Влез

View Full Version : eto q i moita istoriq

ako_mace
02-14-2007, 21:32
haresvah edno mom4e dokato ne razbrah 4e i toi me haresva i tragnah e edin negov priqtel samo za da go zabravq,no se vlubih v negoviq priqtel s koito sam hodila mn pati no se okaza 4e toi haresval edna moq priqtelka vapreki 4e mi kaza 4e obi4al samo men i 4e neq q e zabravil az ne vqrvam.a tova mom4e koeto predi haresvah mi pisa sms 4e mn te obi4al i sq nz da tragna li s nego ili da povqrvam mom4eto v koeto sam vlubena naistina me obi4a pls pomognete

bibonka
02-14-2007, 21:35
Бъди с момчето,което те обича.Ако не друго то поне ще се чувстваш обичана...Едва ли те обича другото момче...с тебе после харесвал друга...Бъди с този,който те обича,защото не се знае дали няма да го заобичаш и ти след време след като го изгубиш..Но все пак ти решаваш

Digital
02-14-2007, 21:36
wtf :-s
Кво по дяволите означава "харесвах едно момче докато не разбрах че и то ме харесва и не тръгнах с един негов приятел за да го забравя" ?

PoisoNGirL
02-14-2007, 22:45
Sega ne razbrah.. haresvala si momcheto,a si trugnala s dr... Vlubena si v gadjeto si v momenta,a se chudish dali da ne se vurnesh pri bivshiq?! E ti koi obichash posledno?Trqbva da si s tozi,koito e v surceto ti... za da si shtastliva.A samo ti znaesh otgovora na tozi vupros

n0mak
02-14-2007, 23:02
haresvah edno mom4e dokato ne razbrah 4e i toi me haresva i tragnah e edin negov priqtel samo za da go zabravq,no se vlubih v negoviq priqtel s koito sam hodila mn pati no se okaza 4e toi haresval edna moq priqtelka vapreki 4e mi kaza 4e obi4al samo men i 4e neq q e zabravil az ne vqrvam.a tova mom4e koeto predi haresvah mi pisa sms 4e mn te obi4al i sq nz da tragna li s nego ili da povqrvam mom4eto v koeto sam vlubena naistina me obi4a pls pomognete

сън в лятна нощ гледала ли си..?

koalka
02-15-2007, 05:32
Защо като си разбрала, че той те харесва си тръгнала с друг?Доста тъпо бих казала, защото сте можели да тръгнете.На колко си?Явно приятеля му не е много свестен и те е лъгал, но ти си си го избрала.По-добре тръгни с онова момче, което те обича.

gerinceto
02-15-2007, 06:50
Бъди с момчето,което те обича.Ако не друго то поне ще се чувстваш обичана...Едва ли те обича другото момче...с тебе после харесвал друга...Бъди с този,който те обича,защото не се знае дали няма да го заобичаш и ти след време след като го изгубиш..Но все пак ти решаваш

02-15-2007, 11:05
[quote="koalka"][b]Защо като си разбрала, че той те харесва си тръгнала с друг?Доста тъпо бих казала, защото сте можели да тръгнете.На колко си?Явно приятеля му не е много свестен и те е лъгал, но ти си си го избрала.По-добре тръгни с онова момче, което те обича. mi problema e takav 4e toi mn me obi4a,a az ne izpitvam ve4e ni6to kam nego a haresvam negoviq priqtel,a toi si pada golqm jinkar,lajec abe nz za6to go obi4am tolkova mn

ako_mace
02-15-2007, 11:09
mi problema e takav 4e toi mn me obi4a,a az ne izpitvam ve4e ni6to kam nego a haresvam negoviq priqtel,a toi si pada golqm jinkar,lajec abe nz za6to go obi4am tolkova mn