PDA

View Full Version : Безнадежден случай!!!



02-10-2007, 15:11
Моя проблем е че ме е страх да се обвържа с някое момиче!!!
Така е защото не съм интересен,дори със приятелите си не мога да говоря за нищо.Не мога да разбера защо става така не ми идва нищо за което да говоря или когато се сетя за някоя интересна и смешна случка не мога да я разкажа.Започвам да я разказвам много скучно и тъпо и хората по някога даже спират да ме слушат :( Много съм зле със комуникацията и точно затова ме е страх и да се обвържа с някого защото съм скучен и безинтересен за нищо не ставам!!!

02-10-2007, 15:14
Уф... много гадно. И аз съм така до известна степен... но това не означава че не ставаш за нищо. Интересно ми е какво ли ще кажат останалите по този въпрос. :roll:

`Death`Whore`
02-10-2007, 15:18
Със самосъжаление няма да постигнеш нищо. Аз бях безумно смотано дете, сдухвах се от непознати и най-вече от момчета...и дойде време, в което се отпуснах. Все ще има нещо интересно в теб, не вярвам да си толкова зле...

02-10-2007, 15:23
Със самосъжаление няма да постигнеш нищо. Аз бях безумно смотано дете, сдухвах се от непознати и най-вече от момчета...и дойде време, в което се отпуснах. Все ще има нещо интересно в теб, не вярвам да си толкова зле...
Не мога да бъда весел разбираш ли немога да забавлявам хората около мен и да ги накарам да им е интересно със мен.Всеки път като съм с някой през повечето време мълча и се засмивам на някоя простотия и толкоз.Понякога казвам нещо сериозно и това е бива ме да съм само сериозен!!!

`Death`Whore`
02-10-2007, 15:26
Мъжът не е нужно да е само забавен...и всъщност колкото и да си забавен, това в доста случаи не е достатъчно, за да си интересен...може пък да си намериш забавна девойка, кой знае...когато си с момиче, не е задължително ти да се правиш на шут, а тя само да се хили...така че спокойно. :wink:

{Sweety_f}
02-10-2007, 15:29
След като ти мислиш че си такъв не очаквай другите хора да мислят друго за теб...сам трябва да промениш мнението за себе си..(:

02-10-2007, 15:43
След като ти мислиш че си такъв не очаквай другите хора да мислят друго за теб...сам трябва да промениш мнението за себе си..(:
Хаха знаеш ли колко пъти съм си го казвал и съм си го мислил,но всеки път като отида някъде с приятели вместо да ми стане хубаво с тях ми става гадно че само седя и нищо не правя и след такива случеи започвам да си мисля че изобщо не съм готин,а смотан!!!Всеки път ми казват кажи и ти нещо влез в разговора,защо мълчиш-и след тези думи пак мълча сякаш не разбирам езика,сякаш съм пред някой чужденец!!!Никой не може да разбере защо мълча,даже някои са ми казвали че не ме заговарят защото незнаят какво ще кажа и дали изобщо ще кажа нещо!!!

KoRn
02-10-2007, 15:51
Otreji si rukata i posle po4ni da vika6 vsi4ki 6te te zabelejat :smt026


P.S. ako otreje6 rukata na nqkoi drug daje 6te te davat po TV


Sduhah li te?
:smt026

: :-s ne moje6 da me sudi6 az sum nevmenqem!! :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

KoRn ti si nenormalno tup i grozen :-s

`Death`Whore`
02-10-2007, 15:52
А когато излизаш сам с някой приятел, пак ли мълчиш? Аз в компания също редовно мълча и се смея, но когато съм сама с някого, с когото се разбираме, се получава доста добре.

02-10-2007, 15:57
А когато излизаш сам с някой приятел, пак ли мълчиш? Аз в компания също редовно мълча и се смея, но когато съм сама с някого, с когото се разбираме, се получава доста добре.
Ами не той говори аз се смея :lol: понякога и аз казвам нещо ама сериозно не е никак смешно.

`Death`Whore`
02-10-2007, 16:30
Явно си в такава възраст и обкръжение, в които се цени не интелекта, а забавността...

Digital
02-10-2007, 16:51
когата не си интересен, прави ТАПОТИИ. (Влез ж WWW.VBOX&.COM i potarsi No connection ili JACKKASS i gi gledai. От тях ще ти доиде музата :):):)
Не карай момчето да се прави на глупак, моля те.

