View Full Version : raz6irqvane na dupkite ili 3-4 dopalnitelni?
Zdraveite, Iskam da vi pitam ne6to...ta eto: V na6iq grad sega e super moderno da si raz6irqva6 dupkite na u6ite. Iskam i az da sym moderna, no me e strah da ne boli mnogo. A, i ne iskam da hoda v nqkoe studio da mi gi raz6irqvat, 4e ne mi se davat 10-20 leva za takiva raboti... Molq kajete mi kak da si raz6irq dupkite, sama v ka6ti...
PS: kajete mi spored vas koe e po dobre - da si raz6irq dupkite, ili da si probiq o6te 3-4 obiknoveni dupki
Ако бях на твое място, бих си пробила повече дупки, а не да си разширявам. Ти си решаваш, но помисли след време дали няма да ти писне и дали няма да поискаш да си сложиш обикновенна обица (ако имаш в предвид флеш).
za kakvo 6e si raz6irqvat dupkite?spored men tva 6e e grozno,no ne sum vijdala takiva.vse pak ideqta ne mi haresva.po-dobre si probii o6te po-nagore po uhoto otkolkoto da pravi6 edna golqma dupka.tukmo 6e moje6 da si sloji6 razli4ni obici na ostanalite dupki. :wink:
Jamalska
02-13-2007, 12:03
Ми флешове..не го прави заради модата не не не!!!
Иначе при все,че си момиче..по-добре си пробии още дупки...И аз разширявах ама мн ми стана гадно на дупките и протекоха и тн а и стигнах до извода,ч повече ми харесва д анося обици и там...А ако разшириш за флеш ще трябва после да го чаках да се възстанови...А ако го пробиеш директно на флеш после оправяне само с операция почти.
Ice_Queen
02-13-2007, 12:14
аахахахах Офф (сорка) :
като прочетох заглавието ,1вото за което се сетих бяха др вид дупки ахахахахах
Jamalska си го каза хубаво.
Razubedihte me da si ugolemqvam dupkite... Ta sigurno 6te si probiq dopalnitelni, no mislq da sa samo na ednoto uho, no o6te se 4udq koe uho da probiq - lqvoto ili dqsnoto i kolko o6te dupki, no sas sigurnost pove4e ot 2 6te sa... ta pak pomagaite :)
Jamalska
02-13-2007, 12:27
еми тука си е до лина преценка и вкус...Аз имам афинитет към..ляво например...И имам повече дупки на лявото ухо..виж нз как на теб ще ти харесва
men mnogo me boleshe kato si pravih fleshovete. osobeno purvoto raztqgane predi 2 godini. shtqh da umra. i predi okolo polovin godina kato reshih dasi mahna fleshchetata i dupkite oshte ne iskat dase sviqt napulno i e malko gadnichko
За мен флешовете са си пълна глупост ! С кой акъл бих си разширила дупките на ушите..Та ти даже си решила да го правиш защото е модерно..А помисли ли че като му мине модата и като решиш да го махнеш ушите ще ти висят и ще е толкова грозно?!
Я по-добре си направи някоя друга дупка много по стилно е от колкото тези груби неща !
Бъди различна!ако на тебе не ти харесва къв е смисала?Ти зн ли че като мине тая мода после колко трудно ще ти зараснат ушите?!?!На мен лично ми харесва с повече дупки!
hollaback_girl
02-13-2007, 18:23
Тва флешовете са мн грозно нещо и мн бавно зарастват(в зависимост колко са големи, понякога даже и не могат да се свият). А така като гледам теб не те кефи самия флеш, а просто щото е модерно. По-добре се пробий. Виждала съм флешове на мн хора, изобщо не ми харесва(разбира се, въпрос на вкус). И ако ти писнат дупчиците(по-добрия вариант) като си махенш обиците почти не личат и зарастват мноооого по-бързо.
Защото е модерно или защото на теб ти харесва???
Ако е модерно да си режем ушите,ще си ги одрежеш ли :lol: :shock: ?Помисли си пак дали ти харесва наистина и дали след време когато му мине модата отново ще ти харесва.
малките флешчета до 1 см са яки, някои ден ще си направя =) супер е забавно с някви цветни обички и въобще не е мъжко, аз съм за малки флешчета 5 малки обички на ухото, които се оплитат и всяка се възпалява отделно за мене не е оферта :smt019
HardcorE_AFA
02-14-2007, 15:02
Zdraveite, Iskam da vi pitam ne6to...ta eto: V na6iq grad sega e super moderno da si raz6irqva6 dupkite na u6ite. Iskam i az da sym moderna, no me e strah da ne boli mnogo. A, i ne iskam da hoda v nqkoe studio da mi gi raz6irqvat, 4e ne mi se davat 10-20 leva za takiva raboti... Molq kajete mi kak da si raz6irq dupkite, sama v ka6ti...
PS: kajete mi spored vas koe e po dobre - da si raz6irq dupkite, ili da si probiq o6te 3-4 obiknoveni dupkiвече изобщо нее модерно :) преди имах флешове на едното уше 15 а на другото 9 и ги махнах защото се сетих че немога да сум булга с такива дупки на ущите...9-ката се затвори...а 15-ката неще седи си 6-7 и тва е...Не е оферта да си праиш флешове
fle6owe - mn sa gadni, mnogoto dupki sa6to sa otjiwelica.A i kato w twoq grad e mnogo moderno zna4i kvo- mn hora imat takiwa gadosti po sebe si li?Znae6 li koq e Koko 6anel?Znae6 li kakwo e kazala - "moderno dnes e towa, koeto w4era e bilo demode"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne se uwli4ai po wsi4ki izmisli swoq moda!Da si moderen ne zna4i da bade6 kato wsi4ki zna4i da moje6 da izqwi6 unikalnostta si DERZAI
ABSOLUTme
02-24-2007, 21:46
И все пак познавам човек с 32ки 8)
az kuv videh v Paris predi 3-4godini..ushotata mu visqha do ramencata,a imashe dulgo vratle,da otbeleja :shock: beshe kat kokershpaniol :lol:
m.. Ne moje prosto ei taka da si napravi6 fle6.. se pak pone trqbva da znae6 za6to go pravi6. ;) P1k i posle e kofti za uhoto ti, uvisva.. i nqkvi takiva ;) taka 4e po huu :smt018 :smt018 dupki ;]
A ako 6te go pravi6 prosto zaradi modata.. po dobre nedei ;)
sexa_na_kompleksa
02-25-2007, 13:11
PS: kajete mi spored vas koe e po dobre - da si raz6irq dupkite, ili da si probiq o6te 3-4 obiknoveni dupki
Ще се пробиеш само за да си модерна :shock: