View Full Version : help me za 1vi pat 6te mi e ...
nejna`i`jestoka
02-10-2007, 21:56
zna4i na 17 sam ,debstvena sam iiiiii s fr mi sme re6ili da go napravim .. i na 2mata 6te ni e za 1vi pat .toi e na 17,po4ti 18 :oops: iiiiii iskam da zadam nqkolko vaprosa.. Kakvo da napravq za da go vazbudq maksimalno,kakva poza da zaema i nzzz vse ob6ti ne6taaaa vsi4ko koeto mi kajete 6te mi e ot polZaaa.Sa6to taka 6te me boli li mn?te4e li mn krav?Vsi4ko Kakvoto vi doide na ummm PLSsssssss SpodeleTeeee !!!! pls pls pls.Predvaritelno vi blagodarq :)
martinka_91
02-10-2007, 21:58
Разрови се из форума. Толкова много такива теми има :shock:
ThePainIsReaL
02-10-2007, 22:02
zna4i na 17 sam ,debstvena sam iiiiii s fr mi sme re6ili da go napravim .. i na 2mata 6te ni e za 1vi pat .toi e na 17,po4ti 18 :oops: iiiiii iskam da zadam nqkolko vaprosa.. Kakvo da napravq za da go vazbudq maksimalno,kakva poza da zaema i nzzz vse ob6ti ne6taaaa vsi4ko koeto mi kajete 6te mi e ot polZaaa.Sa6to taka 6te me boli li mn?te4e li mn krav?Vsi4ko Kakvoto vi doide na ummm PLSsssssss SpodeleTeeee !!!! pls pls pls.Predvaritelno vi blagodarq :)
Такам ..
Първо на тази тема точно има милиони теми .. потърси и ще намериш отговори . .
Второ - Позата зависи и от двамата , както ще ви е по-удобно . Повечето двойки се спират на мисионерската за начало . Може да пробвате . Ако не ви е удобно , сменяте в движение . За да го възбудиш - целувай го по места , където харесва . Докосвай , играй си , също целувай и знаеш какво члена му . Сама ще усетиш , кога наистина най-много му харесва да го целуваш и къде .
Трето - кръвта и болката са много индивидуални . При някои въобще няма , при други малко .. но не се безпокой , няма опасност да умреш от кръвозагуба .
Другото , което искам да ти дам като съвет е .. да не се панираш ,ако не се получи от първия път . Пък и за да се отпуснеш и да не те боли пробвайте с пръсти , да те лиже и т.н. Няма да съжалиш и без това .
За всеки случай потърси и други теми . Има много , много
nejna`i`jestoka
02-10-2007, 22:02
a da sa6to taka kakvi predpazNi merki da vzemem 4e da nqma nejelani posledstviq .. Samo prezarvativ li?kakav?Az si misleh sled akta da vzena i hap4eta ... nali ima edni nz kak se kazvat 10-12lv sa i se piqt do 24 4asa sled poloviq akt?6te mi navredqt li ne6tOo hap4etata ako gi vzema samo 1 pat i sme go pravili s prezarvativ?A ako prodalja da gi vzimam ....A i sa6TOoOo takaaa ako moje da mi kajete po koe vreme da go napravim v smisal ot menstroqlniq mi cikal?malko predi da mi doide?Po sredata na cikala? ili Sled kato mi spre menstroqciqta? Iiii samo da kaja .. nali vsi4ki momi4eta znaete 4e `menstroalniq cikal e vsi4kite 28 dni ili tam kolkoto sam ili ina4e kazano vremeto m/u dvete menstroacii`Pripomnqm vi za da ne se obarkate i da stane gaf :] PLsssssssss HelP Meeee
NiksaN4o
02-10-2007, 22:04
Хмм значи започвам по някакъв ред пък да видим какво ще излезе... :-D
За това дали ще те боли - да ще боли, но не се отчайвай :lol: в зависимост, колко си възбудена и овлажнена - ще те боли по малко или повече. За кръвта - няма да тече цял поток, а даже може изобщо да не тече. Как да го възбудиш максимално? Еми тук използвай фантазията си :-D сложи го да легне по гръб и почни да го целуваш навсякаде - започвар от шията и слизаш надоло по гърдите, корема и ако искаш му правиш орална любов, а ако ти е неприятно това - целувай го близо до члена ( от очакването също ще се възбуди :mrgreen: ). Също така го гали. Играй си с члена му ако искаш ... :oops: :lol: А за позата ... хммм ми отначало ако искаш започнете в мисионерска ( той е отгоре ) и вече по-нататък сменета в такава каквато ви харесва и на 2мата. Въпрос на вкус е коя поза ще му хареса най-много :mrgreen: Надявам се да съм ти бил полезен и приятно изкарване на 1вия път :wink: :-({|= :wink:
NiksaN4o
02-10-2007, 22:05
Ако изполваш презерватив - след това няма нужда от хапчета спокс. Тея хапчета не ги пийте като бонбонки ве маа му ... Вредни са на сичкото отгоре... има и последствия от тях ...
