Влез

View Full Version : Задължително ли е?

Задължителната
02-13-2007, 13:54
Хора, как мислите, нужно ли е да подарявам нещо на гаджето /момче :lol: / на Св.Валентин?
Струва ми се тъпо да му подаря мече/сърце и прочее натрапени "символи", но ще се почувствам тъпо, ако той ме изненада с нещо.

Моля ви, кажете си мнението и не ми се карайте, точно тая тема не се повтаря. :D Благодаря!

HopeLesss
02-13-2007, 13:55
Ми ако не искаш разни лиготии, вземи му една кутия шоколадови бонбони. Сега има много с формата на сърце. :wink:

Digital
02-13-2007, 13:57
Ми ако не искаш разни лиготии, вземи му една кутия шоколадови бонбони. Сега има много с формата на сърце. :wink:
Добра идея. :) Може да си ги сложи в рамка. :)

Евичка
02-13-2007, 13:58
Не е задължително да му подаряваш нещо.Играчката ще му омръзне :mrgreen: ,Бонбоните ще изяде,ако все пак те изненада с нещо му кажи"Аз отдавна ти подарих сърцето си"Мисля че духовното е по-важно от материалното.Все пак ти решаваш

Задъжлителната
02-13-2007, 14:05
Забравих да уточня, че а съм на 19г., той на 21 и не върви мн това с плюшките. Благодаря за отговорите, чакам още! :)

А как ви звучи това-ако ми изненада с нещо, просто го поглеждам в очите и му казвам:
"Чудих се какво да ти взема, но тъй като не ми допада нито един от подаръците, приети за Св.Валентин, не съм ти взела нищо, но..."

и после го почвам, забравих да вметна, че ще сме у тях. :D

minimalist
02-13-2007, 14:12
а така, един хубав валентински секс ше му дойде добре като подарък...амаа като казвам хубав имам предвид наистина хубав, раздай се яко, с пълна програмка \:D/ ::: :smt016 :smt008 \:D/

alkobalko
02-13-2007, 14:14
Дори най-малкият сувенир е достатъчен. Едно плюшено сърчице, кутия бонбони, нещо което да му напомня на теб. А това със секса, ще е върховият финал за вечерта.

krem4et0
02-13-2007, 14:15
Само аз ли утре няма да правя секс?
А по темата-писах някъде другаде. Излязохме днес по магазините и всеки си взе това,от което имаше нужда. не са сърца и лиготии,а блуза за мен и аудио слушалки за него!

Nadelina
02-13-2007, 14:20
Az shte mu vzema kutiq shokoladove bonboni vyv formata na syrce... A btw edna moq pr she vzeme na neinia Durex.. haha she se zasmee otnachalo.. posle she byde qkiq sex :)

koalka
02-13-2007, 18:09
Каквото ти харесва, това й купи.Ако не ти харесват сърчица, мечета и такива неща, й подари нещо друго, но да е свързано с празника.Това за бонбоните е добра идея. :wink:

PoisoNGirL
02-13-2007, 18:17
Emi nali utre e dvoen praznik...neka i padaruka da bude takuv:P Az kupih na priqtelq mi bonboni kakto kazaha vsichki vuv forma na surce i butilka vino.Mislq,che e idealna kombinaciq...samo toi da ne go prochete,che vsichko shte zamine naprazno.A ideqta za seksa sushto e dobra kato za final ::: ::: :smt050 :D

machoka
02-13-2007, 19:32
Ти пък му подари себе си за през нощта ;)

Задължителната
02-13-2007, 19:34
Каквото ти харесва, това й купи.Ако не ти харесват сърчица, мечета и такива неща, й подари нещо друго, но да е свързано с празника.Това за бонбоните е добра идея. :wink:
.
Ъ, 10х, но...аз съм момиче, питах за "мъжа" ми. :)

ХодещСъвет, добър съвет, но щесе въздържа, въпреки че тук явно е модерно рязането на ръце. :lol:

Задължителната
02-13-2007, 19:43
Това е повече от сигурно, но аз го правя таа или иначе. :wink:

gangbang
02-13-2007, 19:48
Хора, как мислите, нужно ли е да подарявам нещо на гаджето /момче :lol: / на Св.Валентин?
Струва ми се тъпо да му подаря мече/сърце и прочее натрапени "символи", но ще се почувствам тъпо, ако той ме изненада с нещо.

