Влез

View Full Version : Moderated: Двете ми най-добри приятелки не се понасят

02-15-2007, 12:58
Добре де,може да не е точно съвет,но и споделяне...
Значи лятото се запознах с едно момиче...за мн кратко време станахме най-добри приятелки.И оттгогава се почна.Все имаше някой,с който да се караме,все някой ни правече проблеми,но все пак се задържахме.Но с другата ми най-добра приятелка(от класа,с която съм от 7 години)не се понасят.Така де,двете ми най-добри приятелки не се понасят.Но това не пречеше доскоро.Обаче откакто аверката ми от класа излезе два пъти пак имаме проблеми.Явно другата фр се дразнеше,че обръщам повече внимание на момичето от даскало,което излиза супер рядко.А другата всеки ден почти,я виждам.И тая седмица се скарахме и тя(не тая от даскало) ми каза да избирам между нея и приятелката от даскало.А аз казах.че няма да избирам,защото как да избера между двете си най-добри преятелки?И с двете съм преживяла супер хубави моменти,супер сме си помагали и т.н.Но не...тя каза,че другата ме била настрийвала против нея,което не е вярно.Мразела я, и това не е вярно.Въобще не чуваше какво й говоря,държеше си на своето.И накрая й казах,че няма да избирам,ако иска да сме фр да превъзмогне омразата си към другата.И тя реши,че съм избрала момичето от даскало...не ми говори вече.А и ми казваше,че била направила толкова мн неща за мен(неща,които дори не исках да прави,не съм я молила)Вярно е,оценявам го,но не мисля,че е правилно да ме кара да избирам,А и в такъв случай това може ли да се нарече приятелка?След като и за най-малкото нещо се сурди,а другото момиче,съм го зарязвала толова пъти заради някой друг,но тя не се разсърди нито веднъж?Мислите ли,че съм постъпила правилно?И трябва ли да правя нещо друго?Наистина ми е супер объркано и се чудя дали е тр така да постъпя?
И 10х,че го прочетохте...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Qnchety
02-15-2007, 15:17
Абе щом тя те е карала да избираш м/у нея и другата ти фр и след тва те е зарязала начи ен ти е истинска фр. Защото истинската фр дори би се опитала да се сприятели с другата, не би те карала да правиш толкова труден избор и т.н. Зарежи я и си бъди мн добра фр с другото момиче!!!

{Peace_of_you}
02-15-2007, 15:32
Абе щом тя те е карала да избираш м/у нея и другата ти фр и след тва те е зарязала начи ен ти е истинска фр. Защото истинската фр дори би се опитала да се сприятели с другата, не би те карала да правиш толкова труден избор и т.н. Зарежи я и си бъди мн добра фр с другото момиче!!!
Мисля че си много права и подкрепям мнението ти безусловно!

punisher
02-16-2007, 12:47
преди няколко години и моите две най-добри приятелки не се понасяха и тва ме влудяваше.И по същия начин едната все се сърдеше,а другата изобщо не правеше скандали..само че при мен е обратното--тази която все се сърдеше е от моя клас,а с другата се виждах много по-рядко ,но слава богу сега трите се разбираме перфежец :wink: ..
направи така ,че да започнат да се харесват .. няма как иначе.
освен ако не биеш шута на едната :smt014

second_heartbeat
02-16-2007, 14:10
Истинско приятелство може да има само между двама души!

punisher
02-16-2007, 14:54
:| тва пък как го установи?

second_heartbeat
02-18-2007, 11:03
:| тва пък как го установи?

От личен опит.

02-19-2007, 02:39
Emi sporde men e dosta glupavo da te kara da izbirash ... pogovorete na dulgo i shiroko moje bi i trite i si kajete vsi4ko kakvoto imate da si kazvate.Ako naistina vaprosnoto momi4e ti e IsTiNsKa priqtelka ako izob6to takova ponqtie suhstetsvuva na tazi vuzrast tq hste preglutne nqkoi malki ne6ta v imeto na priqtelstvoto :-k i zpaomni 4e na tazi vuzrats e normalno da se slu4vt takiva ne6ta ne se ot4aivai , samo vremeto moje da pokaje koq ti e po dobrata priqtelka :)