Влез

View Full Version : За всички които ги боли от това че не намират любовта.

Plamen †
02-13-2007, 20:01
Една от най-големите и смъртоносни болки е тази от любовта. Когато сте се провалили с някое момиче или момичета помнете ЧЕ САМОУБИИСТВОТО АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ Е РЕШЕНИЕ ! ! !
Най-важното е да помните че любовта все някога ще дойде и при вас. Рано или късно идва при всеки. Но ако се самоубиете тя няма да дойде. За това послушайте ме и бъдете търпеливи не губете надежда ! ! ![/code]

sokre
02-13-2007, 20:16
Една от най-големите и смъртоносни болки е тази от любовта. Когато сте се провалили с някое момиче или момичета помнете ЧЕ САМОУБИИСТВОТО АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ Е РЕШЕНИЕ ! ! !
Най-важното е да помните че любовта все някога ще дойде и при вас. Рано или късно идва при всеки. Но ако се самоубиете тя няма да дойде. За това послушайте ме и бъдете търпеливи не губете надежда ! ! ![/code]
Че кой е тръгнал да се самоубива :smt017

Bloodlust
02-13-2007, 20:25
Мняхахах планираме в перспектива а :D Спри да мислиш, като emo и върви пий една студена вода. Дишай... никой няма да умира.

Много ми е чудно, как всички се сещат да се отчайват, че са сами, покрай Трифон Зарезан...

sexy_anji_
02-13-2007, 20:39

вси4ко което казва6 е вярно, но ние как трябва да отговорим? или ако иска6 можем да направим темата важна :lol: :smt018

Digital
02-13-2007, 20:45
Напълно си прав, точно така. :) Без самоубийства, всичко се оправя рано или късно в това отношение. :)
п.п.: пича вкарва оптимизъм, а вие го храните. не ви ли е срам бе :smt013
:)

iiirish
02-13-2007, 20:46
Че кой е тръгнал да се самоубива :smt017

;)

koalka
02-14-2007, 05:33
Е, автора се е опитал да помогне, но повярвай ми, ако един човек помисли, няма да тръгне да се самоубива заради любов. :wink:

iskamTe_vednaga
02-14-2007, 06:01
аз съм я намерила,но изглежа не съм симпатична на любовта и ми върти такива номера

Ice_Queen
02-14-2007, 06:29
Никога не съм страдала от липсата й..въпроса е че може би винаги с моята такава любов ,наранявах нечие друго сърце - в повечето случай не нарочно..Но границата от любов до омраза е тънка. .
За самоубийството - да мислила съм си го ..и сега си го мисля често. Но си имам основание , което от части ме оправдава..
Всеки сам си кове съдбата :| .

Mike-Jones
02-14-2007, 07:00
Никога не съм страдала от липсата й..въпроса е че може би винаги с моята такава любов ,наранявах нечие друго сърце - в повечето случай не нарочно..Но границата от любов до омраза е тънка. .
За самоубийството - да мислила съм си го ..и сега си го мисля често. Но си имам основание , което от части ме оправдава..
Всеки сам си кове съдбата :| . o bravoo milata kolko trogatelno xaaxaxaxax :))) i da ne zabravite 4e edin den na si4kite im se vrushta v 4ofkite shtoto minko ko4a ne proshtava

CrIsTiaNo_
02-14-2007, 11:07
koi e kazal 4e nqkoi 6a se samoubiva zaradi lubovta ti ne si edinstveniq koito misli 4e lubovta rani ili kasno 6te go sre6ten i vaob6te ot kade ti doide na um za samoubistvo ..... :shock:

Plamen †
02-14-2007, 11:11
Всеки сам си кове съдбата :| .

точно това казах: ЧЕ САМОУБИИСТВОТО АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ Е РЕШЕНИЕ ! ! !
[/u]

Plamen †
02-14-2007, 11:15

вси4ко което казва6 е вярно, но ние как трябва да отговорим? или ако иска6 можем да направим темата важна :lol: :smt018

Да това ми е целта.

Plamen †
02-14-2007, 11:19
Всеки сам си кове съдбата :| . o bravoo milata kolko trogatelno xaaxaxaxax :))) i da ne zabravite 4e edin den na si4kite im se vrushta v 4ofkite shtoto minko ko4a ne proshtava

ТАЗИ ТЕМА Е НАПИСАНА ЗА ДА УКОРАЖАВА ТЕЗИ КОИТО СТРАДАТ А НЕ ЗА ДА МОЖЕ НЯКОИ МУХЛОВЦИ КАТО ТЕБЕ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ СА ГО ИСПИТВАЛИ ТОВА НА ГЪРБА СИ ДА СИ ПРОВЕТРЯВАТ УСТАТА ТУК ! ! !

