View Full Version : Kogo da izbera?????
Zdraveite priqteli nojdaq se ot pomosht!Az sam na 18 godini i do sega ne sam popadala na momche koeto da e svqsno vinagi sam hodila s momcheta tarsishti samo edno koeto ne mi se nravi mnogo,no vse oshte sam devstvena poneje iskam parviq mi pat da e sas speciqlen za men chovek a ne prosto hvanat ot gorata.I taka da otiden kym sashnostta na vaprosa.Ima edno momche koeto mnogo haresvam ot mnogo vreme no toi ne mi obrashta mnogo vnimanie,no znam che ako iskam moje da tragnem,poneje toi si pada leko jenkar,no ima oshte edno momche koeto me obicha a az ne izpitvam nishto kam nego ... za jalost.Znam che ako trygna s drugoto momche shte go zaobicham barzo no me spira tova che toi e s 6 godini po-golqm ot men .... neznam kak shte go vazpriemat moite priqteli i rodnini!Kajete mi kak da postypq koi ot dvamata da izbera tozi koito haresvam az (ne obicham - haresvam) i koito e samo edna godina po golqm ot men ili tozi koito me obicham i sam sigurna che shte napravi vsichko za men???Znam che otgovara vi se struva prost no se postavete na moe mqsto i shte razberete za kakvo stava vapros!!! ](*,)
aaaaaaaa123
02-11-2007, 02:34
Найстина си в кофти ситуация.Ти сама каза,че момчето което ти харесваш не те харесва и че е женкар така,че е много вероятно да иска само секс ако тръгнете,а ти спомена,че първия път искаш да е специялен със специален човек.Относно другото момче...ако мислиш,че ще го обикнеш опитай с него.Възраста няма значение.Поне ще си сигурна в чувствата му.
Ако второто момче е свястно и ако тръгнете, то йте обгражда с любов и нежност, нищо чудно и при теб да се появят чувства.Ако искаш опитай с него.А за първия-ако смяташ, че е женкар и иска от теб само секс, по-добре недей.
Еми... трябва да избереш тоя дет те обича, обаче няма да го направиш щото... ми щото си момиче. Или просто щото така става обикновено. И щото тоя по-големия ти е по-интересен, щото не е твой.
mickelangel0
02-11-2007, 11:17
0бичаи този които те обича, а не този които те привлича ..
dream_dragon
02-11-2007, 11:28
Този, дето те обича. С времето ще го обикнеш, предполагам, ако не - е здраве да е. Поне ще си имала до себе си чивек, който истински те е е обичал.
leko_otkachena
02-11-2007, 11:30
Еми... трябва да избереш тоя дет те обича, обаче няма да го направиш щото... ми щото си момиче. Или просто щото така става обикновено. И щото тоя по-големия ти е по-интересен, щото не е твой.
На същото мнение съм :):):) prisuedinqvam se
{Sweety_f}
02-11-2007, 12:53
Може би ще е по добре да избереш този който харесваш,защото няма смисъл да даваш празни надежди на това момче което те обича,а ти него не(:
mersi hora za syvetite bqhte mi mnogo polezni mislq da se opitam s momcheto koeto me obi4a pyk ako ne stane kakto kaza dream_dragon "zdrave da e" 8-[