View Full Version : puskat li vi da spite v gadjeto vi?
s3xy_d0ll
02-11-2007, 01:06
taka intersno mi e kolko ot vas gi puskat kato kajat 'otivam da spa v priqtelq mi /priqteklata mi' i kolko lajat 4e 6te spat v priqtel(koito gi prikriva)? am ako vi puskat uto4nete na koko ste s polovinkata si i ot kolko vreme ste zaedno 6toto i tva ima zna4enie.. :-k
haide 4akam otgovori O:)
до сега не съм питала майка ми дали може да спя в гаджето ми , ма при мен е доста сложно и тя не трябва да рабира кой е той щото ще ми отреже главата , дори като отида на кафе с него не винаги си казвам че излизам с гаджето че ще започне мн да разпитва :smt012
kristina_ok
02-11-2007, 07:58
Ами аз оставам да спя в приятеля си.На 17 съм.И заедно сме с него вече почти 2 години.
аз казвам че ще спя в приятелка и не ми правят никакви проблеми :P
alkobalko
02-11-2007, 08:26
Аз съм на 18, скоро ще направя 19. Той е с 2 години по-голям от мен и сме заедно вече повече от 2 години. Никога не е било проблем да ме пускат да спя в тях, нито пък той да остава в нас. Родителите ми много го харесват и никога не са ми забранявали да спя в тях и обратното.
SwEeTyTu
02-11-2007, 09:55
Ами мисля че няма да ме пуснат да спа у гаджето ми ама аз ще кажа че ще спа у някоя приятелка и ще си спа там с няколко думи кой ги пита тях :-# . Живота си е мой и ще си го живея както си искам дори и да си бласкам главата после!
Не съм спала никога в гаджето ми . Не съм питала майка ми , защото знам че няма да разреши . А пък и брат ми е много против момчето с което ходя... Така че брат ми+майка ми =2x :twisted: Aбе гаднички са си двамата ... И брат ми като почне да и говори някви неща и се оспява да я обеди...
leko_otkachena
02-11-2007, 11:19
amii men me puskat bez nishto da mi kazvat
HopeLesss
02-11-2007, 11:56
Не съм я питала никога, защото предполагам как ще реагира. Не е проблем да остава в тях до 2-3 през нощта, но да оставам да спя в тях... :roll:
Tokio_Hotelkata
02-11-2007, 14:01
Не ми дават!
Lorraine
02-11-2007, 14:02
хах ми ся няам приятел ама ако имах и ако поискам да спя у тях мога да предположа къф ще е отговора :lol: (ест ще си помисли че ще прайм нещо и затфа няа да ме пусне :smt017 )
ABSOLUTme
02-11-2007, 14:24
Никога не е било проблем да ме пускат да спя в тях, нито пък той да остава в нас. Родителите ми много го харесват и никога не са ми забранявали да спя в тях и обратното.
samo ashta mi vednuj mn se smuti,shtoto se pribrahme v 3h30(nz shto toi beshe buden izobshto) i vuobshte ne vidq,che momcheto mi e vlqzlo v staqta mi..i kato nahulta samo po gashti i 'aa' 'ahaaa' i si izleze zasramen.posle ne obeli nito duma za srednoshnata sreshta :-D
Lorraine,kaji na vashte,che sex ne se pravi samo po tumno.. :lol:
Jamalska
02-11-2007, 16:57
За при бившия нямаше проблеми....са ше има сигурно
CrazyWitch
02-11-2007, 17:07
Az spq u tqh i toi v nas.
Nqma kak vse pak sme ot razlichni gradove.
kato mu hodq na gosti v sf {poneje tam raboti} spq tam....ina4e kato si idva tuk {tehnite sa ot tuk} si spim otdelno...kofti mi e da pitam dali moje da spq v tqh..de da znam
shadow4e
02-16-2007, 23:03
В интерес на истината не съм спала в тях с изключение на Нова година/след купона/. Тойе спал няколко пъти в нас, когато наште не си бяха в София, те не тръгнаха докато не се увериха, че няма да спя сама, а той "ще ме пази". И на морето бяхме 3 седмици заедно :) Наште са спокойни, когато съм с него.
