Влез

View Full Version : 14.02-kak be6e

LoVe_
02-15-2007, 13:50
Ei,hora!Kajete kak be6e v4era?Kade praznuvahte,zabihte li ne6to?Ima6e li keks?

Ice_Queen
02-15-2007, 14:00
Имаше кекс...еклери не искаш ли ?

Вълка
02-15-2007, 14:03
Ice az iskam samo 4e samo ako sa praveni ot tvoite ry4i4ki :P

NiksaN4o
02-15-2007, 14:03
и баничка с боза имаше ... :smt005
а за вчера .. хмм.. беше мн як ден :-D но вечерта беше още по яка и незабравима :smt007 :mrgreen: само това ще кажа ;-)

Ice_Queen
02-15-2007, 14:07
Ice az iskam samo 4e samo ako sa praveni ot tvoite ry4i4ki :P

ахахахха ама и ти ли си наясно колко божествено готвя ? :-k

02-15-2007, 14:09
xaxxxxxxxxxxxsssssss

bungle
02-15-2007, 14:10
Абе, Вълчо, ти обезкосмяваш ли се ? :-k

Вълка
02-15-2007, 14:18
Едит
Ice - скоро може и да ми покажеш :P

gangbang
02-15-2007, 14:18
Напоително сексуално беше :-D

malka_sladuranka
02-15-2007, 14:20
Супер, супер и кекс и секс, всичко имаше.

alkobalko
02-15-2007, 14:21
Супер си прекарах.

bungle
02-15-2007, 14:22
Изпъшках си душата. :smt005

malka_sladuranka
02-15-2007, 14:26
Изпъшках си душата. :smt005 хахах и аз и аз...малко ми е паднал гласа даже 8-[

gangbang
02-15-2007, 14:27

Много пъшкате 8)

Ice_Queen
02-15-2007, 14:27

да предположим че аз заради тва съм се простудила 8-[

malka_sladuranka
02-15-2007, 14:28

Много пъшкате 8) и ръмжиме 8-[

gangbang
02-15-2007, 14:30
Много пъшкате 8) и ръмжиме 8-[[/quote]

:mrgreen:

...прониква въздух, случва се :wink:

bungle
02-15-2007, 14:30
Абе, при мене беше мнооооого яко.

Мммм... особено като се има в предвид, че в съседната стая имаше работници, които прилежно измазваха стените..

Като ги изпращахме.. малко странно ме гледаха момчетата. :smt005 :smt005 :smt005

*Срам,срам, кака ви Бънгъл е засрамена! *

malka_sladuranka
02-15-2007, 14:31
Много пъшкате 8) и ръмжиме 8-[

:mrgreen:

...прониква въздух, случва се :wink:[/quote] само да вмъкна че като прочетох поста ти се засмях с глас :smt005

bungle
02-15-2007, 14:31
Ръмжим, дерем, хапем....

gangbang
02-15-2007, 14:32
Ръмжим, дерем, хапем....

Убаво. И евала за подписа :D

Ice_Queen
02-15-2007, 14:32
Животни.... :smt006

Вълка
02-15-2007, 14:33
Едит

malka_sladuranka
02-15-2007, 14:33
Животни.... :smt006 ти не ръмжиш ли :shock:

Ice_Queen
02-15-2007, 14:34
Животни.... :smt006 ти не ръмжиш ли :shock:

Не аз мъркам и стена 8-[

bungle
02-15-2007, 14:34
Аааааааааааааааа, ГангстерО, немА се разберем така.

Определено искаш да ме засрамиш..

gangbang
02-15-2007, 14:36
Бънгъл, само ти се радвам бре :) 8)

malka_sladuranka
02-15-2007, 14:37
Бънгъл, само ти се радвам бре :) 8) и аз много и се радвам :smt007

bungle
02-15-2007, 14:39
Ееееееееееее, засрамихте ме. Край ! :-D

Вълка
02-15-2007, 14:42
Едит

krem4et0
02-15-2007, 15:36
Само аз ли не правих секс? Ох,дано тези дни да наваксам!

OtherDimension
02-15-2007, 15:38
Само аз ли не правих секс? Ох,дано тези дни да наваксам!

голяяяма загуба ..

krem4et0
02-15-2007, 15:41
Ами правеше ми се,ама нямаше как!

OtherDimension
02-15-2007, 15:42
Ами правеше ми се,ама нямаше как!

казах го с ирония :)

gamercheto_
02-15-2007, 15:59
Вчера яко ме е преебаха отначало...подарих и рози както и едно подараче..а тя на мен кфо....х*й....но както и да е после си го навакса!Яката раота...този 14 февруари го обожавам напрау...