Моля ви, кажете си мнението и не ми се карайте, точно тая тема не се повтаря. :D Благодаря!

Мече на гаджето момче? :shock: Я не се излагай. Подари му някоя бутилка за Трифон Зарезан. Много повече ше ти се израдва, вервай ми :D

mnogomili4kata-sf
02-13-2007, 19:54
Малеееееее...същия проблем имам и аз!!!годините са ни същите и аз съм в шок,защото хич не ми се празнува тоя празник,направо чак ми е гадно,ама пък ако той е замислил нещо,а аз нищооо 8-[

02-13-2007, 19:55
Kulio Gangstera, точно това казвам и аз, мече/зайче/прасе е тъпо. Иначе мн ме радват отговорите ти, и др път си ми помагал! :D

mnogomili4kata-sf, аз май ще се спра на нещо малко и шоколадова. Колкото за жеста, егати, др неща са глупави, поне за мен.

ANGEL4E
02-13-2007, 19:56
ti taka ili ina4e 6te mu "podari6" sebe si prosto mu se otdai izcqlo za da moje da ti se naslajdava dokrai... :-D

Задължителната
02-13-2007, 19:57
ti taka ili ina4e 6te mu "podari6" sebe si prosto mu se otdai izcqlo za da moje da ti se naslajdava dokrai... :-D

Ми аз винаги го правя... :roll:

machoka
02-13-2007, 19:58
Това е повече от сигурно, но аз го правя таа или иначе. :wink:

..че вие и бонбони ядете така или иначе - важен е случая. Направете го нестандартно, измисли нещо оригинално, не просто да изтичаш до отсрещният магазин.

mnogomili4kata-sf
02-13-2007, 20:00
Задължителната , хич не ми е до лиготии,явно и на теб. Прочетох някъде за няква идея с тефтерче с излияния(той и без друго не знае точно моето отношение към тази връзка)...ама още се чудя...винаги съм предпочитала нематериалните неща...лошото е,че никога не мога да го надмина по изненади :roll:

02-14-2007, 10:41
Аз бях решила да му взема някакъв алкохол и да празнуваме зарезания. Обаче в крайна сметка се спрях на едно магаре касичка, да му напомня, че е е магаре :-D И за да има и нещо за празника на тъй наречените флюбени му взех и една кутийка с бонбончета...дано му стигне.

CrIsTiaNo_
02-14-2007, 10:45
ne e zadaljitelno toi sas sigirnost 6te ti kupi ne6to a ti ako smqta6 4e nqma nujda da mu kupi6 ni6to nedei pregarni go silno 4elunigo ako toi te obi4e i tova 6te mu e dostata4no :roll:

02-14-2007, 10:48
Пфууу защо ние момчетата НЕПРЕКЪСНАТО ви подаряваме подаръци, а момичетата никога на нас, а??? Вчера по новините даваха няква жена вика че ще скъса с нейния ако не и подари нещо хубаво, а те я попитаха тя какво ще даде, и тя вика - нищо :x

mnogomili4kata-sf
02-14-2007, 10:49
Аз взех 1 мн яка кутийка и напъхах вътре всевъзможни символични неща,да има да си разглежда и чете :lol: пък предпочитам нематериалните подаръци,та довечерааааа :roll:

mnogomili4kata-sf
02-14-2007, 10:51
Пфууу защо ние момчетата НЕПРЕКЪСНАТО ви подаряваме подаръци, а момичетата никога на нас, а??? Вчера по новините даваха няква жена вика че ще скъса с нейния ако не и подари нещо хубаво, а те я попитаха тя какво ще даде, и тя вика - нищо :x

Хахахааха....е не....чакай,ние не сме стигнали до там...просто аз съм скарана с подаръците по поводи...иначе без поводи ми хрумват всякви неща,ама са като знам,че трябва специално нещо да се вземе... ](*,) пък и не съм мн по този празник,да не кажа,че направо лошо ми става