PDA

View Full Version : puskat li vi da spite v gadjeto vi?

s3xy_d0ll
02-11-2007, 01:06
taka intersno mi e kolko ot vas gi puskat kato kajat 'otivam da spa v priqtelq mi /priqteklata mi' i kolko lajat 4e 6te spat v priqtel(koito gi prikriva)? am ako vi puskat uto4nete na koko ste s polovinkata si i ot kolko vreme ste zaedno 6toto i tva ima zna4enie.. :-k
haide 4akam otgovori O:)

yuHku
02-11-2007, 05:16
до сега не съм питала майка ми дали може да спя в гаджето ми , ма при мен е доста сложно и тя не трябва да рабира кой е той щото ще ми отреже главата , дори като отида на кафе с него не винаги си казвам че излизам с гаджето че ще започне мн да разпитва :smt012

kristina_ok
02-11-2007, 07:58
Ами аз оставам да спя в приятеля си.На 17 съм.И заедно сме с него вече почти 2 години.

Ivchet0
02-11-2007, 08:25
аз казвам че ще спя в приятелка и не ми правят никакви проблеми :P

alkobalko
02-11-2007, 08:26
Аз съм на 18, скоро ще направя 19. Той е с 2 години по-голям от мен и сме заедно вече повече от 2 години. Никога не е било проблем да ме пускат да спя в тях, нито пък той да остава в нас. Родителите ми много го харесват и никога не са ми забранявали да спя в тях и обратното.

SwEeTyTu
02-11-2007, 09:55
Ами мисля че няма да ме пуснат да спа у гаджето ми ама аз ще кажа че ще спа у някоя приятелка и ще си спа там с няколко думи кой ги пита тях :-# . Живота си е мой и ще си го живея както си искам дори и да си бласкам главата после!

Selene
02-11-2007, 11:13
Не съм спала никога в гаджето ми . Не съм питала майка ми , защото знам че няма да разреши . А пък и брат ми е много против момчето с което ходя... Така че брат ми+майка ми =2x :twisted: Aбе гаднички са си двамата ... И брат ми като почне да и говори някви неща и се оспява да я обеди...

leko_otkachena
02-11-2007, 11:19
amii men me puskat bez nishto da mi kazvat

HopeLesss
02-11-2007, 11:56
Не съм я питала никога, защото предполагам как ще реагира. Не е проблем да остава в тях до 2-3 през нощта, но да оставам да спя в тях... :roll:

Tokio_Hotelkata
02-11-2007, 14:01
Не ми дават!

Lorraine
02-11-2007, 14:02
хах ми ся няам приятел ама ако имах и ако поискам да спя у тях мога да предположа къф ще е отговора :lol: (ест ще си помисли че ще прайм нещо и затфа няа да ме пусне :smt017 )

ABSOLUTme
02-11-2007, 14:24
Никога не е било проблем да ме пускат да спя в тях, нито пък той да остава в нас. Родителите ми много го харесват и никога не са ми забранявали да спя в тях и обратното.
samo ashta mi vednuj mn se smuti,shtoto se pribrahme v 3h30(nz shto toi beshe buden izobshto) i vuobshte ne vidq,che momcheto mi e vlqzlo v staqta mi..i kato nahulta samo po gashti i 'aa' 'ahaaa' i si izleze zasramen.posle ne obeli nito duma za srednoshnata sreshta :-D

Lorraine,kaji na vashte,che sex ne se pravi samo po tumno.. :lol:

Jamalska
02-11-2007, 16:57
За при бившия нямаше проблеми....са ше има сигурно

CrazyWitch
02-11-2007, 17:07
Az spq u tqh i toi v nas.
Nqma kak vse pak sme ot razlichni gradove.

