PDA

View Full Version : Искам едно съветче



HYPE
02-14-2007, 21:28
такааа нека ви въведа леко в историята :) на 21 години съм а "приятелката ми" е на 27. Имахме връзка от началото на лятото до преди месец. Работехме в едно заведение двамата и от там започна всичко м/у нас. Имаше доста голямо тръпка в началото и докато се усетя и предложих да напусне гаджето си и да дойде да живее при мен на квартира като тогава нещата не бяха много сериозни, тя се дърпаше от сериозна връзка защото все пак аз съм 6 години по малък от нея,но после разбра че годините не са важни. Както и да е след известно време аз смених работата си и стана така че аз работех от сутрин до вечер а тя от 5 до към 3-4 вечерта. Виждахме се горе долу за по 3-4 часа вкъщи вечер. Всичко беше "прекрасно" и за двама ни докато стана септември, сезона приключваше, както и работата ми в това заведение. След като всичко свърши започнахме да прекарваме доста време през деня и вечерта заедно и точно след 1 седмица аз разбрах че това не е човека за мен и че просто това е било нещо като сън. Аз все още държа на този човек просто като приятел и като човек с който си изкарах едно перфектно лято, но грешката е че явно не го познавах достатъчно добре и стана така че ние се разделихме. След няколко дена мои приятели ми казаха че са я виждали да се среща с бившия и приятел и с други хора зад гърба ми. Както и да е :)
После имаше около 1 месец мълчание и след това започна да ми изпраща писма почти всяка седмица.
ето едно от писмата:

"lko me samnqva 4e moje6 da me zabravi6 no 6te se opitam da ti povqrvam ... kakto vseki pat...kvo da napravq ti si mi v kravta be 4ove4e..mamka mu ne moga da se ponasqm pove4e..znam 4e tova go kazva6 samo za6toto ti pripomnix za sebe si bez da iskam i tova me ubiva..
znae6 li kogato nqkoi den nqkoga naistina se vlubi6 istinski v nqkoi -nikoga ne prikrivai onova koeto pritejava6 kato ka4estva vav sebe si.ako momi4eto ti te obi4a taka kakto az -sas sigurnost 6te oceni kakav 4ovek ima do sebe si.vazxi6tavam se na vsi4ko onova koeto sam otkrila v teb a ne sam otkrila v drugite.gordeq se 4e sam imala vazmojnosta ne samo da te poznavam a i da te obi4am bezrezervno.mnogo mi e tapo 4e ne pokazva6 sa6tnosta si pred drugite i pozvolqva6 da zloupotrebqvat s dobrotata ti.znae6 li 4uvstvam,se mnogo tapo - s vseki izminal den se opitvam da promenq mislenetoi si sprqmo teb.staraq se da si vnu6a 4e vsi4ko e bilo edna golqma gre6ka ili edin nerealen san mejdu nas.tolkova mi e trudno da spra da mislq za teb.vse si kazvam i obe6tavam 4e nqma da go pravq i ne si zaslujava no ne moga razbira6 li..kazax ti daje 4e ne smeq nito da si xaresam nito da se vlubq v nqkoi za da moje pone malko da se razseq ot teb,za6toto vseki koito se e opital da ima ne6to ob6to s men vednaga izgarq,kato naprqvq sravnenie s teb koeto e mnogo gadno.nqmam vqra ve4e na nikoi.vav vseki sledva6t tarsq teb.mrazq se za tova.opitvam se da se uspokoq s misalta 4e nqkoi den 6te namerq TEB v nqkoi drug ili ne6to po dobro,za6toto znae6 4e ti za mene be6e nomer 1 i prodaljava6 da bade6,no neznam dokoga..dopalva6e me perfektno vav vsqko edno otno6enie.pasvaxme si vzaimno vav vsi4ko i ti go znae6.ugajdaxme si kakto si znaem i kolkoto si iskame,udisvaxme si na akala kolkoto si iska6 i tova be6e mnogo qko:))...abe kakvoto si iskaxme tova si pravexme bez da se li6avame ot ni6to.muzikata mu muzika,qdeneto mu qdene,pieneto mu piene,sexa .... :)))obojavam te o6te bebe da znae6.:))za ni6to ne te obvinqvam da znae6.nito ti se sardq.razbiram te napalno za vsi4kite ti postapki koio sa me obidili po nqkakav na4in.nqkoi ne6ta se osaznavat mnogo kasno,kofti e 4e kato gi osaznaem ni e strax da gi priznaem i pred samite sebe si..vseki den si mislq 4e ne biva6e taka da stava i da bada tolkova naivna 4e sega da se 4uvstvam kato palna glupa4ka."