ThePainIsReaL
02-10-2007, 22:07
a da sa6to taka kakvi predpazNi merki da vzemem 4e da nqma nejelani posledstviq .. Samo prezarvativ li?kakav?Az si misleh sled akta da vzena i hap4eta ... nali ima edni nz kak se kazvat 10-12lv sa i se piqt do 24 4asa sled poloviq akt?6te mi navredqt li ne6tOo hap4etata ako gi vzema samo 1 pat i sme go pravili s prezarvativ?A ako prodalja da gi vzimam ....A i sa6TOoOo takaaa ako moje da mi kajete po koe vreme da go napravim v smisal ot menstroqlniq mi cikal?malko predi da mi doide?Po sredata na cikala? ili Sled kato mi spre menstroqciqta? Iiii samo da kaja .. nali vsi4ki momi4eta znaete 4e `menstroalniq cikal e vsi4kite 28 dni ili tam kolkoto sam ili ina4e kazano vremeto m/u dvete menstroacii`Pripomnqm vi za da ne se obarkate i da stane gaf :] PLsssssssss HelP Meeee
Оле .. никакъв гаф няма да стане , недей се панирай толкова много . Няма нужда да си купуваш хапчетата . Те са хормонална бомба - ще си преебеш супер яко организма . Колкото до цикъла ти , спокойно , ако отделиш малко повече финанси за качествени и удобни за момчето презервативи , всичко ще е 6 . Само не си купувай такива евтинки тип "Искам Бебе" . Имайте цяла кутия със себе си , в случай , че се скъсат . Не се безпокой няма опасност от бременност , ако ползвате добри кондоми . Пък и ако той се скъса , се усеща в повечето случаи .
Наслади се на момента момиче , стига си мислила за бременност. Момчето едва ли няма да се гриже за теб и това да не сгафи .
nejna`i`jestoka
02-10-2007, 22:07
mhm ... ima i dr problem ima golqm gadel na mn mesta po tqloto 1 pat leko go dokosnah blizo do 4lena i toi podsko4i ... :S Ami SEGAaaaaaaa ?? :( Az da vzema da go celuvam a nego da go e gydel .. mhm :(
ThePainIsReaL
02-10-2007, 22:11
mhm ... ima i dr problem ima golqm gadel na mn mesta po tqloto 1 pat leko go dokosnah blizo do 4lena i toi podsko4i ... :S Ami SEGAaaaaaaa ?? :( Az da vzema da go celuvam a nego da go e gydel .. mhm :(
Уфф .. тва ми е познато . И аз имам супер много гъдел на корема и просто ми е много голям проблем .
Но виж , просто му кажи да си седи мирно .. абе като се опре до секс , няма да има "гъдел ме е" , ще има "яко ми е" O:)
john_kaleka
02-11-2007, 13:02
ako se napikash noo she se kefi toia
macka123
02-11-2007, 13:45
по принцип и аз имам много гъдел но когато се въбудя той почти изчезва.на повечето места де.и гаджето ми е така.спокийно.а що се отнася до презервативи бих ти препоръчала дурекс екстра сейв (тъмно синя опаковка с едно рапанче)
iskamTe_vednaga
02-11-2007, 14:04
Такам ..
Първо на тази тема точно има милиони теми .. потърси и ще намериш отговори . .