Приятелю... съжелявам, просто си такъв. Индивидуалист, което в доста случаи обаче е преимущество. В живот асе търсят именно сериозни хора... приятелите ти няма да изкарват пари с лафчета.
Можеш да се превърнеш в професионалист... в професията която си си избрал или която си избереш. Ще бъдеш търсен, защото хората ще виждат че си сериозен и че ще могат да разчитат на теб. Но ще си самотен... ако не се промениш. На колко си години ? Може би с времето ще се отпуснеш, най-вероятно така ще стане !
А може би просто не си намерил хората, с които би могъл да общуваш по начина по който би искал... не знам.
Както се казва... продължавай напред, не се отказвай и най-вече знай че училището на този етап ти е най-важно. Ако щеш го гледай и от друга... малко по-остра страна... "мамка му, аз съм свестен, а всички тия боклуци дето ходят пушат и пият по лайняните купони не струват и един ден ще ми правят кафето в някое заведение... " ( което си е малко крайно, но... в някакъв процент може би ще се сбъдне. :) )
Толкова от мен, кажи ми ако ти е станало по-леко от това което ти написах. :)

02-10-2007, 17:19
Мерси за отговора наистина стана ми малко по добре.
Имало е случаи в които съм разсмивал човек и знаеш ли колко хубаво ми е ставало искам да се чувствам всеки ден така.Вече не съм виждал най добрия си приятел от 2 години а живее близо до мен в съседния вход и той вече се отказа да ме вика и аз не излизам да го видя защото ми писна да седя като някоя статуя когато съм с него и с другите ми приятели!Сега като чета това от страни звучи така сякаш той не ми е приятел,ако ми беше прител щеше да продължи да ме вика,но не е така.Последния път още си спомням когато ме пита ако някой го нападне в бой дали ще му помогна
всеки би казал да,но аз глупака казах не и защо това беше много глупаво от моя страна нямате си напредстава той колко пъти ме е защитавал а аз какво съм правил за него нищо даже имах смелост да му кажа тая глупост пред очите му ето затова не му се сърдя че сега не ме търси защото съм пълен нещастник!!!Нямам и смелост да отида да го видя защото знам че всичко ще си продължи по старо а на мен не ми харесва такъв живот!

koalka
02-10-2007, 17:26
Я, си вдигни самочувствието малко!Така какво мислиш, че ще направиш, като си повтаряш, че за нищо не ставаш.Наистина съм съгласна с `Death `Whore, че просто трябва да се отпуснеш и да се забавляваш, а не само да се свиваш и нищо да не казваш.Не можеш ей така да нямаш отношение към никой разговор, просто си се притеснил.

02-10-2007, 17:53
Na kolko si godini mejdu drugoto?

02-10-2007, 18:29
Na kolko si godini mejdu drugoto?
На 17 :roll:

CrIsTiaNo_
02-10-2007, 18:33
izlez s nqkoi ne si misli 4e postoqnno trqbva da kajej ne6to smisal ne dei da mal4i6 kat pukal ama ti kaji ne6to posle tq i temite si sledvat 1 sled druga az sam na prinncipa "improvizaciqta e maika na jivota" probvai i ti nedei da si misli6 sq kat izlezet e za kvo 6a si govorite i ne6to zeme da stane i ti sq kat ne e tvoita tema det si si mislil da ne znae6 kvo da kajej ....

JORJIQ_*_#_*
02-10-2007, 19:18
Проблемът, за който казваш не е истинският проблем, а само следствие на истинския, който според мен е ,че не обичаш себе си! Може би семейството ти не ти е дало достатъчно подкрепа, когато си израствал, не знам и няма значение! За да се оправиш трябва да започнеш да се харесваш, никога не се критикувай, всички грешим! Ще ти е нужно време, но си заслужава! Явно си мислиш, че другите са нещо повече от теб щом само мълчиш и не смееш да кажеш нищо! Крайно време е да се промениш! И ей пич, промяната е неизбежна! Ще се справиш! :wink: Късмет! :smt004

Fucking_Bitch
02-10-2007, 19:24
Еми трябва да поработиш малко върху проблема с някой,защото това едва ли би типречило само в любовта!Хубавото е,че можеш да промениш нещата..Успех \:D/

Cypress Hill
02-11-2007, 00:24
Моя проблем е че ме е страх да се обвържа с някое момиче!!!
Така е защото не съм интересен,дори със приятелите си не мога да говоря за нищо.Не мога да разбера защо става така не ми идва нищо за което да говоря или когато се сетя за някоя интересна и смешна случка не мога да я разкажа.Започвам да я разказвам много скучно и тъпо и хората по някога даже спират да ме слушат :( Много съм зле със комуникацията и точно затова ме е страх и да се обвържа с някого защото съм скучен и безинтересен за нищо не ставам!!! Гледаш "Американски пай" и "Ван Уайлдър", вкарваш малко непукизъм, не мисли, че имаш проблем, трябва ти просто време и ще се отпуснеш. Само не се шашкай, ще стане, време ти трябва!