marche
02-14-2007, 11:28
mersi 4e ni go kaza

gerinceto
02-15-2007, 07:28
Най-важното е да помните че любовта все някога ще дойде и при вас. Рано или късно идва при всеки. Но ако се самоубиете тя няма да дойде. За това послушайте ме и бъдете търпеливи не губете надежда ! ! ![/code]haxhah nikoi ne e tragnal da se samoubiva haxhahx

KykL1chkAa
02-15-2007, 10:37
Vseki priema ne6tata or razli4en ugul?!slu4va se ponqkoga taka 4e nqkoi dori i do tova bi stignal za6to se u4udvate?psihikata na vseki e razli4na...nqkoi go priemat leko a drugi obratno-skriwat se nqkude i umirat v skrybta si.tva e prekleno spored men no...tva e...az li4no nikoga ne bih stignala do tam...jivota prodyljava i zaradi edin glupak ne si zaslujava da slaga6 krai na jivota si!zardai nqkoi koito ne e mogyl da te oceni po pravilniq na4in!mainata mu i krai!Taka 4e nikoi ne trqq da gubi nadejda lubovta rano ili kysno idva vyprosyt e dali ti 6te i obyrne6 vnimanie ili 6te q pusne6 da si ide!

fillis
02-15-2007, 15:08
bih kazala 4e men li4no mn 4esto me nalqga misalta 4e si nqmam nikoi okolo men koi az da obi4am i toi men . misleh 4e edin pat sam q namerila lubovta no se okaza edna laja zatota 6te prodalja napred s dignata glava za6toto kato stana po zrqla 6te si spomnqm kakwa sam bila i kakwa sam sega:)

ThePainIsReaL
02-15-2007, 21:18
Разбира се , че не е решение . То е избор . И само да ти кажа , самоубийствата заради любовна мъка са много малък процент . При повечето става въпрос за тежки депресии и психически проблеми , които трябва да се лекуват и не отминават лесно .
П.П. Иначе да , мисля , че всеки рано или късно си помисля , какво би било , ако си отнеме живота . Но много малко от тези , които го мислят , го искат наистина .

maybelline
02-16-2007, 06:54

Абсолютно прав си.Идеята за самоубийство често минава през главите на хора,които са били зарязани след една прекрасна връзка.Самоубийството не е решение и няма да помогне на никой.Любовната мъка минава,а колко бързо ще мине зависи единствено от вас.Аз имах късмет да го осъзная и да се взема в ръце.Толкова много хора ги е грижа за вас - родители, братя, сестри, други роднини, всички приятели,дори учители(за тези,които са в приятелски отношения с някой учител).Всички тези хора ви обичат и се тревожат за вас...не си заслужава да погубите живота си заради някой мухльо(или някоя патица) и да причините истинска болка на всички тези хора.Защото мухльото(и патицата) ще ви забравят 2 дни след смъртта ви,но останалите няма да могат.В такъв момент определено не осъзнавате присъствието на толкова много приятели в живота си,но тях ги има.Само ги открийте и им обърнете внимание.Те ще ви помогнат много.

JoeBanana
02-16-2007, 07:35
тая тема е нещо като дъждобран в пустинята :mrgreen: поне да имаше вълна от масови самоубийства...

sh3_1s_7h3_0n3
02-16-2007, 08:00
...до такива житейски истини си стигнал, че софистите от Античността ряпа да ядат :-D

nenormalna
02-16-2007, 15:30
abe kva lubov kfo samoubiistvo be
nqma LUBOV
vsi4ko e interesi ....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

DjBaloon
02-16-2007, 15:33
tc tc tc sled vreme shte si mechtaesh za tiq godini za da mojej da gi izjiveesh nanovo no bez takiva lubovni terzaniq i gluposti..

PoisoNGirL
02-16-2007, 20:46
Verno taq tema kva i e celta.Nikoi (ili pone taka se nadqvam) ne e tolkova lud,che da se samoubie za edna lubov.Nqma chovek,koito da ne e stradal.Prejivqva se nqkak.Pri polojenie,che jivota e pred teb nqma smisul v samoubiistvoto.Puk i kva lubov...to veche da te e strah da se vlubvash vseki e izpolzvach i samo za sebe si misli.. shte trugna az da se samoubivam zaradi nqkoi si...nqma kak da stane prosto...

radito
02-16-2007, 22:16
Vseki priema ne6tata or razli4en ugul?!slu4va se ponqkoga taka 4e nqkoi dori i do tova bi stignal za6to se u4udvate?psihikata na vseki e razli4na...nqkoi go priemat leko a drugi obratno-skriwat se nqkude i umirat v skrybta si.tva e prekleno spored men no...tva e...az li4no nikoga ne bih stignala do tam...jivota prodyljava i zaradi edin glupak ne si zaslujava da slaga6 krai na jivota si!zardai nqkoi koito ne e mogyl da te oceni po pravilniq na4in!mainata mu i krai!Taka 4e nikoi ne trqq da gubi nadejda lubovta rano ili kysno idva vyprosyt e dali ti 6te i obyrne6 vnimanie ili 6te q pusne6 da si ide!
=D> =D> =D>

Plamen †
02-17-2007, 13:12

за почти всичко което каза си права. Но я ми кажи какво ще стане ако всички хора с които се опитваш "не те оценят правилно" ?