Никой не ги пита. :smt005
nikinkaaa
02-17-2007, 08:38
Не съм питала,защото знам какъв ще е отговора :roll:
gerinceto
02-17-2007, 09:49
men opredeleno ne me puskat
angel with broken wings
02-17-2007, 19:45
Не искам да видя изпепеляващия поглед на маминка като я попитам :roll:
lLady_MooN_RaiN
03-15-2007, 18:48
Само да им кажа и ме пускат.Не са ми правили проблеми и за късно прибиране-(в тва отношение за суперррр)
като са някъде на гости и ме оставят по цяла нощ сама естествено, че ме "пускат" :lol:
My_Infernal_Majesty
03-16-2007, 20:17
Ххах- това е малко странно за мен -не съм се замисляла да ходя да спя при него... изобщо даже! Далеч съм от такива планове и затова дори незнам какво е мнението на майка ми по въпроса, но дори и да ме пуска аз самата не искам. Кво ще правя на чуждо място цяла нощ- с мойте фобии, нерви и всекви такива маниакални паранои?!?!
но дори и да ме пуска аз самата не искам. Кво ще правя на чуждо място цяла нощ- с мойте фобии, нерви и всекви такива маниакални паранои?!?!
kefish me :mrgreen:
My_Infernal_Majesty
03-18-2007, 20:19
Кефя те?! хах е как така?!
sladur4eto_f
03-18-2007, 22:29
еми аз сам на 15 и няма никакав шанс да ме пусне пък и аз нямам голямо желание :D
cherinka
03-19-2007, 03:53
хах ми ся няам приятел ама ако имах и ако поискам да спя у тях мога да предположа къф ще е отговора :lol: (ест ще си помисли че ще прайм нещо и затфа няа да ме пусне :smt017 )
Точно.
sexy_anji_
03-19-2007, 05:16
Точно.
Именно. А сякаш като кажа отивам на кафе пак не мога да отидем да правим "нещо".
Наще не съм ги питала, но предполагам няма да ме пуснат.Майка ми много добре знае, че правим секс и въпреки това няма да ме пусне. :wink:
GLeZoRanA
03-19-2007, 08:04
До сега наще не са ми създавали проблеми ... и ме пускат :-D
krem4et0
03-19-2007, 09:34
На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.
mechtaq_za_teb
03-19-2007, 12:01
Az ne sam kazala na nashte 4e imam priqtel :oops: Ako im kaja ima da me razpitvat .... ujassss... ako razberat sam na 100% sigurna 4e nqma da me pusnat da spq u tqh,zatova 4at pat laja :)
Dr. Kazimbutt
03-19-2007, 14:42
Нашите ме пускат, ама техните не ме...
Swinkenhoffer
03-19-2007, 15:04
ще ме пуснат, ама със сто заръки :lol: веднъж ми се е случвало, но казах, че ще спя при няква другарка... за кво да се обяснявам?
На 21 сме с гаджето, .
e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate? :shock: :-D
ami toi spi v nas.. az sega sh hodq v tqh za pryv pyt.. vse pak sme ot razli4ni gradove nqma kak..
krem4et0
03-20-2007, 06:42
На 21 сме с гаджето, .
e na tazi vazrtast i roditelite vi imat oshte konrol nad vas? I gi slushate? :shock: :-D
за жалост имат,защото живея при тях и те ме издържат. зависима съм във всяко отношение. А и майка ми е нерва-нещо ако се скараме тя изпада в истерии и лежи по болниците. А въпреки всичко тя ми е майка и предпочитам да не я докарвам до тези състояния. баща ми е пък консерва и ми би и не ми говори повече от месец като разбра,че си имам гадже,а аз бях на 19. Какво да кажа-най-консервативните хора на света. Аз се правя на послушна и гледам да не ги разстройвам. те доста умело ме манипулират. Абе лоша работа.
mmm puskat me samo 4e ba6ta i na moita ne me dopuska na 30 metra ot bloka ina4e na nova godina me pusnaha v edna fr i be6e mnou qko
:-s tolkova qko 4e posle 2 dena te tursihme i narkaq te manerihme pod divana da preduvkva6 nekfa mi6ka!
