View Full Version : Изборът е много сложен...
Лятото ходех с момче,с което много се харесвахме да не кажа обичахме.А и от много време се познаваме,но само от година някъде от време на време имаме някакви отношения.Разделихме се,защото родителите ми а и всички мои приятели не го харесват.Но той ме обича,за себе си не съм сигурна,но не мога без него.Чувствам го много близък.Виждаме се често,но никой не трябва да знае.Направих всичко да го забравя,а и той мен,но не се получава.Проблемът е,че тругнах с друго момче,за да отблъсна бившия.Знам,че няма да се влюбя в него,но ако го оставя няма да има какво да сме спре да съм с бившия.А родителите ми няма да го позволят никога.Проблема е,че други ден бившия заминава за Англия и ще си дойде чак есента.Не знам какво да правя.Да си пробвам ли шанса със сегашното си гадже или да скъсаме още сега и да чакам другия да се върне?Моля ви дайте съвет какъвто и да е.
Родителите ти са много зле...защо правят това?А и не е трябвало да им позволяваш да се месят по такъв начин в живота си.Ако искаш да си с това момче бъдете заедно.Дори и ваще да не знаят, вие си се виждайте.
gerinceto
02-13-2007, 18:54
Родителите ти са много зле...защо правят това?А и не е трябвало да им позволяваш да се месят по такъв начин в живота си.Ако искаш да си с това момче бъдете заедно.Дори и ваще да не знаят, вие си се виждайте.tq e absolutno prava
krisi_l@loka
02-13-2007, 19:06
Родителите ти са много зле...защо правят това?А и не е трябвало да им позволяваш да се месят по такъв начин в живота си.Ако искаш да си с това момче бъдете заедно.Дори и ваще да не знаят, вие си се виждайте.
i az sam na mnenieto na ostanalite :) ama kakvoto bilo bilo :-D ne trqbva da da se li6ava6 ot vazmojnostta da bade6 s 4oveka kogoto obi4a6 zaradi mnenieto na ostanalite :smt018 NE SI ZASLUJAVA [-( spored men trqbva da ide6 i da mu kaje6 kakvo 4uvstva6 za6toto ako ne go napravi6 6te sajelqva6 naistina mn povqrvai 8-[ dano vsi4ko se opravi 6toto da ne si s 4oveka s kogoto si IN LOVE :smt050 e mn kofti
Лятото ходех с момче,с което много се харесвахме да не кажа обичахме.А и от много време се познаваме,но само от година някъде от време на време имаме някакви отношения.Разделихме се,защото родителите ми а и всички мои приятели не го харесват.Но той ме обича,за себе си не съм сигурна,но не мога без него.Чувствам го много близък.Виждаме се често,но никой не трябва да знае.Направих всичко да го забравя,а и той мен,но не се получава.Проблемът е,че тругнах с друго момче,за да отблъсна бившия.Знам,че няма да се влюбя в него,но ако го оставя няма да има какво да сме спре да съм с бившия.А родителите ми няма да го позволят никога.Проблема е,че други ден бившия заминава за Англия и ще си дойде чак есента.Не знам какво да правя.Да си пробвам ли шанса със сегашното си гадже или да скъсаме още сега и да чакам другия да се върне?Моля ви дайте съвет какъвто и да е.
1.що ваште се праат на такиа путки!!!!....
2.няма смисал да зарязваш сегашния...по лесно ще ти мине времето до есента докато си доиде бившия..
3.опитаисе да накараш ваште да си променат менението за него....по сякакъф начин!!!
Бившия ми преди беше момче,до което даже ще се страхувате да се приближите,в какво ли не са го обвинявали.Но след като се сближихме той се промени изцяло,но само аз знам за това и още 1-2 души.Когато не е с мен може да отиде и да се напие и да направи какво ли не...но с мен ли е..просто е душичка.Не мога да променя мнението на родителите ми,защото са прави.Как ли не им говорих добри неща за него..не и не...
Колежке, родителите са единствените хора, които ти мислят доброто във всяка една ситуация.
Какво значи 'бунтувай се' - това да не е протест за вдигане на заплати?! Мисля, че сте прекалено малки все още, за да имате очи да погледнете вашите на криво за каквото и да било. Първо станете самостоятелни и независими от тях, пък после имайте такива претенции.
NE SE OTKAZVAI samo tova moga da ti kaja a sega6niq ti 6te se varne 4ak esenta q stiga i ti si ima6 gadge taka li... [-(
bori se za biv6iq [-X
krem4et0
02-13-2007, 19:56
Остави нещата такива,каквито са. Какво предпочиташ-да си с този,който никой не одобрява и да не те погледнат нито майка ти,нито баща ти,нито приятелите или да скъсаш всички връзки с него и да си търсиш другаде щастието,но с подкрепата на любимите хора? Моя баща не харесва приятеля ми,не заради самия него,а защото 1 вид ме отнема,но знам,че вътрешно си го одобрява. Обаче,ако родителите ми кажех,че са против и се аргументираха защо щях поне да се замисля-прави ли са? Любовта е сляпа-не го забравяй!
мне мисля, че има смисъл да се бориш :? родителите ти не правят нищо с цел да ти вредят! те винаги ще искат само едно - да те насочват в правилния път и да се опитват да не допускаш грешки, които могат сериозно да ти навредят. не ги вини за това! когато един ден и ти станеш майка ще се убедиш в истинноста на думите ми повярвай ми!
според мен просто бъди с друго момче... времето лекува всичко и съм сигурна, че няма да мине много време и ще си намерила щастието при друг. живота е твърде егоистичен и винаги ни прави едни и същи тестове - жертви и мъка, които накаря завършват винаги със много по-голяма радост от предишната!
CrIsTiaNo_
02-14-2007, 11:16
Родителите ти са много зле...защо правят това?А и не е трябвало да им позволяваш да се месят по такъв начин в живота си.Ако искаш да си с това момче бъдете заедно.Дори и ваще да не знаят, вие си се виждайте. =D> =D> =D> =D> \:D/