Влез

View Full Version : възможно ли е забременяването ?

Lud_s_glavata
02-10-2007, 21:23
Имам въпрос. Мой приятел е правил секс с приятелката си без презерватив след като е сие бил чикия. Не е свършил в нея. Възможно ли е тя да е бременна при условие че след като си е ударил чикията се е измил и е пикал. Възможно ли е да е останала сперма в пениса му и да предизвика забременяване. Има ли опасност че му е леко притеснено :?

Sange
02-10-2007, 21:31
Има опасност защото и преди еякулацията се отделят малко количество сперматозоиди. Вероятноста е малка, но съществува - ако си спомням правилно цифирите (някой да ме поправи ако греша) е около 20% (спрямо вероятноста при нормален секс без предпазни мерки).

При нормален полов акт без предпазни средства шанса е около 3%, което значи че вероятноста приятелката му да е бременна е около 0,6% (20% от 3%).

DIVINE_TIME
02-10-2007, 21:35
Принципно, винаги когато се прави секс без предпазни средства има шанс да настъпи бременност.Точно поради тази причина - ПРЕДПАЗВАЙТЕ СЕ!!! Ползвайте презервативи,за да не се притеснявате после!

ThePainIsReaL
02-10-2007, 22:15
Не съм много веща , но доколкото знам , има вероятност , която е минимална . За да не се безпокоят , просто да си направи тест . Така с гадаене не става .

bulgarche
02-10-2007, 22:50
То и да не си е ударил чикия пак има вероятност, пък какво остава като прибавим и този факт

koalka
02-11-2007, 05:25
Има възможност, да.По-добре да си направи тест.

alkobalko
02-11-2007, 07:02
Нека си направи тест за най- сигурно. Винаги, когато се прави секс без предпазни средства има вероятност момичето да забременее.

krem4et0
02-11-2007, 07:36
По мое мнение няма как да стане. Абе проумейте го,че за да се забременее трябва да са налице множество фактори като овулация,еякулация във влагалището,голяма концентрация на сперматозоиди,а само 1 от 5 оплодени яйцеклетки става на бебе. И изобщо да стане бебче е доста по-трудно отколкото си го мислите.
Не е бременна. Няма начин!

sWeEt_SeEd
02-11-2007, 11:43
абе кфо давате съвети момичето да си напрай тест ,като то дори не знае за кфо стаа въпрос...бас ловя ,че преди да я чука гаджето и си бие чикии ахеахехахе не виждате ли,че тоя дето ебал малоумния...решил да почне да мислие след тфа и да психиясва ,та казал на приятелят му,също толкова необразован и неориентиран,който от своя страна решил да пуска теми аеххаехах за да пита дали е възможно тя да е бременна са пич като ти кажеме,сподели с приятеля си,и понеже ти казваме ,,че не може тои ше се успокой...добре че нямаше отговори от типа на:Да,има голяма вероятност да е бременна',щото щеше да има после пред момичето: Абе аз такова...преди да правиме секс...ммм...си набих еднааа...ии такоа са ,нали беше без капут.таа малко се притеснявааам ...ахеахехахе смешници :smt006 и пак казвам,човек сам не си ли реши проблемите и да размисли,няма кои да му помогне и да ги реши...USE YOUR BRAIN !!!It's not just to fill up your head :smt011

BeZ^BikiNi
02-11-2007, 11:58
Mi az ot 6 meseca go pravq bez prezervativ i nishto ne e stanalo [-o< A i pri uslovie che se e izmil spored mene nqma opastnost to ako taka stavashe do sq znaesh li kolko bebeta shteshe da ima :smt017

john_kaleka
02-11-2007, 12:15
Ползвайте презервативи бе хораааааа!

bungle
02-11-2007, 12:33
По мое мнение няма как да стане. Абе проумейте го,че за да се забременее трябва да са налице множество фактори като овулация,еякулация във влагалището,голяма концентрация на сперматозоиди,а само 1 от 5 оплодени яйцеклетки става на бебе. И изобщо да стане бебче е доста по-трудно отколкото си го мислите.
Не е бременна. Няма начин!

Мдаааа,споделям мнението.