View Full Version : Tup, tup... idiot...
Otchaqno_Momiche!
02-12-2007, 06:02
Zdraveite! Imam mnogo golqm problem s momcheto, koeto haresvam. Na po 18 godini sme i dvamata.
Ot sedmicsa i polovina izlizame i predi nqkolko dni mi iztursi, che si imal priqtelka ot blizo 1 godina, obache i men mnogo me haresval i ne znael kakvo da pravi. :?
Napravo padnah kato mi go suobshti. Pobesnqh i go popitah, koga e smqtal da mi kaje za tova? ](*,) Toi nishto ne kaza, a samo smotolevi, che shte q zareje, za da sme zaedno.
Hubavo - povqrvah mu, obache idva i nai-smeshnoto. Vchera mi zvuni, za da mi kaje che surcse ne mu davalo da q zareje, zashtoto tq izbuhnala v sulzi... bla-bla... kazah, mu che ako iska da e s neq da mi kaje, a ne da si izmislq prostotii. Wse pak ne iskam da susipq edna vruzka, ne sum takuv chovek. No toi tvurdi, che ne q obicha... haresval men. :smt012
Ne znam kakvo da pravq? Da go zareja li ili da izchakam da skusa s gadjeto si? :smt017
Щом веднъж е казал че не му дава сърце,и втори път ще каже така и трети...Ако искаш такава връзка си сотани с него,ако не искаш го остави да си седи с момичето което "не харесва" и си гледай живота.
дай му още един шанс да се опита. от това, повярвай ми, не губиш нищо! не се нахвърляй така яростно върху него, защото много добре знам какво е да зарежеш човек, който не обичаш, но зато пък който дава всичко за теб! това е една връзка без бъдеще и той със сигурност го осъзнава, но просто за това му трябва време! надявам се да не ти идва подобно нещо до главата за да разбереш каква мъка е...
Ами изчакай го да скъса с гаджето си, ти така и така си свободна.Грешката му е била в това, че не ти е казал още от самото начало, но не го е направил, защото наистина те е харесвал и не е искал да те загуби.Изчакай известно време, за да видиш как ще се развият нещата.Може би трябва да събере смелост.
iz4akai moje pak da kazva istinata i naistina da q zareje i 4e ne q haresva...ni6to nqma da izgubi6 ako iz4aka6 ako naistina se haresvate 6te se pestaraete da se saberete :roll:
Wse pak ne iskam da susipq edna vruzka, ne sum takuv chovek. :smt017
В такув случаи какво има да се чудиш
? :smt018
Тя не съсипва нищо. Момчето е тоя дето си има гадже - той има отговорност да бъде верен. След като изпитва нужда да се среща с други момичета, значи нещо на връзката му й куца. И зависи изцяло от него дали ще предпочете да запази връзката си или да продължи напред.
Към авторката - зависи ти колко харесваш това момче. Ако наистина го искаш, изчакай го, дай му време да прецени кое е най-добре за него. Ако не, продължавай без него.
Тя не съсипва нищо. Момчето е тоя дето си има гадже - той има отговорност да бъде верен. След като изпитва нужда да се среща с други момичета, значи нещо на връзката му й куца. И зависи изцяло от него дали ще предпочете да запази връзката си или да продължи напред.
Да праваси , извиняваи ама не помислих за това !
Ама просто го казах в друга тема ще го кажа и тука
Няма смисал , що изневерява на неговата приятелка с теб вече толкова време - значи ще изневерява на теб с друга !
винаги ли искаш да се самняваш ако сте заедно ?
CrazyWitch
02-12-2007, 12:16
Shte ti dam primer, che momcheto moje bi naistna ne q obicha :
Poznavam edno momiche koeto hodeshe s edno momche. Toi si imashe priqtelka ot godina i nesho. Momcheto se opitvashe da skysa s neq, no tq izpadala v depresiq.. opitvala se da se samoubie.
Sled mesec - dva vyzpriela kakvo stava i gi ostavila da sa si zaedno.
Veche vtora godina kara s tova momiche.. koeto zavyrtq po vreme na minalata si vryzka.
Ima i drug variant.. koito veche sa ti napisali predi moq post.
Moje bi prosto iska malko raznoobrazie i si vid igrachka, a moje bi ne kakto razbra po-gore. :) Aide.
P.S. Sry za latenicata, no v momenta pisha na kirilica!
Много вярно =D> но с времето само ще се разбере всичко :wink:
Според мен по добре да не го чакаш...та вие излизате едва от 1-2 седмици, пък и за какво ти е такъв мъж който го е страх от една сълза, който не знае какво иска?! хм... не се занимавай с него продължавай напред и си потърси някой свестен тип :-D
Накрая пича ще вземе да си излиза и с двете :lol: и гледай тогава цирк.
А и другото ти пак от къде си сигорна че ще я разкара :?
Вярно може да ти го е казал , колкото да ти е казал истината но все пак няма да е 100% сигорно това че ще скъса с нея.
Аз лично не бих видял никакъв смисъл да прекратяваш връзка с моми4е което познаваш от година и с момиче което познаваш от 2 , 3 седмици....
malka_sladuranka
02-12-2007, 12:53
Не искаш да съсипеш връзка...бла бла...глупости. За кой ти пука повече за теб или за една непозната. Както и да е. Според мен щом сега прави това с нея, после може да ти го извърти този номер и на теб с някоя друга. Може и да греша в случая, но всичко е възможно.
mi kazva6 mu davam ti edna sedmica da re6i6 men ili kurvаta
ami..spored men toi prosto si tyrsi nqkakvo raznooobrazie s dr momiche ...neshto po razlichno ot priqtelkata mu s koqto e 1g ...i moje bi mu e po omyrznalo da e s neq...no v syshtiq moment i da nemoje bez neq..prosto ..razberi kakvo e negovoto otneshenie sprqmo neq i sprqmo teb i tugava reshi ..kakvo da pravish ..a dobyr variant e..i da go ostavish...ako razberesh che neiska da ostavi priqtelkata si
eleto_ludo_dete
02-12-2007, 13:53
Абе мъж му кажи и не го обиждай повече !!!!
Направо ми писна от такива (не само момчета) ,които не знаят какво искат ...нищо не могат да решат ,не могат да проявят смелост в никакъв момент!!!
Внимавай много това момче да не превърне ТЕБ в НЕЯ или с две думи да се озоеш в положението на онова момиче,което не подорзира ,че съществуваш !!!!