FiRe_LaDy
03-20-2007, 16:50
Emi mene vse oshte ne me puskat da spq v priqtelq mi.
Fanatichka
03-20-2007, 19:12
Спала съм у гаджето ми, но не съм питала наще.Просто казах, че съм в една моя фр.На нова година знаеха, че ще спя у тях и нищо не ми казаха.Може би ако ги питам няма да ми направят проблем/по-скоро мама/Тя ще ми каже"Да внимаваш какво правиш" Баща ми едва ли ше ми даде, но майка ми най-вероятно ше ме прикрие :-D Приятеля ми е спал в нас, но наще ги нямаше.Иначе веднъж те бяха на гости и той беше в нас до доста късно/ те знаеха/ и не ми направиха никакъв проблем ;)
на 15 съм, приятеля ми на 16
Glezanka
03-20-2007, 20:17
Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...
нямам но със сигорост ще ме пуснат [ мамо отивъм да спа при гошо ]
[добре Евко] xD
ThePainIsReaL
03-21-2007, 15:44
Нямам гадже, но ако искам да спя у някое момче, ще се наложи да излъжа. Но .. понеже има само едно такова момче, което е мноооооого далече, не ми се налага да лъжа :?
ами в момента си нямам фр ама не мисля че наще ще са много доволни ако ги питам.. теи че няма изобщо да ги питам а ще кажа че ще сам в някоя фр и няма да има никакви проблеми
sweety_catty
03-24-2007, 07:06
Ами аз съм на почти 19 той е на 24.Заедно сме от 2години. Нашите не го харесват особенно и с 300 зора ги накарах да спя в тях за 1 вечер. Ама ако ги питам за 2ри път едва ли пак ще ме пуснат. И аз съм зависима от родителите си иначе имам голем мерак да се махна от тая къща.И така, иначе мн се обичкаме.
sexy_dizzy
03-24-2007, 08:59
Той е спал без проблем много пъти в нас, когато нашите са били извън града.Както и аз в тях.Без пробле биха ми дали, но предпочитам да не им задавам такъв въпрос.Ще подхванат темата за секса и така. #-o
Разбира се, ходя с приятелят ми вече 9 месеца и е логично да го правя, но въпреки това не бих желала да говоря с тях по тази тема.
Allthatshewant
03-24-2007, 14:40
специално за това нямам проблеми тъй като от много време сме заедно тои спи у нас и аз в тях без проблем
My_Infernal_Majesty
03-24-2007, 14:56
По принцип не- вече ипсах в тази тема- но се очертава да си правя Рд то след есец и тогавааа предполагам че ще остане цяла нощ... ахах ще е интересно! Дано не стане нищо нередно! :D
shemetaa
03-25-2007, 11:25
da si priznaq ne se i opitah da gi pitam 6oto znam kfo 6teha mi kajat...nai-mnogo da se behme skarali mn jestoko...awe gadni4ko e nemam tarpenie da stana nezavisima ot tqh :smt012
krem4et0
03-26-2007, 08:17
Ne sum pitala,moje bi zashtoto ne sum izqwila jelanie wse oshte da hodq da spa u gadjeto si,no predpolagam kakuw shte e otgowora de ...
Btw krem4et0 ochudwa me i men kak si na 21 god,wse oshte zawisima ot roditelite si i wliqeshta se ot mnenieto im ...