Plamen †
02-17-2007, 13:13
tc tc tc sled vreme shte si mechtaesh za tiq godini za da mojej da gi izjiveesh nanovo no bez takiva lubovni terzaniq i gluposti..

ЩЕ МИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО АКО ВСИЧКИ ТЕ ОТХВЪРЛЯХА КАКВА ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ ???!!!

Plamen †
02-17-2007, 13:14
abe kva lubov kfo samoubiistvo be
nqma LUBOV
vsi4ko e interesi ....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

ЗА ТЕБ МОЖЕ И ДА Е САМО ИНТЕРЕС НО ЗА ДРУГИ Е РАЗЛИЧНО ! ! !

Plamen †
02-17-2007, 13:15
тая тема е нещо като дъждобран в пустинята :mrgreen: поне да имаше вълна от масови самоубийства...

БО ВСЕ ПАК ИМА САМОУБИИСТВА ЗАРАДИ ТОВА ! ! !

Plamen †
02-17-2007, 13:18

Абсолютно прав си.Идеята за самоубийство често минава през главите на хора,които са били зарязани след една прекрасна връзка.Самоубийството не е решение и няма да помогне на никой.Любовната мъка минава,а колко бързо ще мине зависи единствено от вас.Аз имах късмет да го осъзная и да се взема в ръце.Толкова много хора ги е грижа за вас - родители, братя, сестри, други роднини, всички приятели,дори учители(за тези,които са в приятелски отношения с някой учител).Всички тези хора ви обичат и се тревожат за вас...не си заслужава да погубите живота си заради някой мухльо(или някоя патица) и да причините истинска болка на всички тези хора.Защото мухльото(и патицата) ще ви забравят 2 дни след смъртта ви,но останалите няма да могат.В такъв момент определено не осъзнавате присъствието на толкова много приятели в живота си,но тях ги има.Само ги открийте и им обърнете внимание.Те ще ви помогнат много.

АЗ ИСПИТАХ СЪЩОТО НА МОЯТ ГРЪБ.

Plamen †
02-17-2007, 13:19
Разбира се , че не е решение . То е избор . И само да ти кажа , самоубийствата заради любовна мъка са много малък процент . При повечето става въпрос за тежки депресии и психически проблеми , които трябва да се лекуват и не отминават лесно .
П.П. Иначе да , мисля , че всеки рано или късно си помисля , какво би било , ако си отнеме живота . Но много малко от тези , които го мислят , го искат наистина .

права си НО ВСЕ ПАК ИМА ХОРА КОИТО СИ ОТНЕМАТ ЖИВОТА ЗАРАДИ ТОВА !

Plamen †
02-17-2007, 13:21
Най-важното е да помните че любовта все някога ще дойде и при вас. Рано или късно идва при всеки. Но ако се самоубиете тя няма да дойде. За това послушайте ме и бъдете търпеливи не губете надежда ! ! ![/code]haxhah nikoi ne e tragnal da se samoubiva haxhahx

има една поговорка която не е лошо да се вслушаш в нея преди да пускаш такива отговори и поговорката е НА ЧУЖД ГРЪБ И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО ! ! !

xixi
02-17-2007, 13:23
Любовта винаги идва ако се изкъпеш.Понякога е дебела и грозна но щом четете тоя форум сте достатъчно отчаяни

Plamen †
02-17-2007, 13:26
Любовта винаги идва ако се изкъпеш.Понякога е дебела и грозна но щом четете тоя форум сте достатъчно отчаяни

приличам ли ти на отчаян ?

xixi
02-17-2007, 13:41

слагаш кръстче след името си което вобще не се връзва.
Да приличаш ми на отчаян

Plamen †
02-17-2007, 13:59

слагаш кръстче след името си което вобще не се връзва.
Да приличаш ми на отчаян

не това кръсче го написах защото не се сетих какво друго да сложа а първото което ми дойде на ум е че съм вярващ и затова.

JoeBanana
02-17-2007, 14:11

но са пренебрежимо малко, за да ме интересува и да им бъде отделяно такова внимание :mrgreen: ти да не се изживяваш като някакъв спасител ?