SuN4o_F
02-16-2007, 22:37
kato mu hodq na gosti v sf {poneje tam raboti} spq tam....ina4e kato si idva tuk {tehnite sa ot tuk} si spim otdelno...kofti mi e da pitam dali moje da spq v tqh..de da znam

shadow4e
02-16-2007, 23:03
В интерес на истината не съм спала в тях с изключение на Нова година/след купона/. Тойе спал няколко пъти в нас, когато наште не си бяха в София, те не тръгнаха докато не се увериха, че няма да спя сама, а той "ще ме пази". И на морето бяхме 3 седмици заедно :) Наште са спокойни, когато съм с него.

bungle
02-17-2007, 08:36
Никой не ги пита. :smt005

nikinkaaa
02-17-2007, 08:38
Не съм питала,защото знам какъв ще е отговора :roll:

gerinceto
02-17-2007, 09:49
men opredeleno ne me puskat

angel with broken wings
02-17-2007, 19:45
Не искам да видя изпепеляващия поглед на маминка като я попитам :roll:

lLady_MooN_RaiN
03-15-2007, 18:48
Само да им кажа и ме пускат.Не са ми правили проблеми и за късно прибиране-(в тва отношение за суперррр)

iiirish
03-16-2007, 20:06
като са някъде на гости и ме оставят по цяла нощ сама естествено, че ме "пускат" :lol:

My_Infernal_Majesty
03-16-2007, 20:17
Ххах- това е малко странно за мен -не съм се замисляла да ходя да спя при него... изобщо даже! Далеч съм от такива планове и затова дори незнам какво е мнението на майка ми по въпроса, но дори и да ме пуска аз самата не искам. Кво ще правя на чуждо място цяла нощ- с мойте фобии, нерви и всекви такива маниакални паранои?!?!

_VIP_
03-18-2007, 20:13
но дори и да ме пуска аз самата не искам. Кво ще правя на чуждо място цяла нощ- с мойте фобии, нерви и всекви такива маниакални паранои?!?!
kefish me :mrgreen:

My_Infernal_Majesty
03-18-2007, 20:19
Кефя те?! хах е как така?!

sladur4eto_f
03-18-2007, 22:29
еми аз сам на 15 и няма никакав шанс да ме пусне пък и аз нямам голямо желание :D

cherinka
03-19-2007, 03:53
хах ми ся няам приятел ама ако имах и ако поискам да спя у тях мога да предположа къф ще е отговора :lol: (ест ще си помисли че ще прайм нещо и затфа няа да ме пусне :smt017 )

Точно.

sexy_anji_
03-19-2007, 05:16

Точно.

Именно. А сякаш като кажа отивам на кафе пак не мога да отидем да правим "нещо".

koalka
03-19-2007, 07:38
Наще не съм ги питала, но предполагам няма да ме пуснат.Майка ми много добре знае, че правим секс и въпреки това няма да ме пусне. :wink:

GLeZoRanA
03-19-2007, 08:04
До сега наще не са ми създавали проблеми ... и ме пускат :-D

krem4et0
03-19-2007, 09:34
На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.

mechtaq_za_teb
03-19-2007, 12:01
Az ne sam kazala na nashte 4e imam priqtel :oops: Ako im kaja ima da me razpitvat .... ujassss... ako razberat sam na 100% sigurna 4e nqma da me pusnat da spq u tqh,zatova 4at pat laja :)

Dr. Kazimbutt
03-19-2007, 14:42
Нашите ме пускат, ама техните не ме...

Swinkenhoffer
03-19-2007, 15:04
ще ме пуснат, ама със сто заръки :lol: веднъж ми се е случвало, но казах, че ще спя при няква другарка... за кво да се обяснявам?

