Влез

View Full Version : Tup, tup... idiot...

Otchaqno_Momiche!
02-12-2007, 06:02
Zdraveite! Imam mnogo golqm problem s momcheto, koeto haresvam. Na po 18 godini sme i dvamata.
Ot sedmicsa i polovina izlizame i predi nqkolko dni mi iztursi, che si imal priqtelka ot blizo 1 godina, obache i men mnogo me haresval i ne znael kakvo da pravi. :?
Napravo padnah kato mi go suobshti. Pobesnqh i go popitah, koga e smqtal da mi kaje za tova? ](*,) Toi nishto ne kaza, a samo smotolevi, che shte q zareje, za da sme zaedno.
Hubavo - povqrvah mu, obache idva i nai-smeshnoto. Vchera mi zvuni, za da mi kaje che surcse ne mu davalo da q zareje, zashtoto tq izbuhnala v sulzi... bla-bla... kazah, mu che ako iska da e s neq da mi kaje, a ne da si izmislq prostotii. Wse pak ne iskam da susipq edna vruzka, ne sum takuv chovek. No toi tvurdi, che ne q obicha... haresval men. :smt012
Ne znam kakvo da pravq? Da go zareja li ili da izchakam da skusa s gadjeto si? :smt017

Undying
02-12-2007, 06:45
Щом веднъж е казал че не му дава сърце,и втори път ще каже така и трети...Ако искаш такава връзка си сотани с него,ако не искаш го остави да си седи с момичето което "не харесва" и си гледай живота.

iiirish
02-12-2007, 06:51
дай му още един шанс да се опита. от това, повярвай ми, не губиш нищо! не се нахвърляй така яростно върху него, защото много добре знам какво е да зарежеш човек, който не обичаш, но зато пък който дава всичко за теб! това е една връзка без бъдеще и той със сигурност го осъзнава, но просто за това му трябва време! надявам се да не ти идва подобно нещо до главата за да разбереш каква мъка е...

koalka
02-12-2007, 06:58
Ами изчакай го да скъса с гаджето си, ти така и така си свободна.Грешката му е била в това, че не ти е казал още от самото начало, но не го е направил, защото наистина те е харесвал и не е искал да те загуби.Изчакай известно време, за да видиш как ще се развият нещата.Може би трябва да събере смелост.

ANGEL4E
02-12-2007, 08:04
iz4akai moje pak da kazva istinata i naistina da q zareje i 4e ne q haresva...ni6to nqma da izgubi6 ako iz4aka6 ako naistina se haresvate 6te se pestaraete da se saberete :roll:

sokre
02-12-2007, 10:32
Wse pak ne iskam da susipq edna vruzka, ne sum takuv chovek. :smt017
В такув случаи какво има да се чудиш
? :smt018

Barbie
02-12-2007, 10:52

Тя не съсипва нищо. Момчето е тоя дето си има гадже - той има отговорност да бъде верен. След като изпитва нужда да се среща с други момичета, значи нещо на връзката му й куца. И зависи изцяло от него дали ще предпочете да запази връзката си или да продължи напред.

Към авторката - зависи ти колко харесваш това момче. Ако наистина го искаш, изчакай го, дай му време да прецени кое е най-добре за него. Ако не, продължавай без него.

sokre
02-12-2007, 11:02

Тя не съсипва нищо. Момчето е тоя дето си има гадже - той има отговорност да бъде верен. След като изпитва нужда да се среща с други момичета, значи нещо на връзката му й куца. И зависи изцяло от него дали ще предпочете да запази връзката си или да продължи напред.

Да праваси , извиняваи ама не помислих за това !
Ама просто го казах в друга тема ще го кажа и тука
Няма смисал , що изневерява на неговата приятелка с теб вече толкова време - значи ще изневерява на теб с друга !
винаги ли искаш да се самняваш ако сте заедно ?

CrazyWitch
02-12-2007, 12:16
Shte ti dam primer, che momcheto moje bi naistna ne q obicha :
Poznavam edno momiche koeto hodeshe s edno momche. Toi si imashe priqtelka ot godina i nesho. Momcheto se opitvashe da skysa s neq, no tq izpadala v depresiq.. opitvala se da se samoubie.
Sled mesec - dva vyzpriela kakvo stava i gi ostavila da sa si zaedno.
Veche vtora godina kara s tova momiche.. koeto zavyrtq po vreme na minalata si vryzka.

Ima i drug variant.. koito veche sa ti napisali predi moq post.
Moje bi prosto iska malko raznoobrazie i si vid igrachka, a moje bi ne kakto razbra po-gore. :) Aide.

P.S. Sry za latenicata, no v momenta pisha na kirilica!

Zane
02-12-2007, 12:21
Много вярно =D> но с времето само ще се разбере всичко :wink:

XXX_f
02-12-2007, 12:21
Според мен по добре да не го чакаш...та вие излизате едва от 1-2 седмици, пък и за какво ти е такъв мъж който го е страх от една сълза, който не знае какво иска?! хм... не се занимавай с него продължавай напред и си потърси някой свестен тип :-D

Zane
02-12-2007, 12:28
Накрая пича ще вземе да си излиза и с двете :lol: и гледай тогава цирк.

А и другото ти пак от къде си сигорна че ще я разкара :?
Вярно може да ти го е казал , колкото да ти е казал истината но все пак няма да е 100% сигорно това че ще скъса с нея.

Аз лично не бих видял никакъв смисъл да прекратяваш връзка с моми4е което познаваш от година и с момиче което познаваш от 2 , 3 седмици....

malka_sladuranka
02-12-2007, 12:53
Не искаш да съсипеш връзка...бла бла...глупости. За кой ти пука повече за теб или за една непозната. Както и да е. Според мен щом сега прави това с нея, после може да ти го извърти този номер и на теб с някоя друга. Може и да греша в случая, но всичко е възможно.

vvs_go
02-12-2007, 13:07
mi kazva6 mu davam ti edna sedmica da re6i6 men ili kurvаta

decu4ka
02-12-2007, 13:31
ami..spored men toi prosto si tyrsi nqkakvo raznooobrazie s dr momiche ...neshto po razlichno ot priqtelkata mu s koqto e 1g ...i moje bi mu e po omyrznalo da e s neq...no v syshtiq moment i da nemoje bez neq..prosto ..razberi kakvo e negovoto otneshenie sprqmo neq i sprqmo teb i tugava reshi ..kakvo da pravish ..a dobyr variant e..i da go ostavish...ako razberesh che neiska da ostavi priqtelkata si

eleto_ludo_dete
02-12-2007, 13:53
Абе мъж му кажи и не го обиждай повече !!!!
Направо ми писна от такива (не само момчета) ,които не знаят какво искат ...нищо не могат да решат ,не могат да проявят смелост в никакъв момент!!!
Внимавай много това момче да не превърне ТЕБ в НЕЯ или с две думи да се озоеш в положението на онова момиче,което не подорзира ,че съществуваш !!!!