View Full Version : Kak da po4uvstvam privli4ane kum momi4etata?
only_way
02-14-2007, 11:22
Az sum mom4e,koeto ima vle4enie kum mujkiq pol.Na 19 gopdini sum.Bil sums amo vednuj sus mom4e , a s momi4e nikoga.Tova da imash vle4enie kum sushtiq pol na psihi4eska osnova li se polu4ava?Az sum si vnushil 4e me privli4at pove4e mujete qvno.No ne iskam da e taka. Iskam da po4uvstvam i prevli4ane kum jenite tui kato iskam da si imam deca i semeistvo sled vreme, a i vruzkata s momi4e ti garantira osven sex i 4uvstva...Kakjete mi kak da se po4uvstvam privle4en ot jenite...Moje bi tova 4e ne sum bil s momi4e sushto okazva golqmo vliqnie...kak mislite?
theworldleader
02-14-2007, 11:26
То ти идва от вътре.
Няма как да си кажеш, харесвам момичета, след като ги видиш не ти грабват окото.
Пробрвай да спиш с жена, обаче опитна, за да има шанс да ти хареса и да искаш още и още, пък туко виж може да ти хареса ;)
Не спи с мъже и не излизай с тях, а с жени.
Срещички, флиртове..
не се притеснявай..
гей си бате... момента на отричането. приеми се такъв какъвто си.
иии...
връзка с мъж, съответно момче, също ти предлага чувства. явно ваще доста са ти говорили против педалите... или ти си останал с такова впечатление... :-k :-k :-k
психика е, да.
иначе... за момичетата... не знам какво да направиш, за да започнат да те привличат... :roll:
от теб си зависи - дали ще се приемеш такъв какъвто си или ще измъчиш някое мило момиче и вероятно бъдещите си деца... :-s :-s
sharkybul
02-14-2007, 12:59
гей си бате...
BorderManager
02-14-2007, 13:33
Гей ще е, ако кара E37 и се облича от "Ерменегилдо Зеня".
Иначе си е прост педераЗт! :smt019
malka_sladuranka
02-14-2007, 13:38
В едно списание четох, чв това си е генетично заложено и просто се ражсдаш такъв. Незнам до колко е вярно де, но така пишеше.
gamercheto_
02-15-2007, 16:05
пеерас си от сякаде :lol: а доколкото момичетата...те или ти харесват или не...няма такива положения искам да ми харесва някое момиче....тряя сам да разбереш дали ти харесва...кат видиш някое натокано маце ако те трепне начи има нещо..а ако ти стане от някъф смепен фешан...загубен си...ще те тряскат до полуда и така.....ако си гей поне не прави деца...не е нужно след време да берат срамовете заради теб..пък и какъф родител ще е някакав извратеняк
Не можеш да си налагаш кой да харесваш.
DIVINE_TIME
02-16-2007, 18:43
Ами ... толкова готини момичета има ... ако като ги видиш чувстваш някакво влечение към тях значи всичко е ок, но ако не ... :roll: Не си ли обърнал внимание досега на тоя факт ? Няма как да си го наложиш .. или ги харесваш,или не ги харесваш ...
Az sum mom4e,koeto ima vle4enie kum mujkiq pol.Na 19 gopdini sum.Bil sums amo vednuj sus mom4e , a s momi4e nikoga.Tova da imash vle4enie kum sushtiq pol na psihi4eska osnova li se polu4ava?Az sum si vnushil 4e me privli4at pove4e mujete qvno.No ne iskam da e taka. Iskam da po4uvstvam i prevli4ane kum jenite tui kato iskam da si imam deca i semeistvo sled vreme, a i vruzkata s momi4e ti garantira osven sex i 4uvstva...Kakjete mi kak da se po4uvstvam privle4en ot jenite...Moje bi tova 4e ne sum bil s momi4e sushto okazva golqmo vliqnie...kak mislite?
Абе кво се притесняваш толкова... То ся е модерно да си обратен....
П.С. Може да бъде и биологично и на психологическа основа влечението.