Plamen †
02-17-2007, 14:15

но са пренебрежимо малко, за да ме интересува и да им бъде отделяно такова внимание :mrgreen: ти да не се изживяваш като някакъв спасител ?

не не се явявам. Я МИ КАЖИ АКО ТИ БЕШЕ В ТЯХНАТА БРОЙКА И АЗ КАЖА СЪЩОТО КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ А ?

JoeBanana
02-17-2007, 14:25
ако бях реализирал се самоубиец, не мисля, че ще чувствам каквото и да било :mrgreen:
пък да не говорим колко малко ще ме вълнува кой какво е казал, щото.... нали.... ВСЕ ПАК ЩЕ СЪМ ТРУП :mrgreen:
честно, как ви идват на акъла такива теми, не знам

xixi
02-17-2007, 14:26
как ви идват на акъла такива теми, не знам
Тоест къде ви отива акъла за такива теми

Plamen †
02-17-2007, 14:33
ако бях реализирал се самоубиец, не мисля, че ще чувствам каквото и да било :mrgreen:
пък да не говорим колко малко ще ме вълнува кой какво е казал, щото.... нали.... ВСЕ ПАК ЩЕ СЪМ ТРУП :mrgreen:
честно, как ви идват на акъла такива теми, не знам

за теб също важи поговорката на чужд гръб и 100 тояги са малко. И второ АЗ ИМАМ АКЪЛ ДА ПРАЩАМ ТАКИВА ТЕМИ ЗА ДА ПОМОГНА НА КОЙТО МОГА А ТИ ОЧЕВИДНО НЯМАШ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СЕ ДОСЕТИШ ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ДРУГИ В МОМЕНТА МНОГО ГИ БОЛИ ! ! !

JoeBanana
02-17-2007, 14:39
така е, така е... улиците са пълни с любовни самоубийци..... аз само се правя на кораво копеле, но всъщност зад това се крие една чувствителна и ранима душа :mrgreen: някой ден като застана на парапета, знам, че в съзнанието ми ще изплува темата на Пламен Кръста ! ти ми спасявяш живота, благодаря ти в аванс :mrgreen:
п.п. махам се от тая тема, че почнах да се плаша като те гледам колко сериозно го зимаш

xixi
02-17-2007, 14:40
ТИ ОЧЕВИДНО НЯМАШ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СЕ ДОСЕТИШ ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ДРУГИ В МОМЕНТА МНОГО ГИ БОЛИ ! ! !
Представя мнението на сички който в момента са на зъболекар

Plamen †
02-17-2007, 14:43
така е, така е... улиците са пълни с любовни самоубийци..... аз само се правя на кораво копеле, но всъщност зад това се крие една чувствителна и ранима душа :mrgreen: някой ден като застана на парапета, знам, че в съзнанието ми ще изплува темата на Пламен Кръста ! ти ми спасявяш живота, благодаря ти в аванс :mrgreen:
п.п. махам се от тая тема, че почнах да се плаша като те гледам колко сериозно го зимаш

НАДЯВАМ СЕ ЕДИН ДЕН СЪДБАТА ДА ТЕ ОПЪРЖИ АМА ТАКА ЗДРАВО ЧЕ КАТО СИ СПОМНИШ КАКВО СИ МИ НАПИСАЛ ДА СЪЖАЛЯВАШ ГОРЧИВО ЗА ТОВА ЧЕ СИ СЕ ПОДИГРАВАЛ С ТЕЗИ КОИТО СТРАДАТ(като не ме броиш мен а за сега момента не страдам)! ! !

xixi
02-17-2007, 15:16

НАДЯВАМ СЕ ЕДИН ДЕН СЪДБАТА ДА ТЕ ОПЪРЖИ АМА ТАКА ЗДРАВО ЧЕ КАТО СИ СПОМНИШ КАКВО СИ МИ НАПИСАЛ ДА СЪЖАЛЯВАШ ГОРЧИВО ЗА ТОВА ЧЕ СИ СЕ ПОДИГРАВАЛ С ТЕЗИ КОИТО СТРАДАТ(като не ме броиш мен а за сега момента не страдам)! ! !
Ден в който и ти ще страдаш от зъбобол

Plamen †
02-17-2007, 15:51

ти не си по-различен от него ! ! !

xixi
02-17-2007, 16:05

ти не си по-различен от него ! ! !
Това нарани чувствата ми.
На път съм да се самоубия

sexy_momi4e
02-17-2007, 17:59
I az mislq 4e ne e re6enie oba4e poznavam edin 4ovek koito e opitval da se samoubie zaradi tova ne6to,ne mislete 4e nqma takiva,no spored men e glupavo
](*,)