PDA

View Full Version : моята история

@3_DeTeTo
02-11-2007, 04:53
Ето и аз да споделя...
Започна през есента,когато най-добрата ми приятелка се прибра от морето и ми заяви,че е влюбена в Ицо(съседското момче).
Аз тогава харесвах К. но той не проявяваше никакъв интерес.
Приятелката ми започна да ме убеждава да се запозная със най-добрият приятел на Ицо.И така до вчера...когато реших и отидох при него,съвсем убедителна в това,което казах.Помоли го да се запознаем.Направихме го,но след като го попитах дали иска да дойде при нас той отвърна "Ся бързам,шот ша излизам ся."
Тааа исках да попитам к'во да правя от тук нататък..шот момчето е мноу готино,пък ме е страх да не съм го изплашила 8-[
Мерси предварително за съветите :)

koalka
02-11-2007, 05:09
Недей да избързваш, а преди да го поканиш да излезете си говорете, флиртувайте, защото така изведнъж..надали ще стане.А и няма да е лошо и да излезете и четиримата.Момчето може и наистина да е бързало, така че недей да се отчайваш.

4epHo0KaTa_Lady
02-11-2007, 05:40
Suglasna sum s gorniq komentar ;) Napravi neshatat bavno i postepeno :P :P :P Uspeh ;)

{Sweety_f}
02-11-2007, 12:55
Ако той има интерес към теб ще те потърси(:

iiirish
02-11-2007, 13:35
не те съветвам да предприемаш нещо специално към него. от друга страна не е в твоя полза и да се оставяш по течението... за първи път коалка измисли нещо умно - ми излезте четиримата когато ви се отдаде възможност. може би това би ви сближило като приятели, а кой знае... по-нататък може би и като нещо повече ;)

sokre
02-12-2007, 01:38
М бати кавала , момиче да доиде и да се запознаете и тои да каже така ...
Или е много надут или просто наистина няма интерес от негова страна .. :::