View Full Version : Задължително ли е?
Задължителната
02-13-2007, 13:54
Хора, как мислите, нужно ли е да подарявам нещо на гаджето /момче :lol: / на Св.Валентин?
Струва ми се тъпо да му подаря мече/сърце и прочее натрапени "символи", но ще се почувствам тъпо, ако той ме изненада с нещо.
Моля ви, кажете си мнението и не ми се карайте, точно тая тема не се повтаря. :D Благодаря!
HopeLesss
02-13-2007, 13:55
Ми ако не искаш разни лиготии, вземи му една кутия шоколадови бонбони. Сега има много с формата на сърце. :wink:
Ми ако не искаш разни лиготии, вземи му една кутия шоколадови бонбони. Сега има много с формата на сърце. :wink:
Добра идея. :) Може да си ги сложи в рамка. :)
Не е задължително да му подаряваш нещо.Играчката ще му омръзне :mrgreen: ,Бонбоните ще изяде,ако все пак те изненада с нещо му кажи"Аз отдавна ти подарих сърцето си"Мисля че духовното е по-важно от материалното.Все пак ти решаваш
Задъжлителната
02-13-2007, 14:05
Забравих да уточня, че а съм на 19г., той на 21 и не върви мн това с плюшките. Благодаря за отговорите, чакам още! :)
А как ви звучи това-ако ми изненада с нещо, просто го поглеждам в очите и му казвам:
"Чудих се какво да ти взема, но тъй като не ми допада нито един от подаръците, приети за Св.Валентин, не съм ти взела нищо, но..."
и после го почвам, забравих да вметна, че ще сме у тях. :D
minimalist
02-13-2007, 14:12
а така, един хубав валентински секс ше му дойде добре като подарък...амаа като казвам хубав имам предвид наистина хубав, раздай се яко, с пълна програмка \:D/ ::: :smt016 :smt008 \:D/
alkobalko
02-13-2007, 14:14
Дори най-малкият сувенир е достатъчен. Едно плюшено сърчице, кутия бонбони, нещо което да му напомня на теб. А това със секса, ще е върховият финал за вечерта.
krem4et0
02-13-2007, 14:15
Само аз ли утре няма да правя секс?
А по темата-писах някъде другаде. Излязохме днес по магазините и всеки си взе това,от което имаше нужда. не са сърца и лиготии,а блуза за мен и аудио слушалки за него!
Nadelina
02-13-2007, 14:20
Az shte mu vzema kutiq shokoladove bonboni vyv formata na syrce... A btw edna moq pr she vzeme na neinia Durex.. haha she se zasmee otnachalo.. posle she byde qkiq sex :)
Каквото ти харесва, това й купи.Ако не ти харесват сърчица, мечета и такива неща, й подари нещо друго, но да е свързано с празника.Това за бонбоните е добра идея. :wink:
PoisoNGirL
02-13-2007, 18:17
Emi nali utre e dvoen praznik...neka i padaruka da bude takuv:P Az kupih na priqtelq mi bonboni kakto kazaha vsichki vuv forma na surce i butilka vino.Mislq,che e idealna kombinaciq...samo toi da ne go prochete,che vsichko shte zamine naprazno.A ideqta za seksa sushto e dobra kato za final ::: ::: :smt050 :D
Ти пък му подари себе си за през нощта ;)
Задължителната
02-13-2007, 19:34
Каквото ти харесва, това й купи.Ако не ти харесват сърчица, мечета и такива неща, й подари нещо друго, но да е свързано с празника.Това за бонбоните е добра идея. :wink:
.
Ъ, 10х, но...аз съм момиче, питах за "мъжа" ми. :)
ХодещСъвет, добър съвет, но щесе въздържа, въпреки че тук явно е модерно рязането на ръце. :lol:
Задължителната
02-13-2007, 19:43
Това е повече от сигурно, но аз го правя таа или иначе. :wink:
gangbang
02-13-2007, 19:48
Хора, как мислите, нужно ли е да подарявам нещо на гаджето /момче :lol: / на Св.Валентин?
