Влез

View Full Version : raz6irqvane na dupkite ili 3-4 dopalnitelni?

02-13-2007, 11:38
Zdraveite, Iskam da vi pitam ne6to...ta eto: V na6iq grad sega e super moderno da si raz6irqva6 dupkite na u6ite. Iskam i az da sym moderna, no me e strah da ne boli mnogo. A, i ne iskam da hoda v nqkoe studio da mi gi raz6irqvat, 4e ne mi se davat 10-20 leva za takiva raboti... Molq kajete mi kak da si raz6irq dupkite, sama v ka6ti...

PS: kajete mi spored vas koe e po dobre - da si raz6irq dupkite, ili da si probiq o6te 3-4 obiknoveni dupki

m1m0ZzA
02-13-2007, 11:54
Ако бях на твое място, бих си пробила повече дупки, а не да си разширявам. Ти си решаваш, но помисли след време дали няма да ти писне и дали няма да поискаш да си сложиш обикновенна обица (ако имаш в предвид флеш).

02-13-2007, 11:55
za kakvo 6e si raz6irqvat dupkite?spored men tva 6e e grozno,no ne sum vijdala takiva.vse pak ideqta ne mi haresva.po-dobre si probii o6te po-nagore po uhoto otkolkoto da pravi6 edna golqma dupka.tukmo 6e moje6 da si sloji6 razli4ni obici na ostanalite dupki. :wink:

Jamalska
02-13-2007, 12:03
Ми флешове..не го прави заради модата не не не!!!
Иначе при все,че си момиче..по-добре си пробии още дупки...И аз разширявах ама мн ми стана гадно на дупките и протекоха и тн а и стигнах до извода,ч повече ми харесва д анося обици и там...А ако разшириш за флеш ще трябва после да го чаках да се възстанови...А ако го пробиеш директно на флеш после оправяне само с операция почти.

Ice_Queen
02-13-2007, 12:14
аахахахах Офф (сорка) :
като прочетох заглавието ,1вото за което се сетих бяха др вид дупки ахахахахах
Jamalska си го каза хубаво.

02-13-2007, 12:16
Razubedihte me da si ugolemqvam dupkite... Ta sigurno 6te si probiq dopalnitelni, no mislq da sa samo na ednoto uho, no o6te se 4udq koe uho da probiq - lqvoto ili dqsnoto i kolko o6te dupki, no sas sigurnost pove4e ot 2 6te sa... ta pak pomagaite :)

Jamalska
02-13-2007, 12:27
еми тука си е до лина преценка и вкус...Аз имам афинитет към..ляво например...И имам повече дупки на лявото ухо..виж нз как на теб ще ти харесва

02-13-2007, 13:48
men mnogo me boleshe kato si pravih fleshovete. osobeno purvoto raztqgane predi 2 godini. shtqh da umra. i predi okolo polovin godina kato reshih dasi mahna fleshchetata i dupkite oshte ne iskat dase sviqt napulno i e malko gadnichko

ninsy
02-13-2007, 16:01
За мен флешовете са си пълна глупост ! С кой акъл бих си разширила дупките на ушите..Та ти даже си решила да го правиш защото е модерно..А помисли ли че като му мине модата и като решиш да го махнеш ушите ще ти висят и ще е толкова грозно?!
Я по-добре си направи някоя друга дупка много по стилно е от колкото тези груби неща !

Cheesy
02-13-2007, 17:14
Бъди различна!ако на тебе не ти харесва къв е смисала?Ти зн ли че като мине тая мода после колко трудно ще ти зараснат ушите?!?!На мен лично ми харесва с повече дупки!

hollaback_girl
02-13-2007, 18:23
Тва флешовете са мн грозно нещо и мн бавно зарастват(в зависимост колко са големи, понякога даже и не могат да се свият). А така като гледам теб не те кефи самия флеш, а просто щото е модерно. По-добре се пробий. Виждала съм флешове на мн хора, изобщо не ми харесва(разбира се, въпрос на вкус). И ако ти писнат дупчиците(по-добрия вариант) като си махенш обиците почти не личат и зарастват мноооого по-бързо.

02-13-2007, 19:42
Защото е модерно или защото на теб ти харесва???
Ако е модерно да си режем ушите,ще си ги одрежеш ли :lol: :shock: ?Помисли си пак дали ти харесва наистина и дали след време когато му мине модата отново ще ти харесва.

AliceSw
02-13-2007, 20:31
малките флешчета до 1 см са яки, някои ден ще си направя =) супер е забавно с някви цветни обички и въобще не е мъжко, аз съм за малки флешчета 5 малки обички на ухото, които се оплитат и всяка се възпалява отделно за мене не е оферта :smt019

HardcorE_AFA
02-14-2007, 15:02
Zdraveite, Iskam da vi pitam ne6to...ta eto: V na6iq grad sega e super moderno da si raz6irqva6 dupkite na u6ite. Iskam i az da sym moderna, no me e strah da ne boli mnogo. A, i ne iskam da hoda v nqkoe studio da mi gi raz6irqvat, 4e ne mi se davat 10-20 leva za takiva raboti... Molq kajete mi kak da si raz6irq dupkite, sama v ka6ti...

PS: kajete mi spored vas koe e po dobre - da si raz6irq dupkite, ili da si probiq o6te 3-4 obiknoveni dupkiвече изобщо нее модерно :) преди имах флешове на едното уше 15 а на другото 9 и ги махнах защото се сетих че немога да сум булга с такива дупки на ущите...9-ката се затвори...а 15-ката неще седи си 6-7 и тва е...Не е оферта да си праиш флешове

morgana
02-24-2007, 14:12
fle6owe - mn sa gadni, mnogoto dupki sa6to sa otjiwelica.A i kato w twoq grad e mnogo moderno zna4i kvo- mn hora imat takiwa gadosti po sebe si li?Znae6 li koq e Koko 6anel?Znae6 li kakwo e kazala - "moderno dnes e towa, koeto w4era e bilo demode"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne se uwli4ai po wsi4ki izmisli swoq moda!Da si moderen ne zna4i da bade6 kato wsi4ki zna4i da moje6 da izqwi6 unikalnostta si DERZAI

ABSOLUTme
02-24-2007, 21:46
И все пак познавам човек с 32ки 8)
az kuv videh v Paris predi 3-4godini..ushotata mu visqha do ramencata,a imashe dulgo vratle,da otbeleja :shock: beshe kat kokershpaniol :lol:

02-25-2007, 12:59
m.. Ne moje prosto ei taka da si napravi6 fle6.. se pak pone trqbva da znae6 za6to go pravi6. ;) P1k i posle e kofti za uhoto ti, uvisva.. i nqkvi takiva ;) taka 4e po huu :smt018 :smt018 dupki ;]
A ako 6te go pravi6 prosto zaradi modata.. po dobre nedei ;)

sexa_na_kompleksa
02-25-2007, 13:11

PS: kajete mi spored vas koe e po dobre - da si raz6irq dupkite, ili da si probiq o6te 3-4 obiknoveni dupki

Ще се пробиеш само за да си модерна :shock: