отговори
02-12-2007, 11:23
Всички въпроси,които се задават тук получават общо взето едни и същи отговори. Нали не греша :roll:
:?: - Помощ, мисля че съм бременна!
:arrow: - Ами къде ти беше акъла. Ти за презерватив не си ли чувала? Или за постинор? Айде стягай се да ставаш млада майка... Боже къде ви е акъла.... ( така, след като достатачно е уплашил момичето потребителя е доволен от себе си и може да се впусне към поредния си ''полезен и изчерпателен отговор'')
:?: - Май свърших в нея!
:arrow: - Честито! Ще ставаш баща! (каква подкрепа =D> )
:?: - Имам неприятен мирис:(
:arrow: - Ами ходи се изкъпи! (каза потребителят, който сигурно се къпе по 3 пъти на ден. Всъщност май всички се къпете повече от веднъж...такова впечатление имам :smt005 )
:?: - Срамувам се от некомпетентността си, но незнам какво е анален секс :oops:
:arrow: - Т'ва е да ти го нахакат в дупарата !!! (каза един от най-дискретните форумци...)
Та се чудя до кога тези, които имат въпрос ще продължават да се унижават!? :-k
PEACE
:?: - Помощ, мисля че съм бременна!
:arrow: - Ами къде ти беше акъла. Ти за презерватив не си ли чувала? Или за постинор? Айде стягай се да ставаш млада майка... Боже къде ви е акъла.... ( така, след като достатачно е уплашил момичето потребителя е доволен от себе си и може да се впусне към поредния си ''полезен и изчерпателен отговор'')
:?: - Май свърших в нея!
:arrow: - Честито! Ще ставаш баща! (каква подкрепа =D> )
:?: - Имам неприятен мирис:(
:arrow: - Ами ходи се изкъпи! (каза потребителят, който сигурно се къпе по 3 пъти на ден. Всъщност май всички се къпете повече от веднъж...такова впечатление имам :smt005 )
:?: - Срамувам се от некомпетентността си, но незнам какво е анален секс :oops:
:arrow: - Т'ва е да ти го нахакат в дупарата !!! (каза един от най-дискретните форумци...)
Та се чудя до кога тези, които имат въпрос ще продължават да се унижават!? :-k
PEACE