Влез

View Full Version : ytaika ot kafeee

babyyy
02-12-2007, 16:52
zdr,,, iskam da vi popitamm dali ste 4uvali za ytaikata ot kafe i tova 4e tq pomagala pri celylit ,,,,nqkoi dali e probval .. kak my se e otrazilo i izob6to ima li nqkakav efekt ot neq!!! mn 6te se radvam ako pi6at xora koito sa probvali i da kajat rezyltati razbira se... i drygoto koeto me interesyva v kakva stepen izob6to dali sa imali te celulit dali e bil izrazen ili lek.,,!!!!!! :D :D

strange__
02-12-2007, 19:33
Аз го прилагам това...целулита няма да ти се махне само от утайката :wink: Но поне кожата става мека и приятна :-D

ThePainIsReaL
02-12-2007, 20:45
Само това не помага , но когато се съчетае с добър антицелулитен крем и спорт , се постигат невероятни ефекти . Защото , както знаеш , кафето е съставка на всички антицелулитни кремчета и има стягащ и заглаждащ ефект .

sexy_anji_
02-12-2007, 20:53
как то4но употребявате утайката на кафето :-k

hollaback_girl
02-13-2007, 18:57
Ем ето ти една рецептичка:
Взимаш утайка от кафе, 1-2 суп.л. зехтин, 1 суп.л. мед и захар(от по-едрата). Смесваш всички продукти и масажираш 20мин, обаче търкай по-силничко. Използвай където има проблем. Освен това кожата става мн мека и гладичка. И както казаха по-горе, само тва не помага-добре е малко спорт да вкараш и някакъв антицелулитен крем, койот предполагам ще действа по-целенасочено и ефективно.

sexy_anji_
02-14-2007, 20:16
Взимаш утайка от кафе, 1-2 суп.л. зехтин, 1 суп.л. мед и захар(от по-едрата). Смесваш всички продукти и масажираш 20мин, обаче търкай по-силничко. Използвай където има проблем. Освен това кожата става мн мека и гладичка. И както казаха по-горе, само тва не помага-добре е малко спорт да вкараш и някакъв антицелулитен крем, койот предполагам ще действа по-целенасочено и ефективно.

хахаха Благодаря много, не не се смея на теб.
сме6но ми стана за6тото си помислих 4е се пие и по4вам да 4ета утайка от кафе със зехтин мед и захар хахаххаха и по4вам ве4е да се отвра6тавам хахахаха сорка :) , благодаря много за отговора и 4е ме светна по въпроса =D> а между другото това колко пъти трябва да се прави на ден - 1,2,3 ](*,)

babyyyy
02-15-2007, 08:08
mda ... ami mersi za tezi koito otg,, a tova momi4e koeto pita az li4no smqtam 4e edin put na den da pravi6 tazi procedyra e napulno dostaty4na,,, 6t se radvam i ako drygi momi4eta sa probvali da spodelqt kak im e pomagnalo i izob6to pomaga li i t.n. :) :)

adoration_
02-15-2007, 14:51
Аз съм чувала от моя позната,че смесва утайката само с мед!След това се маже с въпросната смес,отгоре мисля,че слага фолио(домакинско) и спи така!На сутринта го отмива... Каза,че имало ефект :)

hollaback_girl
02-16-2007, 22:03

хахаха Благодаря много, не не се смея на теб.
сме6но ми стана за6тото си помислих 4е се пие и по4вам да 4ета утайка от кафе със зехтин мед и захар хахаххаха и по4вам ве4е да се отвра6тавам хахахаха сорка :) , благодаря много за отговора и 4е ме светна по въпроса =D> а между другото това колко пъти трябва да се прави на ден - 1,2,3 ](*,)
Еми след баня...ама не повече от 3 седмично според мен, щото се пак търкаш кожата....

LoVe_Is_EvErYtHiNg
02-17-2007, 11:19
Weeeeee nai-efektniqt, no i na-bolezen na4in e anticelolitniq masaj

martyivanova
02-24-2007, 23:59
Да! Кафето влияе добре. Лично аз ти препоръчвам гелът на БИЛКА.Зелен е на цвят,в тубичка,мирише адски силно на евкалипт и мента и е мн добър за целулит

GalleNo_MoMi4eNce
02-25-2007, 15:43
Да! Кафето влияе добре. Лично аз ти препоръчвам гелът на БИЛКА.Зелен е на цвят,в тубичка,мирише адски силно на евкалипт и мента и е мн добър за целулит

A tazi BILka kade moga da si q kupq i taka li se kazva???i kak se izpolzva?

BaMBOocHa
02-25-2007, 17:01
Ами за утайката от кафе постоянно се говори по предавания ,свързани с тялото...Използва се като ексфолиант за тяло и заглажда кожата,помагайги за премахването на целулита...аз не съм изпробвала ,просто защото няма за какво...но майка по едно време много се беше зарибила и каза,че и действа много добре

martyivanova
02-27-2007, 21:11
BILKA e seriq produkti bulgarski.Ima gi v pove4eto apteki ili drogerii.V zelena opakovka s margaritki otpred.6te opitam da ti namerq snim4ica:)Prosto vtriva6 v bedrata.Malko silno miri6e zaradi mentata i evkaliptat no samo tova e otricatelnoto :) Za po dobar efekt moje6 da obue6 ne6to platni4ko.6te useti6 hlad v kojata si i sqka6 di6a6 prez kra4etata :)

martyivanova
02-27-2007, 21:34
ot tuk mislq 4e moje6 da pora4a6 ! Bilka Anti-cellulite gel - 3.19 ! http://vram.ramstore.bg/depte.asp?id=242