Второ - Позата зависи и от двамата , както ще ви е по-удобно . Повечето двойки се спират на мисионерската за начало . Може да пробвате . Ако не ви е удобно , сменяте в движение . За да го възбудиш - целувай го по места , където харесва . Докосвай , играй си , също целувай и знаеш какво члена му . Сама ще усетиш , кога наистина най-много му харесва да го целуваш и къде .
Трето - кръвта и болката са много индивидуални . При някои въобще няма , при други малко .. но не се безпокой , няма опасност да умреш от кръвозагуба .
Другото , което искам да ти дам като съвет е .. да не се панираш ,ако не се получи от първия път . Пък и за да се отпуснеш и да не те боли пробвайте с пръсти , да те лиже и т.н. Няма да съжалиш и без това .
За всеки случай потърси и други теми . Има много , много
този потребител по мое мнение е достатачно изчерпателен! мисля че няма какво да добавя
Как да го възбуди6 ли? Ами ти се го познава6 най-добре, знае6 какво харесва... Позата е най-добре да е класи4еската "мисионерска"(в която ти си отдолу). Това дали 6те те боли зависиот много не6та(колко си възбудена и овлажнена, колко е тънак и еласти4ен химена ти). Когато говорим по тези теми с мои приятелки, пове4ето се оплакват, 4е ги боляло стра6но много, а аз не усетих болка. Не е задължително да ти е наприятно. Това, 4е първия път боли много и те4е доста кръв, са митове и легенди. Не се притесняваи. :wink:
Мммм, при моя първи път, първо - да, болеше ме. Но се преживява. Освен това е само в началото; когато болката премина, се чувствах чудесно. Аз абсолютно несъзнателно се дърпах, при което съм убедена, че и на приятеля ми не му беше особено спокойно, въпреки че не му беше за първи път. Имахме няколко безуспешни опита и аз се чувствах ужасно виновна, че не мога да се отпусна достатъчно. Но накрая се получи. :-)
Кръв почти нямаше. Затова пък кървях няколко дена след това. (Естествено, всичко това е много индивидуално, при теб може да няма никаква болка, може да има малко кръв...но така или иначе, нищо не е чак толкоз страшно :wink: )
Позата - ние го направихме в мисионерска. Някои препоръчват ездачката, но аз така не мога. Имайки предвид колко съм неопитна, имах нужда партньорът ми да поеме нещата в свои ръце.
Предпазните средства - просто качествени презервативи (които са поставени правилно!). Моля, образовай се на тема спешна контрацепция. Не можеш просто ей така да пиеш такива хапчета (като Постинор, пият се 72 часа след акта и само когато има реален шанс да забременееш!). Някой горе спомена, че са на хормонална основа и НЕ са безвредни.
Как да го възбудиш...това ще го разбереш на момента - целувки, ласки...френска (ако искаш естествено). Аз още не мога да разбера какво точно се харесва на приятеля ми и карам малко на сляпо (а той отказва да си каже доброволно :roll: ) но с времето партньорите се опознават и "научкват" предпочитанията си :-)
За гъдела, ох, и аз имам ужасен гъдел (но само когато той ме закача! :shock: ) и приятеля ми се възползва от това като постоянно ме гъделичка. Че това може да си е чудесна прелюдия към любовна игра, стига да не стане мъчително. :wink: Ще усетиш къде и как да го целуваш и докосваш, за да му е приятно. Само спокойно :wink:
nejna`i`jestoka
02-11-2007, 16:04
Barbie : Имахме няколко безуспешни опита и аз се чувствах ужасно виновна, че не мога да се отпусна достатъчно. Но накрая се получи.
Tova v edna i sa6ta ve4er li ?
Barbie : Имахме няколко безуспешни опита и аз се чувствах ужасно виновна, че не мога да се отпусна достатъчно. Но накрая се получи.
Tova v edna i sa6ta ve4er li ?
Не, няколко различни вечери. Някой горе спомена, че може и да не стане от първия път. Освен това има доста теми, в които притеснени младежи и девойки питат това нормално ли е. Ми случва се, явно е нормално. Но съм сигурна, че ако не мислиш за болка, кръв; ако си максимално спокойна и просто си мислиш как ще си толкова близка с човека, когото наистина обичаш...всичко ще мине добре. :wink:
nejna`i`jestoka
02-11-2007, 16:27
misi mn :)