Влез

View Full Version : Пак съм аз ...

Някой си...
02-12-2007, 11:12
Толкова те обичам, да теб, казвам ти го всеки ден !... но само на себе си... искам да ти кажа какво ми е на сърцето !... срамувам се :cry:

Обичам те мое момиченце, винаги ще те обичам ! :smt010 :smt010

mnogomili4kata-sf
02-12-2007, 11:45
:roll: Амииии....и аз го обичам и той не знае...и му го казвам, но само в мислите си! Разбирам те, гадно е така да се страхуваш да кажеш на глас чувствата си...

sokre
02-12-2007, 11:49
А от какво ви е страх ?

HopeLesss
02-12-2007, 11:54
Много сте ми интересни. Ревете че сте сами, че никой не ви харесва, че не споделят чувствата ви, а си мълчите като ... айде да не казвам като какво. В този живот нищо не идва наготово. Човек трябва да си заслужи щастието и да се постарае, за да го задържи колкото се може по-дълго. В крайна сметка живеем един живот, а той е толкова кратък, че ако си губиш времето в това да се срамуваш да споделиш чувствата ти, няма да ти стигне времето за други неща....

mnogomili4kata-sf
02-12-2007, 11:58
Ами има от какво да ме е страх. Него го е страх от думи като обичам те, мен също...наранени сме. Въпреки, че знае колко мн съм привързана, както и аз знам за него. Ние не бързаме 8-[ Има други начини за показване, пък както е писано да става.

Sange
02-12-2007, 12:02
"Despair is the path of least resistance"

На български, свободен превод:

"Отчаянието е най-лесния път."

Приятел, не искам да те обиждам, за това не ме разбирай погрешно - но си жалък. Стегни се и тичай при момичето вместо да хленчиш.