какво ли не опитах да и обесня че между нас не може да има нищо повече обаче тя не можа да го разбере и не знам какво да правя вече.

Моля ви ако някой има идея какво да направя нека да я сподели

Digital
02-14-2007, 21:35
Ми кво да направиш. Кво можеш да направиш, нищо не можеш да направиш.

02-14-2007, 22:24
ti si re6ava6

koalka
02-15-2007, 05:34
Защо не искаш да сте заедно и не може да има нищо между вас?Нямаш ли чувства?

gerinceto
02-15-2007, 06:58
Защо не искаш да сте заедно и не може да има нищо между вас?Нямаш ли чувства?

KykL1chkAa
02-15-2007, 10:26
ako lipswat 4uvstva v taq vryzka nqma smisyl da prodyljava spored men..te sa nai-vajni spored men..ima li gi vsi4ko 6e e super,no sled namesata na biv6i i novi spored men tva nqma smisyl da prodyljava,za6toto ni6to ne ostava sy6toto...nqma smisyl da varva6 v ne6to koeto sam vijda6 4e nemoje da prodylji,ako oba4e kakto ti taka i tq jelaete da bydete zaedno za tova vreme kvo vi pre4i..oba4e sled tva razdqlata ako tq zamine 6te e o6te po tejka!

krem4et0
02-15-2007, 13:12
какво да направиш-не й пишеш изобщо и толкова. По-ясен намек от това...............

HYPE
02-17-2007, 14:40
ako lipswat 4uvstva v taq vryzka nqma smisyl da prodyljava spored men..te sa nai-vajni spored men..ima li gi vsi4ko 6e e super,no sled namesata na biv6i i novi spored men tva nqma smisyl da prodyljava,za6toto ni6to ne ostava sy6toto...nqma smisyl da varva6 v ne6to koeto sam vijda6 4e nemoje da prodylji,ako oba4e kakto ti taka i tq jelaete da bydete zaedno za tova vreme kvo vi pre4i..oba4e sled tva razdqlata ako tq zamine 6te e o6te po tejka!

Мдам права си и то много :) Само че аз ясно (поне според мен) съм и казал че не няма да се съберем отново, обаче тя не иска да го разбере понеже лятото съм бил еди къв си и съм и казал еди кво си.



какво да направиш-не й пишеш изобщо и толкова. По-ясен намек от това...............

да това също беше решение до едно време, после започна с SMS-и всяка вечер по 2-3 (не мога да си сменя номера) и дори идва до вкъщи няколко пъти в които ми говори колко ме обичала и как тя нямала нищо общо с бившия си (въпреки че сега пак живее на старото място при него в апартамента където са на квартира с още 4 човека). И след като и кажа че не искам да слушам повече започва да плаче.

Писна ми вечееее :(

CrazyWitch
02-17-2007, 14:54
Ти нищо не можеш да направиш..
Както вече написаха преди мен спри всякаква кореспонденция с тая жена..
Гадно е , но .. иначе не знам какво можеш да направиш друго.

02-17-2007, 15:33
Хех щом без намек нестава кажи и че искате да поговорите и и обясни, че така и така между вас неможе да има нищо и ако тогава нестане напусни страната :)