беше просто констатация. Айде, лек ден. 8-)
А, и... оня тип, дето вика, че 'не мога да мразя някого, когото не съм виждал дори',.. ми то тук става въпрос за човек, чиито постове просто не ти допадат, а да мразиш някъв клавиатурен боец е жалко...
Иначе по темата - хм, бройте едно 10-15 човека, които харесвам и уважавам в този форум - всичко останало е ноу комент. 8-)
А? Къдли? Демек - туй ти ли си?
(Аз малко така...оф-топик...иначе нямам мнение по темата, твърде много изпити са ми на главата, за да мисля за...ъъъ...антифаворити. Има потребители, чието мнение уважавам (дори и когато е коренно различно от моето 8-) ) и които са ми направили положително впечатление. Надявам се, знаят си кои са.)
Deliverance
04-21-2008, 19:06
ут
shivacheva
04-21-2008, 19:34
похвално. 8-) Но както и да е, спорът е безсмислен, прекращаваме го (:
Само една съвсееем мъничка поправка...Какво имаш предвид под прекращаваме го?Прекратяваме го...Моля те,не го пиши тва "прекращаваме го"...И не се обиждай... :)
Felis_Dirus
04-21-2008, 19:58
А? Къдли? Демек - туй ти ли си?
(Аз малко така...оф-топик...иначе нямам мнение по темата, твърде много изпити са ми на главата, за да мисля за...ъъъ...антифаворити. Има потребители, чието мнение уважавам (дори и когато е коренно различно от моето 8-) ) и които са ми направили положително впечатление. Надявам се, знаят си кои са.)
Аз съм. :)
lilit_666
04-22-2008, 19:04
exploitedteen
Dawa wse raznni maloumni mneniq, samo za da e interesen
ANTIHUMAN
04-22-2008, 20:53
Леко ме дразнят NSDAP и exploitedteen.Не ги мразя!Немога да мразя ,мога да ненавиждам ,но не и да мразя!Но се пак не ги познавам добре ,немога да кажа нищо против тях.Просто някой от тяхните мнения са не на място.Но всеки има право на избор и т.н. оф живеем в демокрация ,знаете как е :-D !
П.П. Не ме разбирайте погрешно.Просто има от постовете им с които не съм съгласен! УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!! :P
(ооофф това - Който и които винаги ги бъркам незнам кое къде е ! :( )
Извинявайте за правописните грешки! :oops: 8)
ScionOfStorm
04-23-2008, 11:51
Тея, дето са ми анти-фаворити не са малко, ама пък ми носят забавление, така че дори и тях си ги "лофффкам о_O" понякога. ;р