за зависимостта казах вече. Освен това, когато искам да повдигна въпроса майка ми изпада в истерии, поболява се, казва че съм неблагодарница-нали имам всичко, уж и прочие. получи на 2 пъти кръвоизливи и й преливаха кръв. Обичам приятеля си, но също й майка си и ме бори съвестта ако й причиня това. Баща ми на моя Рд ми се развика, че гаджето ми ме е целунал по устните като ми честити и направи луд скандал за това. Изобщо той е човек пребивал ме от бой, че си имам гадже. за да отида у тях трябва да лъжа, а той да е у нас е просто немислимо. Изобщо не ми е лесно, но за сега нямам избор. поне приятеля ми не се оплаква и не казва нищо за това, че не може да сме заедно по много време. Изляза ли с него ми броят минутите и не се ли върна до 3 часа ми звънят по телефоните къде съм. Абе животът ми е малък ад, но мн ме е страх да се опълча, защото баща ми ще ме претрепе и по-лошо ще претрепе гаджето ми, а майка ми пак ще се поболее. в такова семейство дума на въпреки ако кажеш и вече си неблагодарна, гадна, без уважение, искаш родителите ти да умрат и прочие. Ама да не се опаквам. поне срещам разбиране от страна на приятеля ми, въпреки че той също като мен не е съгласен с това положение.
theEXPLOITED
03-26-2007, 10:37
Нашите обичат повече изречението "Отивам да спя у приятеля си", отколкото "Отивам на парти/купон".
Щото едното предполага секс и хубави емоции,а другото надрусване като куче :mrgreen: Пффхахах,не знам,аз поне така си го обяснявам...
Някакси по сигурно им е да знаят че сме само с един човек двамката и сме щастливи,отколкото че съм в клуб с 1000 човека,които кой знае,може да са опасни... :lol:
V NAS E SA6TOTO SAMO DETO NE SA SIGURNI 4E I DVAMCATA NQMA DA SE NADRUSAME 8) 8) 8)
<black soul>
04-01-2007, 10:37
...той никога не е спал у нас, ама аз съм спала много пъти у тях и не са ми правили кой знае какъв проблем. обаждали са ми се само да ми кажат лека нощ и тва е! ама все пак аз съм на 14 и явно знаят че като сме само ние двамата няма да правим нищо! :P :P макар че...и по-голяма да бях май пак нямаше да ми правят проблеми. ние двамата сме заедно от 1 година! :wink:
blackcat.eti
04-02-2007, 05:48
moqta nqma smisal da q pitam......prosto za6toto ve4e znam otgovora ..... :cry:
SwEeT_tEmTeSiOn
04-02-2007, 07:15
Еми с бившето гадже нямаше проблеми никакви,аз дори по-едно време се преносох да живея в тях-яко е живяхме като семейство :::
AmyLeeRall
06-02-2007, 15:29
баща ми насаме в и след 5 минути излизат
Еми аз съм на 16, ама в момента ходя с момче, а на наще им казвам само за момичетата тъй че няма как - обикновено им казвам, че отивам да спя в някой фр и така...
Имат ми доверие и затова ме пускат :-D
:? za sega ne minava nomera pred na6te, ama kvo da se prai..... ](*,)
Пускат ме..на 17 съм,с него съум от вече почти 3г и половина...Имат ми доверие!!! :D
na 14 sum i kato i kaja che she xoda da spa v holandiq za 2 dena me puska :\
loving_you_
06-19-2007, 15:27
Аз нямам никави проблеми с родителите ми в това отношение :) Те познават приятеля ми и го харесват. Той е оставал хиляди пъти в нас, както и аз в тях и всичко било на 6 :)
*happy bunny*
06-19-2007, 16:04
няще винаги са ми се доверявали и е имало периоди в които съм спала всеки ден у тях или той у нас. После скъсахме и сега не се налага да ме пускат:)
Котарана
06-19-2007, 21:25
Ами те вече немогат да ми кажат нищо щото няма кой да ги чуе...:)
Ама като бях към 15-16 годишна винаги са ме пускали да спя у гаджето :)
asi_basi
06-20-2007, 07:38
Hahahahaha na6te da me pusnat da spq v priqtelq mi ? Hahaha zabrai !!! Ako im kaja "abe 6te spa u priqtelq mu" , 6te polu4at udar i vednaga 6te po4nat da vikat haha. Zatova pak ima drugo izre4enie "6te spq v priqtelka, moje li? :D " i deistva :)
Vikitooo
06-21-2007, 05:23
NE! :smt009 Vinagi trqbva da pribqgvam da laji, za da moga..koeto ne e mnogo hubavo :smt011 A toi da idva v nas- ohh boje Absurd! :smt012
idealnata_t
06-21-2007, 14:36
според мен е тъпо да спи6 в къ6тата на гаджето ти
shadow4e
06-21-2007, 16:21
И защо смяташ, че тъпо?