_VIP_
03-19-2007, 16:00
На 21 сме с гаджето, .
e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate? :shock: :-D

I_ve7o
03-19-2007, 17:03
ami toi spi v nas.. az sega sh hodq v tqh za pryv pyt.. vse pak sme ot razli4ni gradove nqma kak..

krem4et0
03-20-2007, 06:42
На 21 сме с гаджето, .
e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate? :shock: :-D
за жалост имат,защото живея при тях и те ме издържат. зависима съм във всяко отношение. А и майка ми е нерва-нещо ако се скараме тя изпада в истерии и лежи по болниците. А въпреки всичко тя ми е майка и предпочитам да не я докарвам до тези състояния. баща ми е пък консерва и ми би и не ми говори повече от месец като разбра,че си имам гадже,а аз бях на 19. Какво да кажа-най-консервативните хора на света. Аз се правя на послушна и гледам да не ги разстройвам. те доста умело ме манипулират. Абе лоша работа.

KoRn
03-20-2007, 06:45
mmm puskat me samo 4e ba6ta i na moita ne me dopuska na 30 metra ot bloka ina4e na nova godina me pusnaha v edna fr i be6e mnou qko

:-s tolkova qko 4e posle 2 dena te tursihme i narkaq te manerihme pod divana da preduvkva6 nekfa mi6ka!

FiRe_LaDy
03-20-2007, 16:50
Emi mene vse oshte ne me puskat da spq v priqtelq mi.

Fanatichka
03-20-2007, 19:12
Спала съм у гаджето ми, но не съм питала наще.Просто казах, че съм в една моя фр.На нова година знаеха, че ще спя у тях и нищо не ми казаха.Може би ако ги питам няма да ми направят проблем/по-скоро мама/Тя ще ми каже"Да внимаваш какво правиш" Баща ми едва ли ше ми даде, но майка ми най-вероятно ше ме прикрие :-D Приятеля ми е спал в нас, но наще ги нямаше.Иначе веднъж те бяха на гости и той беше в нас до доста късно/ те знаеха/ и не ми направиха никакъв проблем ;)
на 15 съм, приятеля ми на 16

Glezanka
03-20-2007, 20:17
Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...

Excu
03-21-2007, 06:28
нямам но със сигорост ще ме пуснат [ мамо отивъм да спа при гошо ]
[добре Евко] xD

ThePainIsReaL
03-21-2007, 15:44
Нямам гадже, но ако искам да спя у някое момче, ще се наложи да излъжа. Но .. понеже има само едно такова момче, което е мноооооого далече, не ми се налага да лъжа :?

Iviqna
03-22-2007, 18:00
ами в момента си нямам фр ама не мисля че наще ще са много доволни ако ги питам.. теи че няма изобщо да ги питам а ще кажа че ще сам в някоя фр и няма да има никакви проблеми

sweety_catty
03-24-2007, 07:06
Ами аз съм на почти 19 той е на 24.Заедно сме от 2години. Нашите не го харесват особенно и с 300 зора ги накарах да спя в тях за 1 вечер. Ама ако ги питам за 2ри път едва ли пак ще ме пуснат. И аз съм зависима от родителите си иначе имам голем мерак да се махна от тая къща.И така, иначе мн се обичкаме.

sexy_dizzy
03-24-2007, 08:59
Той е спал без проблем много пъти в нас, когато нашите са били извън града.Както и аз в тях.Без пробле биха ми дали, но предпочитам да не им задавам такъв въпрос.Ще подхванат темата за секса и така. #-o
Разбира се, ходя с приятелят ми вече 9 месеца и е логично да го правя, но въпреки това не бих желала да говоря с тях по тази тема.

Allthatshewant
03-24-2007, 14:40
специално за това нямам проблеми тъй като от много време сме заедно тои спи у нас и аз в тях без проблем

