View Full Version : От най-добри приятели до бегло познати...
Привет на всички!Мн се колебаех дали да си пусна темата в любов,но накрая реших тук! O:) Та сега проблема..На 14 съм...8клас..и имам един френд който е в моя клас от 1-7 и сега от 7-12.От 1-7 бяхме адски добри приятели,но после нещо се влюбихме един в друг и тръгнахме...Дам сичко ок докато не почна осми клас...Заряза ме,заради една друга,която харесваше,но не ходят.. :smt011 И не ми стига и това ами и насъсква другите срещу мен...Излезе от нашата компания,намери си друга и там говори глупости за мен,ама те засега не му се връзват на акъла..Не му се сърдя,просто искам да спре!!Искам да имам нови приятели,а той го прави невъзможно.Прави го ,защото преди си споделяхме всичко и сега съжелява,че ми е казал някой неща и си отмъщава по свой начин..Разбирам го,но искам да сме приятели отново..Говорих с него,но той каза,че не е говорил нищо за или против мен..Избягва ме..
Забравих да допоясня.. :) Харесвам едно момче от класа и проблемния подозира май..И му приказва измислици за мен... :-#
HopeLesss
02-13-2007, 20:47
Не се занимавай с келеши =;
Не знам защо го прави, след като не ти, а той те е зарязал.Отиди с него и говорете.Питай го защо го прави и искай отговор. :wink:
SavE`ME`FroM`MyselF
02-14-2007, 06:20
Не знам защо го прави, след като не ти, а той те е зарязал.Отиди с него и говорете.Питай го защо го прави и искай отговор. :wink:
коалка е напълно права поговорете и разбери по каква причина го прави тва
teenkopele
02-14-2007, 06:52
...искай отговор. :wink:
:wink:
Ами да ви кажа говорила съм с него питах го и той каза,че нищо не е приказвал за мен..И мноого бързо се измъкна..Мн се промени от миналата година... :smt012 +Как да се държа с него? :-k
k0tencet0
02-14-2007, 11:37
emi napravi taka 4e da postrada ot sobstvenoto si .. "Orujie" (mai ima6e nqkva takaa pogovorka) :mrgreen:
imam predvid izbqgvai go, opitvai se da mu otmukva6 priatelite(tva e mnogo gadno :twisted: ), ako ima gadje i kaji (ili kaji na tvoi fr da i kajat) 4e izliza i s drugi (primerno nqkva tvoq fr da kaje 4e i tq izliza s nego, no 6te e hubavvo tq da ne e ot tva daskalo)
s edna duma VURNI MU GO!!!!(vsu6nost sa 3 fumi, ama karai :mrgreen: )