View Full Version : Объркан съм..
obyrkan_sym
02-12-2007, 22:03
Здравейте!
От известно време си чатя с 1 момиче . Доста ми се видя интересно и от тогава на сам си чатиме всеки ден. Смеем се , споделяме мнения,критики и тн.,не е някоя куха лейка.След известно време почнах да изпитвам нещо към това момиче , не ми беше все 1 дали ще си чатя с нея или не , постоянно мислех за нея и тн.Разменихме снимки , хареса ми момичето от снимката и се опасявах , че тя няма да ме хареса . Врънках я сума време да излезем и накрая стана , но...тя не беше същата от снимката..Беше доста по-различна...в смисъл дала ми е стара снимка където е по-слаба от в момента..Така в какво се състои проблемът ми..:След като я видях на живо някакси изгубих интерес към нея...Чувствата ми не са същите както преди да се видим..Днес е споделила с един мой приятел, с когото също си чати ,че била влюбена в мен..Стана ми кофти ,че нейните чувства се засилват , а мойте отслабват...Не искам да я нараня по никакъв начин..Искренно се надявам , че някой е попадал в подобна ситуация за да ми каже какво да правя..Мерси предварително!
ммм а ти имаш чуства към самото момиче или към визията :smt092
Devilsplaymate
02-12-2007, 22:12
Ми че в теб е проблема...Че си някакво такова детенце, без точни и ясни представи какво иска...Мда, не ти е лесно, определено... Ако е тооолкова важно за теб как изглежда момичето, доста си ми заблуден. Сериозно. Сам казваш, че не е някоя "куха лейка" и т.н., но била по-пълничка от на снимката... Толкова ли не можеш да го преодолееш, тоя иначе толкова "голям" проблем? :-s
donqkude te razbiram, donqkude ne. veroqtno ne fakta che e po pulnichka e otslabnal chuvstvata ti, a tova che tq si pada po teb i topkata e v tvoite ruce. prosto taka e ustroen choveka ... abstrahirai se ot tova kolko e pulnichka, izlez otnovo s neq i proveri dali mojesh da ulovish tova koeto i po chata.
nedei i razbiva surceto choveche. ako trqbva produljete otnovo chat euforiqta si. ako onova koeto si izpital ti e haresalo to znachi ima nadejda da go izpitash otnovo just dont give up.
Явно не си я харесвал достатъчно, щом изведнъж чувствата ти ги няма.Просто си харесал нейни снимки и това е.Не можеш да разчиташ само на чата, а не мислиш като се видите.В чата може да ти допадне, но на живо няма гаранция, че ще е така.Еми, няма какво да криеш от нея.Казваш й истината и това е.
obyrkan_sym
02-13-2007, 08:07
@Гост - харесва ми какво си написал/а .. Не искам никакво намерение да и разбивам сърцето..Най-вериятно ще постъпя както казваш ти...
@коалка - Не казвам , че са изчезнали , просто отслабнаха ..Явно ми пука за нея щом не искам да я нараня..
@Криси..не съм дошъл тук да се заждам по какъвто и да е повод..И ДА , разбира се че външният вид има значение..Трябва все пак да има и външно привличане нали така ?Не ви знам на вас как ви е устроена психиката , но аз не съм срещнал момче което да ми каже "въният вид няма никакво значение.."..Както и да е пак казвам не съм дошъл тук да се карам , а за съвет..
Е да де, имаш чувства към външният й вид, останалото е приятелска любов, която ти бъркаш с онази другата...
В никакъв случей не й казвай за това какво ти чувстваш, чрез някой посредник! това трябва да се направи лично. не го поемай като въпрос в скайп, а излизте и й обясни положението. щом момичето има малко в главата съм сигурна, че ще разбере ситуацията ;) може би ще й е трудничко отначало, но след време нещата сами ще си дойдат по местата
krem4et0
02-13-2007, 10:38
И аз съм имала несполучливи чат-забивки и 1 път бях нехаресваната. Не знам защо-даже на снимките бях по-дебела,а за срещата се бях нагласила с най-новата си рокля и изглеждах перфектно. Просто не се получават нещата понякога. Килограмите са най-малкия проблем,но определено в чата е 1,а в реалността си е различно. например аз на снимки не харесах особено приятеля си-беше сладък,но с куп недостатъци. На живо обаче беше сладур и половина и точно недостатъците му бяха чаровни.
Ако ти е приятна-излез с нея-все пак ти я познаваш и като човек. Външният вид не е нещо константно и след време кой знаеш какъв красив лебед ще излезе. Характерът и умът на човек са по-важни. А 10 кг в повече не те правят друг човек. Просто изглеждаш различно. повърхностно е само заради това да не си с нея. Ами ако се ожениш и жена ти забременее и стане 80кг?Ами като станета на по 60-да няма да сте като извадени от модно списание? Именно тогава си личи обичаш ли дадения човек-когато видиш жена си с косми по краката,80 кила и с ролки на главата и пак си мислиш,че тя е най-най!
white_chik
02-13-2007, 14:08
Еми ти си типичното момче.Мацката е печена,имате си лафче,но тя е малко по-грозничка от твоите представи и губиш интерес.Поредно доказателство колко е важен външния вид,колкото и никой да не иска да го признае :smt017
Здравейте!
От известно време си чатя с 1 момиче . Доста ми се видя интересно и от тогава на сам си чатиме всеки ден. Смеем се , споделяме мнения,критики и тн.,не е някоя куха лейка.След известно време почнах да изпитвам нещо към това момиче , не ми беше все 1 дали ще си чатя с нея или не , постоянно мислех за нея и тн.Разменихме снимки , хареса ми момичето от снимката и се опасявах , че тя няма да ме хареса . Врънках я сума време да излезем и накрая стана , но...тя не беше същата от снимката..Беше доста по-различна...в смисъл дала ми е стара снимка където е по-слаба от в момента..Така в какво се състои проблемът ми..:След като я видях на живо някакси изгубих интерес към нея...Чувствата ми не са същите както преди да се видим..Днес е споделила с един мой приятел, с когото също си чати ,че била влюбена в мен..Стана ми кофти ,че нейните чувства се засилват , а мойте отслабват...Не искам да я нараня по никакъв начин..Искренно се надявам , че някой е попадал в подобна ситуация за да ми каже какво да правя..Мерси предварително!
Аз ще ти кажа какво ще стане. Ще я изгубиш и после ще осъзнаеш какво си имал и ще ревеш. Ако не ми вярваш - пробвай.
п.п.: аре бе пич, тва с губенето на интерес и прочие са курвенски черти. :smt012 аз тука от колко време повтарям че мацките не знаят кво искат, а ти са идваш и ми скапваш базата :smt013
( тва в рамките на шегата де :roll: )