Струва ми се тъпо да му подаря мече/сърце и прочее натрапени "символи", но ще се почувствам тъпо, ако той ме изненада с нещо.
Моля ви, кажете си мнението и не ми се карайте, точно тая тема не се повтаря. :D Благодаря!
Мече на гаджето момче? :shock: Я не се излагай. Подари му някоя бутилка за Трифон Зарезан. Много повече ше ти се израдва, вервай ми :D
mnogomili4kata-sf
02-13-2007, 19:54
Малеееееее...същия проблем имам и аз!!!годините са ни същите и аз съм в шок,защото хич не ми се празнува тоя празник,направо чак ми е гадно,ама пък ако той е замислил нещо,а аз нищооо 8-[
Kulio Gangstera, точно това казвам и аз, мече/зайче/прасе е тъпо. Иначе мн ме радват отговорите ти, и др път си ми помагал! :D
mnogomili4kata-sf, аз май ще се спра на нещо малко и шоколадова. Колкото за жеста, егати, др неща са глупави, поне за мен.
ti taka ili ina4e 6te mu "podari6" sebe si prosto mu se otdai izcqlo za da moje da ti se naslajdava dokrai... :-D
Задължителната
02-13-2007, 19:57
ti taka ili ina4e 6te mu "podari6" sebe si prosto mu se otdai izcqlo za da moje da ti se naslajdava dokrai... :-D
Ми аз винаги го правя... :roll:
Това е повече от сигурно, но аз го правя таа или иначе. :wink:
..че вие и бонбони ядете така или иначе - важен е случая. Направете го нестандартно, измисли нещо оригинално, не просто да изтичаш до отсрещният магазин.
mnogomili4kata-sf
02-13-2007, 20:00
Задължителната , хич не ми е до лиготии,явно и на теб. Прочетох някъде за няква идея с тефтерче с излияния(той и без друго не знае точно моето отношение към тази връзка)...ама още се чудя...винаги съм предпочитала нематериалните неща...лошото е,че никога не мога да го надмина по изненади :roll:
Аз бях решила да му взема някакъв алкохол и да празнуваме зарезания. Обаче в крайна сметка се спрях на едно магаре касичка, да му напомня, че е е магаре :-D И за да има и нещо за празника на тъй наречените флюбени му взех и една кутийка с бонбончета...дано му стигне.
CrIsTiaNo_
02-14-2007, 10:45
ne e zadaljitelno toi sas sigirnost 6te ti kupi ne6to a ti ako smqta6 4e nqma nujda da mu kupi6 ni6to nedei pregarni go silno 4elunigo ako toi te obi4e i tova 6te mu e dostata4no :roll:
Пфууу защо ние момчетата НЕПРЕКЪСНАТО ви подаряваме подаръци, а момичетата никога на нас, а??? Вчера по новините даваха няква жена вика че ще скъса с нейния ако не и подари нещо хубаво, а те я попитаха тя какво ще даде, и тя вика - нищо :x
mnogomili4kata-sf
02-14-2007, 10:49
Аз взех 1 мн яка кутийка и напъхах вътре всевъзможни символични неща,да има да си разглежда и чете :lol: пък предпочитам нематериалните подаръци,та довечерааааа :roll:
mnogomili4kata-sf
02-14-2007, 10:51
Пфууу защо ние момчетата НЕПРЕКЪСНАТО ви подаряваме подаръци, а момичетата никога на нас, а??? Вчера по новините даваха няква жена вика че ще скъса с нейния ако не и подари нещо хубаво, а те я попитаха тя какво ще даде, и тя вика - нищо :x
Хахахааха....е не....чакай,ние не сме стигнали до там...просто аз съм скарана с подаръците по поводи...иначе без поводи ми хрумват всякви неща,ама са като знам,че трябва специално нещо да се вземе... ](*,) пък и не съм мн по този празник,да не кажа,че направо лошо ми става