PDA

View Full Version : Бившия да иска сериозна връзка...?



Sarabi
02-13-2007, 09:36
Такааа... бившият ми иска сериозна връзка с мен. Интересното е, че от както скъсахме (6 месеца) не ми е писал дори "Здрасти" по Скайп. И сега изведнъж ми се появява, обяснявайки как и колко се е променил. Осведоми ме колко пъти ми е кръшкал докато ходехме и колко още е минал след като скъсахме. Дори ми прати снимки :shock: #-o Обяснението му за кръшкането и минаването на още 762840783972 момичета беше, че искал да постигне това, за което винаги е мечтал- да има много момичета, искал да се отдаде на изкушението за да няма какво повече да привлече вниманието му след като започне заветната си сериозна връзка. Така направил покритие на самочувствието си. Просто след като се е позабавлявал (много, защото момичетата хич не са малко) разбрал, че вече е узрял за нещо сериозно...и иска да се върне при мен. Може и да е истина, че иска да е с мен защото има чувства, но е и напълно възможно да е приел "Да навиеш наранената бивша отново да ходи с кретен като тебе" за поредното предизвикателство и "събиране на опит". Което заверски много ме обърква, защото има неща които ме навеждт и на двете твърдения- глупавото е, че плюсовете и минусите са по равно.
Странно ми е също защо иска да се върне точно при мен, защото нито аз съм му в стила, нито той на мен. Той си пада по някакви фешънски кифли- аз определено не съм, няма и да стана. Аз си падам по дългокоси и навлечени в черно момчета. По нищо не си подхождаме... но все пак има нещо, което ме привлича у него... а може би и нещо у мен , което привлича него. Ако не е завоеванието, де.
Та въпроса ми е- да се върна ли към старото (което не вървеше много добре, но винаги има надежда да се оправи), при някой, който е голям женкар, но сега ми се обяснава, че иска да е пак с мен... при някой, с който не вървеше особено добре, при някой, с който нямаме особено много общи интереси...но който все пак познавам от части, и който ще ми даде малко топлина (тъй като сега съм зарязана и се чувствам ужасно сама) и в който ме привлича нещо... и аз не знам какво, но нещо ме влече към него...? Заслужава ли си да... повториш старите грешки... или пък може би да ги поправиш? Като кое от двете би трябвало да се приеме такава връзка? Трябва ли да продължа напред или да простя и да дам втори шанс?


Мерси на тези, които си загубиха времето с душевните ми терзания 8-[ .

Devilsplaymate
02-13-2007, 09:40
Незная какво точно мисли и чувства, но според мен не му е чиста работата...След толкова време, както казваш ти "без едно здрасти" да сте си казвали, той да иска да се върне "точно при теб". Незнам...Според мен ще е по-добре да не се връщаш при него... :-k

koalka
02-13-2007, 10:07
Лично аз не бих се върнала при него, защото според мен човек не може да се промени за 6 месеца, така че да си нямаш проблеми с него.Толкова време е бил с най-различни момичета и е спал само с тях и изведнъж...не знам ти си реши, но все пак се позамисли.Не може да си сигурна дали ще ти е верен и дали ще е само с теб, което ако е важно за теб, ще е проблем.А и какви са ти чувствата към него?Защо не оставиш всичко в миналото и не го забравиш?

krem4et0
02-13-2007, 10:07
Абе не се връщай. Ще направиш голяма просотия. Мъж,чието самочувствие се гради върху това колко момичета е изчукал не е мъж. Самочувствието на мъжа трябва да се гради на това,което той сам е постигнал със себе си и за себе си! Зарежи го-защо изобщо се колебаеш. Тоя явно си има някакви фикс идеи и е решил да си ги изпълни. 1 връзка не бива да е резултат от 1 фикс идея!

Th3WildAng3l
02-13-2007, 11:36
Не те съветвам да се връщаш при него. Първия път беше наранена нали? Доверила си се .. и си била наранена. Сега ако се довериш, и той пак оплеска нещата, ще се чувстваш още по-зле. Вторият път боли повече. Казвам ти го от личен опит.

mnogomili4kata-sf
02-13-2007, 12:41
И аз съм за "НЕ се връщай"