02-15-2007, 20:00
Kato prochetoh postovete vi i stignah do izvoda che e imalo qko shibing party :smt005 =D> Za men tova puk e nalojen katolicheski praznik i ne go praznuvah... otidohme si na kruchma kakto si e po tradiciq s moq priqtel i piinahme po sluchai Trifon Zarezan po nqkolko chashki cherveno vince vse pak neka budem bulgari 8) :smt007

HardcorE_AFA
02-15-2007, 20:10
бепше ми много яко :-D

02-15-2007, 20:48

И свирене на инструмент, нали! :D :D

malka_sladuranka
02-15-2007, 21:18

И свирене на инструмент, нали! :D :D
всъщност не, този път нямаше :twisted:

sharkybul
02-15-2007, 21:21
какво да ви кажа....готвех се за един незабравим 1ви Свети Валентин....
След вчера се чувствам безкрайно излъган :cry: :cry: :cry:

malka_sladuranka
02-15-2007, 21:24
Тъпо беше!!! Заспах в 9...защо ли :roll:
щот си се напил като шопар :smt030

ultra
02-15-2007, 22:05
Аз пък уж не пих много,а изведнъж като спрях танците и ме отряза водката яко.В 3h. моя ме прибра и аз легнах полу-умряла.А уж трябваше да прекараме ноща заедно :-D
Иначе беше мн весело.

WindWaker
02-16-2007, 03:05
taka sa otrqzah.....vuob6te neznam hul li be6e....lo6o li be6e....ae iam nqkvi spomeni....bqh na diskoteka po edno vreme.....

doky
02-16-2007, 05:12

Не просто не съм много космат - хех да не съм пеерасче въпреки че скоро ще стана манекен може и модел и за съжаление ще трябва някои места да ги минавам с кола маска - е за мой късмет ще съм още по красив :) иначе Не се обескосмявам

От кога зимат несъразмерни,непропорцион лни и невероятно слаби хора за манекени,или това е някоя нова мода.Викаш още по-красив,браво моето момче,само дето никой не обърна внимание на празните ти приказки.Иначе похвално че мечтаеш да станеш манекен,но ти трябват още около 15-20кг,и то чисти,за да добиеш хубава фогура,сега си просто една щека.

ninsy
02-16-2007, 10:38
имаше от всичко по многооооо :-D

cuceto_sf
02-16-2007, 13:14
ima6e i keks i vsqkvi takiva...........be6e mn got

Ice_Queen
02-16-2007, 13:34
ima6e i keks i vsqkvi takiva...........be6e mn got

Яко манджарене :-D :-D

kristina_ok
02-16-2007, 13:35
Аз си изкарах много яко!До 00:00ч. празнувахме Свети Валентин и Трифон Зарезан,а след това рожденният ден на приятеля ми! :D

CrazyWitch
02-16-2007, 19:35
За мене дори и 1 Валентинка не се уреди...
Не беше празника мечта. Изкарах си добре с приятеля ми в приятеля му.. като за едно добра нормална вечер, но не и като за ден на влюбените.
Друг път не се хващам да се занимавам с романтични неща и т.н. щом аз лично не съм удовлетворена. Бих искала освен да радвам и да ме зарадват. На следващия ден - 15 си изкарахме добре, но все пак държах 14.02 да е този празник който някой от приятелките ми получиха.., а не поредната вечер.

С една дума - Разочарована.

IdiOtKa
02-16-2007, 20:51
Ами ..бях на крачма с едни фр ..и тайкато цял ден нямаше време кога да ям и отивам на крачмата абсолютно гладна и разбира се сядам и си порачвам бира , след първата бира се нахраних (с бирата) ..последва вино 4-5 чаши и бях замаяна тва беше рекорда ми за напиване с най-малко алкохол ..ае беше готино беше един добър трифон зарезан ..

puzzle
02-16-2007, 20:53
Ами като се има предвид, че все още коляното ми е контузено и дълги излизания не са препоръчителни, прекарах деня в нас като всеки един ден, откакто се контузих...

Viktoriq_
02-16-2007, 21:14
за жалост и аз си изкарах много тапо ! Болна съм и карах на чайче и нат . сок ... Много неприятна работа ! Така , че сме двама в клуба :?

puzzle
02-16-2007, 21:17
за жалост и аз си изкарах много тапо ! Болна съм и карах на чайче и нат . сок ... Много неприятна работа ! Така , че сме двама в клуба :?

Е, кой е шефа и кой - секретарката? :-D

02-16-2007, 21:20
Е не сте само вие аз трбваше да бачкам. Ама после си полежах в сауната цял час!

Viktoriq_
02-16-2007, 21:36
ми ти май ще си секретарката ! Щом не се кандидатира за шеф !
хахахах

puzzle
02-16-2007, 21:38
Мда, ама аз съм с контузия от близо месец, а ти си била само малко болна. Заслужавам по-висока длъжност, мисля. 8)

Viktoriq_
02-16-2007, 21:41
ми добре де ! ама да уговорим задълженията ми ! а и какво ти !? каква ти е контузията !?

puzzle
02-16-2007, 21:45
ми добре де ! ама да уговорим задълженията ми ! а и какво ти !? каква ти е контузията !?