My_Infernal_Majesty
03-24-2007, 14:56
По принцип не- вече ипсах в тази тема- но се очертава да си правя Рд то след есец и тогавааа предполагам че ще остане цяла нощ... ахах ще е интересно! Дано не стане нищо нередно! :D

shemetaa
03-25-2007, 11:25
da si priznaq ne se i opitah da gi pitam 6oto znam kfo 6teha mi kajat...nai-mnogo da se behme skarali mn jestoko...awe gadni4ko e nemam tarpenie da stana nezavisima ot tqh :smt012

krem4et0
03-26-2007, 08:17
Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...
за зависимостта казах вече. Освен това, когато искам да повдигна въпроса майка ми изпада в истерии, поболява се, казва че съм неблагодарница-нали имам всичко, уж и прочие. получи на 2 пъти кръвоизливи и й преливаха кръв. Обичам приятеля си, но също й майка си и ме бори съвестта ако й причиня това. Баща ми на моя Рд ми се развика, че гаджето ми ме е целунал по устните като ми честити и направи луд скандал за това. Изобщо той е човек пребивал ме от бой, че си имам гадже. за да отида у тях трябва да лъжа, а той да е у нас е просто немислимо. Изобщо не ми е лесно, но за сега нямам избор. поне приятеля ми не се оплаква и не казва нищо за това, че не може да сме заедно по много време. Изляза ли с него ми броят минутите и не се ли върна до 3 часа ми звънят по телефоните къде съм. Абе животът ми е малък ад, но мн ме е страх да се опълча, защото баща ми ще ме претрепе и по-лошо ще претрепе гаджето ми, а майка ми пак ще се поболее. в такова семейство дума на въпреки ако кажеш и вече си неблагодарна, гадна, без уважение, искаш родителите ти да умрат и прочие. Ама да не се опаквам. поне срещам разбиране от страна на приятеля ми, въпреки че той също като мен не е съгласен с това положение.

theEXPLOITED
03-26-2007, 10:37
Нашите обичат повече изречението "Отивам да спя у приятеля си", отколкото "Отивам на парти/купон".
Щото едното предполага секс и хубави емоции,а другото надрусване като куче :mrgreen: Пффхахах,не знам,аз поне така си го обяснявам...
Някакси по сигурно им е да знаят че сме само с един човек двамката и сме щастливи,отколкото че съм в клуб с 1000 човека,които кой знае,може да са опасни... :lol:
V NAS E SA6TOTO SAMO DETO NE SA SIGURNI 4E I DVAMCATA NQMA DA SE NADRUSAME 8) 8) 8)

<black soul>
04-01-2007, 10:37
...той никога не е спал у нас, ама аз съм спала много пъти у тях и не са ми правили кой знае какъв проблем. обаждали са ми се само да ми кажат лека нощ и тва е! ама все пак аз съм на 14 и явно знаят че като сме само ние двамата няма да правим нищо! :P :P макар че...и по-голяма да бях май пак нямаше да ми правят проблеми. ние двамата сме заедно от 1 година! :wink:

blackcat.eti
04-02-2007, 05:48
moqta nqma smisal da q pitam......prosto za6toto ve4e znam otgovora ..... :cry:

SwEeT_tEmTeSiOn
04-02-2007, 07:15
Еми с бившето гадже нямаше проблеми никакви,аз дори по-едно време се преносох да живея в тях-яко е живяхме като семейство :::

AmyLeeRall
06-02-2007, 15:29
баща ми насаме в и след 5 минути излизат

Sam90
06-02-2007, 15:40
Еми аз съм на 16, ама в момента ходя с момче, а на наще им казвам само за момичетата тъй че няма как - обикновено им казвам, че отивам да спя в някой фр и така...

mid_get
06-05-2007, 14:56
Имат ми доверие и затова ме пускат :-D

BeBsItO
06-05-2007, 18:33
:? za sega ne minava nomera pred na6te, ama kvo da se prai..... ](*,)

mysi
06-05-2007, 18:38
Пускат ме..на 17 съм,с него съум от вече почти 3г и половина...Имат ми доверие!!! :D

sashoTo
06-19-2007, 14:57
na 14 sum i kato i kaja che she xoda da spa v holandiq za 2 dena me puska :\

loving_you_
06-19-2007, 15:27
Аз нямам никави проблеми с родителите ми в това отношение :) Те познават приятеля ми и го харесват. Той е оставал хиляди пъти в нас, както и аз в тях и всичко било на 6 :)

