View Full Version : Ще ви се стори странно.. ама..
Zalupeno_Hlape
02-13-2007, 16:26
Еми значи проблема е следния. Само 1нъж съм предлагал на момиче и това беше когато бях на 11.. останалите просто се случи така, че не се е налагало.. та.. сега съм сигурен, че с едно момиче ще тръгнат нещата, ама трябва ли да и предложа от стила "Искаш ли да станем гаджета?" - както преди? или вече е смотано? :oops: :oops:
пич начи тази фраза не е подходяща :D използвай умалителни към нея ако наистина нещата потръгнат тя ще почне да ти казва че те обича и тем подобни :D но пък има значение на колко год си :wink:
или пък я попитай какво чувства към теб и ако каже нещо което ти хареса :) кажи й ти какво чувстваш към нея ;) ае късмет !!!
Няма нужда да й предлагаш.
Сам казваш, че може би и тя ти се кефи. Ако наистина е така, предложи й просто да излезете, шегувай се с нея, закачай се. Прави й комплименти, ако всичко протече както трябва, целуни я и това си е. Няма кво да предлагаш :-D
Ами на мен последното ми гадже ми предложи по този начин,и не мога да кажа че м истана неприятно,даже напротив,много миличко беше. :-)
Сам казваш, че може би и тя ти се кефи. Ако наистина е така, предложи й просто да излезете, шегувай се с нея, закачай се. Прави й комплименти, ако всичко протече както трябва, целуни я и това си е. Няма кво да предлагаш :-D
нещо подобно на това което аз казах :wink:
krem4et0
02-13-2007, 17:19
Ами точно така-излизате 1-2 пъти,гворите си и я целуваш. няма нужда от това ще тръгнеш ли с мен,хайде да ходим. Иначе романтично би звучало-искаш ли да опитаме заедно.
И по-точно за какво се притесняваш?Не е необходимо да предлагаш така, просто се случва.
PoisoNGirL
02-13-2007, 18:25
Pokani q da izlezete,zabavlqvaite se kakto si znaete,napravi i nqkoi kompliment.Druj se milo s neq i i kaji che naistina q haresvash i bi iskal da se poluchi mejdu vas.Po pogleda i shte razberesh tq iska li ili ne.. i q celuvash.Tova e ne e slojno i strashno...uspeh \:D/ :D
gerinceto
02-13-2007, 19:07
krisi_l@loka
02-13-2007, 19:12
И по-точно за какво се притесняваш?Не е необходимо да предлагаш така, просто се случва.
Дам ;)
mi aji 4e mn q haresva6 i i kaji dali iska da stanete ne6to pove4e :roll:
s3xy_d0ll
02-13-2007, 20:35
men samo vednaj sa me pitali taka (1-voto mi gadje,kogato bqh na 12) ot togava celuvkata e= na toq vapros i vklu4itelno otgovora :D . ta savetvam te da izlezete pone 2 pati i to ako ima 'himiq' nqma usetite kak 6a se celuvate po nqkoe vreme :wink:
това вече е глупаво и изтъркано. просто я целуни й това си е един вид предлагане, но просто без да е изразено с думи ;)