View Full Version : Валентинки
I love elena
02-14-2007, 06:37
Дайте съвет за валентинка
evil_lady_in_black
02-14-2007, 06:41
Ами ще зарадваш гаджето си :roll: ако направиш нещо сама :-k може би това ще има по-голяма стойност , защото си се потрудила за нещо а не си го купила ей така =P~
Ами ще зарадваш гаджето си :roll: ако направиш нещо сама :-k може би това ще има по-голяма стойност , защото си се потрудила за нещо а не си го купила ей така =P~ tixo tixooo
Mike-Jones
02-14-2007, 06:54
Ами ще зарадваш гаджето си :roll: ако направиш нещо сама :-k може би това ще има по-голяма стойност , защото си се потрудила за нещо а не си го купила ей така =P~ tixo naistina mal4i 4e si smeshna kak da go naprai sama da go izdqlka li iskash tupi idei davash
I love elena
02-14-2007, 06:56
Първо съм момче и второ говоря за картичка или нещо от сорта която да е романтична за подарък вече съм решил сам :wink: .Много се моля някой да даде съвет каква валентинка да направа ама да е романтично :-({|= 10х предварително
Mike-Jones
02-14-2007, 07:19
Първо съм момче и второ говоря за картичка или нещо от сорта която да е романтична за подарък вече съм решил сам :wink: .Много се моля някой да даде съвет каква валентинка да направа ама да е романтично :-({|= 10х предварително :)taka e ama nesi li se zamislql 4e za 4ovek koito primerno nemu se odava da risuva to taq karti4ka nishto nqma da izleze ;) ina4e mojesh da narisuvash edni zai4i i tam edno sarce ;] xax :P kvo ne losho
CrIsTiaNo_
02-14-2007, 11:05
Dori i da sme razdeleni edin ot dryg-
dvamata vijdame edni i sashti zvezdi.
Pogledni gi i te shte ti predadat moeto : "Obi4am te!"