*happy bunny*
06-19-2007, 16:04
няще винаги са ми се доверявали и е имало периоди в които съм спала всеки ден у тях или той у нас. После скъсахме и сега не се налага да ме пускат:)

Котарана
06-19-2007, 21:25
Ами те вече немогат да ми кажат нищо щото няма кой да ги чуе...:)
Ама като бях към 15-16 годишна винаги са ме пускали да спя у гаджето :)

asi_basi
06-20-2007, 07:38
Hahahahaha na6te da me pusnat da spq v priqtelq mi ? Hahaha zabrai !!! Ako im kaja "abe 6te spa u priqtelq mu" , 6te polu4at udar i vednaga 6te po4nat da vikat haha. Zatova pak ima drugo izre4enie "6te spq v priqtelka, moje li? :D " i deistva :)

Vikitooo
06-21-2007, 05:23
NE! :smt009 Vinagi trqbva da pribqgvam da laji, za da moga..koeto ne e mnogo hubavo :smt011 A toi da idva v nas- ohh boje Absurd! :smt012

idealnata_t
06-21-2007, 14:36
според мен е тъпо да спи6 в къ6тата на гаджето ти

shadow4e
06-21-2007, 16:21
И защо смяташ, че тъпо?

w0sh
06-21-2007, 18:30
Кой ги пита?

поради особените интелектуални възможности обяснявам че това е риторичен въпрос

fNatiC
06-21-2007, 20:36
На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.
Познаваме се лично (приятни кафенце сме правили с теб и Нефертитка :)) обаче ще ти го кажа в прав текст - ДОКОГА С ТЕЯ ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ!?!?!? Те са пълна трагедия, ти си на 21,а те контролират като 12 годишна... аа ужас честно!!!!

По темата : Проблема да спим или втях или в нас е НУЛЕВ :) И на двама ни родителите са сладури и ни се радват много ,затова не ни пречат в нито едно отношение - даже обратното винаги помагат. Заедно сме от по-малко от 2 месеца...

Dilian4enceto
06-22-2007, 18:43
Ами аз не съм спала в приятеля ми,ама той е спал много пъти в нас,дори и когато мама си е била вкъщи(даже повечето пъти си е била вкъщи :) )!Тя каза,че предпочита да спим в нас(хаха сещате се защо,за да сме и под око) ама чесно да си кажа и аз предпочитам да сме си в нас!Ходим от 10 месеца,аз съм на 15,а той на 18,мама го одобрява :D и висчко е ОК

Kurdokolenko
06-22-2007, 22:45
И защо смяташ, че тъпо?

Наистина, що смяташ че е тъпо, никоя от гаджетата ми не е мислила по този начин :-k

krasivata_luvica
06-23-2007, 04:54
taka intersno mi e kolko ot vas gi puskat kato kajat 'otivam da spa v priqtelq mi /priqteklata mi' i kolko lajat 4e 6te spat v priqtel(koito gi prikriva)? am ako vi puskat uto4nete na koko ste s polovinkata si i ot kolko vreme ste zaedno 6toto i tva ima zna4enie.. :-k
haide 4akam otgovori O:)
мен ме пускат :wink: където искам :wink: \:D/ тя майка ми даже знае че съм спала с мъж :P и нема нищо против :wink: ::: \:D/ :wink:

young_rich_famous
06-24-2007, 17:09
Аз нямам никакви проблеми, и нищо не казвам ... просто си спя у тях ... само като си зимам гащи и тениска примерно, майка се сеща къде ще бъда вечерта :D А пък тя спала е у нас, обаче наще са с разбирането, че щом спи у нас работата е сериозна и едва ли не да се женим ... не че не е сериозна връзката, ама тези приказки са ми дошли до гуша и избягвам да я водя в нас, пък и на нея също и е писнало и за това обичкаме спокойната атмосфера у тях, и преди това вечерята с баща и и майка и по на ракийка и на салатка ... :D