Влез

View Full Version : Moderated:Не знам как да постъпя...

nenormalna
02-15-2007, 13:19
Zdraveite...
imam edin sravnitelno seriozen problem i nqmam sama otg na nego..
iskam da znam mnenieto na hora,koito ne me poznavat i kak biha reagirali i postupi na moet mqsto !
Imah priqtel do predi 3 mes, strahotno mom4e!Pravi vsi4ko za men,bezkraino mn me obicha,pokazva go,kakvoto iskam tova shte e ,az nqmam to4no obqsnenie na negovoto povedenie, zashoto e strahoten!!!
No prosto problema mi e tam che dokato bqhme zaedno tova me otbluskvashe i nz kakvo iskam imh 4ustva ,no cqloto tova vnimanie,glezotii i si4ko me otblusna strahotno mnogo!
Razdelihme se i ot togava do sega toi e poludql ,imahme na skoro 1 razgovor ot koito razbrax che vsqko momi4e bi jelalo da ima takova momche do sebe si !i nz kakvo stava s men ,nz dali iskam naistinna da sum nego da mi dava vsi4ko ,da pravi vsi4ko ,a go kazva ,che kakvoto iskam tova shte e ...(kakvato vruzka imam)!Opredeleno mi puka za nego,zashtoto praveh vsqkakvi cirkove ot tipa -iskam da znam ima li si nqkoq,kak e ,kakvo stava s nego....a na nego mu e 100 puti po gadno i mujchno no po nikakuv nachin ne s eburka v lichniq mi jivot ili go pravi delikatno..az naglata :lol: ... No i nz dali ne iskam da buda po svobodna ,ne sum predrazpolojena za seriozno vruzki ...nqkak si plashat me a i sum po na kef za neangajirashtite izpulneniq..no toi .. toi e !
PLS DAI TE SUVET KAKVO DA NAPRAVA ! :( ](*,) ](*,)

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

de111
02-15-2007, 13:28
sega vij kakvo.qvno shtom si imala perfeknata vruzka i si q prekusnala toi ne e za teb ili ti za nego.za tova spored men neshtata nqmat budeshte.prosto iskash da e dobur s teb , a tova se namira v mn malko momcheta .moqt syvet e :shtom se kolebaesh znache moje bi ne iskash da si s nego .i e nai dobre da ostanete priqteli ako tova e vuzmojno i po malko da se burkjash v jivota mu zashtot ti sama si reshila da ne ste zaedno.taka che gora glavata i na lov za sledvashtiq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02-15-2007, 14:40
abe macka ne e taka ne si me razbrala mai :P
na mene mi puka za nego
ama pone sum nqkfa stranna nz dali ima smisula da probavme dali nqma da e sushtiq obesebvasht perfekten tip,a az neserioznata mrusnica axaxaxa v kruga na shegata de :) :-k chudq se i se chudq kajete be horaaaaaaaaaaaaaa

02-15-2007, 14:41
a tva sum az de NENORMLNA axaxaa ama ne si vleznax v profila :)

puhchence_f
02-15-2007, 14:46
Доколкото разбрах те е отблъсквало неговото безкрайно внимание и грижи.Защо не помислиш малко.Все пак тези негови чувства не са се появили от нищото.Защо просто не му кажеш това което написа тук?Честно казано такова поведение не би ме отблъснало.Той просто е искал по някакъв начин да покаже любовта си към теб.И е решил да го направи със своята грижовност

02-15-2007, 14:48
vij sladur moeto mnenie e 4e trqbva da pogovori6 s nego za vsi4ko tova..kaji mu 4e ne si bezrazli4na kam nego no ne si gotova za seriozna vrazka i t.n. ob6to vzeto otkrit razgovor..kaji si i 4e ima6 nujda da di6a6 a ne da te obsebva s vnimanieto si,vse pak i ti si 4ovek i ima6 nujda ot li4no vreme..ob6to vzeto tova moga da te posavetvam :)
p.s. az li4no sa6to sam v podobna situaciq i znam 4e ne e priqtno :?
Uspeh 8)

fillis
02-15-2007, 14:54
bih ti kazala 4e ti samata trea da si resi6 kakwo to4no iska6 i kakwo ne qvno mo4eto ima drugi principi za edna vrazka i kogato smqta6 da tragne6 s nqkoi ti treadva vinagi da obsajda6 vsi4ko s nego i da kazva6 kakwo ti e priqtno i kakwo ne kakto i toi na teb::::)

nenormalna
02-15-2007, 14:54
emi 1-vo naistinna toi taka pokazva vsi4ko i naistinna mi kaza che kakto iskam da e vruzkata takava shte bude t.s. nqma da povtori taq greshka da e obsebvasht i mn si mislq dali da ne se suberem vupreki 4e mn puti sme govorili pich i toi e naqsno s vsi4ko i vse mi kazva dai mi vtori shans i shte vidish che nqma da e taka kakto e bilo ! [-o< molq se da mi prosvetne neshto ..shtoto s nego mi e got nqkfo..ama nz kfo me spira da se suberem :(

nenormalna
02-15-2007, 14:56
mersi za suvetite vi
no razbirate li em mi puka za nego em ne iskam da sme zaedno
i kato vi kazvam che bi naprail si4ko zna4i na 100 % shte go napravi i mi e kazval che ako iskam vruzkata shte e kakvato az kaja ! nz kuv mi e problema da se eba v ovcata :smt017

koalka
02-15-2007, 17:56
Може би от еднообразието е станало така.Ако се обичате, бъдете заедно, но кажи какво искаш ти от тази връзка и съответно той. :wink:

ferendzia
02-16-2007, 00:47
mislq 4e obi4a6 tova koeto ti dava a ne samiq nego....dori da e imalo trypka tq e bila zaglu6ena ot vsi4kite tiq glezotii...mai i 2-mata ste vinovni po malko...tva ne e ot zna4enie...ako si sposobna da vidi6 ne6to v nego sami q koeto ti haresva izvyn otno6enieto mu kym teb..zna4i si struva da probvate pak...ina4e ne....a tva za revnostta i drugoto...tva e zaradi 4ustvoto za pritejanie....mn e lo6o v 1 vryzka nqkoi ot 2-mata da dominira..trqbva da go uvajava6 pove4e ako 6te se sybirate!

ND4SPD_f
02-16-2007, 05:42
ами мися,че щом се колебаеш и си скъсала с него 1 няма смисъл да го правиш отново,защото може да стане още по-лошо.Най-добре е да се опиташ да не се бъркаш толкова в личния му живот и да му бъдеш само приятелка

02-16-2007, 14:01
Blagodarq vi za suvetite ,moje bi naistinna nqma smisul da se subirame,za da ne stane posle oshte po zle ,no nz dali e jelanieto za sobestvennost ili kakvoto i da e tam ......ne mi e bezrazlichen :(((((

nenormalna
02-16-2007, 14:03
:roll: vse pak tova bqh az a ne nqkoi gost xax :))))