Влез

View Full Version : Ето отговори на въпросите ви:)

отговори
02-12-2007, 11:23
Всички въпроси,които се задават тук получават общо взето едни и същи отговори. Нали не греша :roll:

:?: - Помощ, мисля че съм бременна!
:arrow: - Ами къде ти беше акъла. Ти за презерватив не си ли чувала? Или за постинор? Айде стягай се да ставаш млада майка... Боже къде ви е акъла.... ( така, след като достатачно е уплашил момичето потребителя е доволен от себе си и може да се впусне към поредния си ''полезен и изчерпателен отговор'')

:?: - Май свърших в нея!
:arrow: - Честито! Ще ставаш баща! (каква подкрепа =D> )

:?: - Имам неприятен мирис:(
:arrow: - Ами ходи се изкъпи! (каза потребителят, който сигурно се къпе по 3 пъти на ден. Всъщност май всички се къпете повече от веднъж...такова впечатление имам :smt005 )

:?: - Срамувам се от некомпетентността си, но незнам какво е анален секс :oops:
:arrow: - Т'ва е да ти го нахакат в дупарата !!! (каза един от най-дискретните форумци...)

Та се чудя до кога тези, които имат въпрос ще продължават да се унижават!? :-k

PEACE

malka_sladuranka
02-12-2007, 11:26
Дам...това са отгорорите, но на уважаваните Гости. :evil:

Snoopy_
02-12-2007, 11:39
говори с никове, не с общи приказки

отговори
02-12-2007, 13:01
То е ясно кои са никовете. Просто този форум се е превърнал в сбирщина от подигравачи и ''всезнайковци''. И малкото добросъвестни потребители (защото все пак има такива) се губят на фона на тази паплач от комплексари :-k , на които за жалост се връзват повечето форумци :-k

kukli4ka__
02-12-2007, 16:59
Да!Просто нямам думи вече да опиша колко елементарни хора има тук!Уж форума е човек да сподели и да получи съвет,а то отговорите са или подигравки или многосмисления въпрос-''Тъпа ли си?''.А някои хора без да мислят,колко тъпи мнения и теми са пуснали започват да обиждат останалите,които са попаднали в кофти ситуация.Моля помислете малко и не се заяждаите с хората,които търсят съвет.И факта,че някои от вас няма да постъпят така в дадена ситуация не ги прави по умни!Всеки греши и затова иска съвет!Още повече,че някои хора като не са преживели нещо,мислят че или е невъзможно или е тъпо!Не бъдете елементарни и заядливи!Понякога и вие се нуждаете от съвети!

koalka
02-12-2007, 18:36
Отговорите като цяло не могат да помогнат на човека, който търси именно помощ какво да прави в дадената ситуация.

DIVINE_TIME
02-12-2007, 18:54
Според мен също преобладават обидите и подигравателните мнения,отколкото тези,които помагат.Обаче си мисля,че няма нищо лошо в критиките,стига да бъдат поднесени по подходящ начин! :smt083

qwertyo
02-12-2007, 19:35
Nai dobre e da se namalqt bazicite i da se oveli4at suvetite v foruma za6toto horata tuk koito sa napravili temata ima6 nujda ot pomo6t a ne ot nqkoi koito 6te im se podigrava.Nie postupvame mnogo gadno s tova podigravane vse 1 cqloto u4ili6te znae za tozi problem i zapo4vat da mu se podigravat e da ima i dobri suveti ama te sa po malko otkokoto ebavkite za sujalenie :(

отговори
02-13-2007, 11:06
Според мен също преобладават обидите и подигравателните мнения,отколкото тези,които помагат.Обаче си мисля,че няма нищо лошо в критиките,стига да бъдат поднесени по подходящ начин! :smt083

Разбира се критиките, поднесени по подходящ начин помагат на човек да не повтаря грешката си, но НЕ са решение на проблема. А смятам, че този който пуска темата търси решение, после критика...