Кой ги пита?
поради особените интелектуални възможности обяснявам че това е риторичен въпрос
На 21 сме с гаджето, заедно сме повече от 2 години и половина и НИКОГА не съм спала у тях или той у нас. Просто е абсурдно да си го помисля. те не ми дават да отидем в друг град с преспиване и изобщо са големи консерви. Питала съм майка ми и отговорът е-ако се случи това ще спиш от сега нататъка там където си прекарала нощта. А баща ми първо ще ме пребие,а после сигурно удар ще получи. За ексрзия, за море или планина само мога да си мечтая. Майка ми казва-ако той иска да дойде да ни пита, ама все пак ми е мил животът на гаджето и не го и карам. Абе те на гости не ми дават да ходя,че да спя там.
Познаваме се лично (приятни кафенце сме правили с теб и Нефертитка :)) обаче ще ти го кажа в прав текст - ДОКОГА С ТЕЯ ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ!?!?!? Те са пълна трагедия, ти си на 21,а те контролират като 12 годишна... аа ужас честно!!!!
По темата : Проблема да спим или втях или в нас е НУЛЕВ :) И на двама ни родителите са сладури и ни се радват много ,затова не ни пречат в нито едно отношение - даже обратното винаги помагат. Заедно сме от по-малко от 2 месеца...
Dilian4enceto
06-22-2007, 18:43
Ами аз не съм спала в приятеля ми,ама той е спал много пъти в нас,дори и когато мама си е била вкъщи(даже повечето пъти си е била вкъщи :) )!Тя каза,че предпочита да спим в нас(хаха сещате се защо,за да сме и под око) ама чесно да си кажа и аз предпочитам да сме си в нас!Ходим от 10 месеца,аз съм на 15,а той на 18,мама го одобрява :D и висчко е ОК
Kurdokolenko
06-22-2007, 22:45
И защо смяташ, че тъпо?
Наистина, що смяташ че е тъпо, никоя от гаджетата ми не е мислила по този начин :-k
krasivata_luvica
06-23-2007, 04:54
taka intersno mi e kolko ot vas gi puskat kato kajat 'otivam da spa v priqtelq mi /priqteklata mi' i kolko lajat 4e 6te spat v priqtel(koito gi prikriva)? am ako vi puskat uto4nete na koko ste s polovinkata si i ot kolko vreme ste zaedno 6toto i tva ima zna4enie.. :-k
haide 4akam otgovori O:)
мен ме пускат :wink: където искам :wink: \:D/ тя майка ми даже знае че съм спала с мъж :P и нема нищо против :wink: ::: \:D/ :wink:
young_rich_famous
06-24-2007, 17:09
Аз нямам никакви проблеми, и нищо не казвам ... просто си спя у тях ... само като си зимам гащи и тениска примерно, майка се сеща къде ще бъда вечерта :D А пък тя спала е у нас, обаче наще са с разбирането, че щом спи у нас работата е сериозна и едва ли не да се женим ... не че не е сериозна връзката, ама тези приказки са ми дошли до гуша и избягвам да я водя в нас, пък и на нея също и е писнало и за това обичкаме спокойната атмосфера у тях, и преди това вечерята с баща и и майка и по на ракийка и на салатка ... :D