Ами коляното ми се.... как да ти обясня... капачката ми прещрака два пъти, отиде до външната страна на крака, прещрака още 2 пъти и се върна обратно. Веселба... :)

Viktoriq_
02-16-2007, 21:59
много гадно , батка ! дано да се оправиш скоро ! ама няма да се плашиш ! един пич с операция на коляното , след като го изписаха ... 1 седмица и ходеше по походи ! само Успех , да се оправиш бързо !

puzzle
02-16-2007, 22:01
много гадно , батка ! дано да се оправиш скоро ! ама няма да се плашиш ! един пич с операция на коляното , след като го изписаха ... 1 седмица и ходеше по походи ! само Успех , да се оправиш бързо !

А, аз не се плаша, понеже имах същата травма на другото коляно преди 4 години. До месец ще съм тип-топ. 8)

Иначе мерси за пожеланието!:)

Viktoriq_
02-16-2007, 22:02
а дано да е и по - скоро !

02-18-2007, 08:13

Не просто не съм много космат - хех да не съм пеерасче въпреки че скоро ще стана манекен може и модел и за съжаление ще трябва някои места да ги минавам с кола маска - е за мой късмет ще съм още по красив :) иначе Не се обескосмявам

От кога зимат несъразмерни,непропорцион лни и невероятно слаби хора за манекени,или това е някоя нова мода.Викаш още по-красив,браво моето момче,само дето никой не обърна внимание на празните ти приказки.Иначе похвално че мечтаеш да станеш манекен,но ти трябват още около 15-20кг,и то чисти,за да добиеш хубава фогура,сега си просто една щека.
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА преди да ти прочета поста си мислех тва да напиша. Аве как може при наличието на ужасно тяло като твоето да се гордееш ве?! #-o :twisted: Аз ако бях такъф хърбав като тебе нямаше да изляза от фитнес залата камоли да си сложа снимка за аватар. Незнам кво се опитваш да покажеш, но си абсолютен смешник копеле. :wink:

Rocky_girl
02-18-2007, 08:34
Имаше кекс...еклери не искаш ли ?

:smt005 :smt005
Човека е просто гладен :smt016

Вълка
02-18-2007, 08:38
Edit

02-18-2007, 08:42

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА преди да ти прочета поста си мислех тва да напиша. Аве как може при наличието на ужасно тяло като твоето да се гордееш ве?! #-o :twisted: Аз ако бях такъф хърбав като тебе нямаше да изляза от фитнес залата камоли да си сложа снимка за аватар. Незнам кво се опитваш да покажеш, но си абсолютен смешник копеле. :wink:

И защо си мислиш че точно на тебе трябва да ти вярвам бе ?!

Все едно ти си с перфектното тяло и въобще къде си тръгнал да говориш като самия ти може да си Една дебела свиня !

Така или иначе мерси за критиките защото сега поне знам някои неща и ще ги оправа докато вие седете на тъпите компи и си критикувайте ! пък когато станете на 20 години и вече сте дебели свине ще видите как ще ви се смея ! Защото Е МНОГО ПО ДОБРЕ ДА СИ С ТАКОВА ТЯЛО КАТО МОЙТО (ЗАщОТО ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА С КОИТО СЪМ БИЛ СА МИ КАЗВАЛИ ЧЕ Е ПРЕКРАСНО А ПО ПРИНЦИП СА БИЛИ ПОЛОВИНАТА МАНЕКЕНКИ .... СЕ ТАЯ ПРОСТО ) ОТКОЛКОТО ДА СЪМ НЯКАКВА СВИНЯ ( КАТО ВАС И ДА КРИТИКУВАМ ДРУГИТЕ ) КОЯТО САМО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА СВАЛИ КИЛЦАТА НАБРАНИ ДОКАТО СЕДИТЕ НА КОМПА :D :D - тва е за phahaH AH AHAX A xa aha hah hahcxha hxah xahxh axh h
Виж ко първо не съм свиня щото не си ме виждал. :wink: Тялото ми е като твоето но с 10 кила мускули отгоре. :twisted: Не се хваля с тялото си, защото не съм стигнал до етапа, в който ще съм напълно доволен от него. И вместо да ми философстваш, че сме стояли на компите и критикуваме...виж себе си батка...тялото ти е ужасно, а ти го слагаш на аватара...просто не усъзнаваш колко си смешен. :wink: Лек ден. :wink:

Вълка
02-18-2007, 09:00
Edit

Ice_Queen
02-18-2007, 09:28
Хайде стига де...за нас момичетата не вс е мускули ... покажете акъл ,не тела.. :roll:

malka_sladuranka
02-18-2007, 10:12
Хайде стига де...за нас момичетата не вс е мускули ... покажете акъл ,не тела.. :roll: ама и тела \:D/

Ice_Queen
02-18-2007, 10:42
Хайде стига де...за нас момичетата не вс е мускули ... покажете акъл ,не тела.. :roll: ама и тела \:D/

О.к де О.к :lol:

Maniq4kata
02-18-2007, 11:06
daskalo i kry4ma i sex be6e :-D :-D :-D :-D

gerinceto
02-18-2007, 11:25
:-D :-D :-D :-D :-D

ThePainIsReaL
02-18-2007, 15:09
Хах .. ше има друг път . Да не се съм толкова лесна да се дам на някого за една вечер просто , защото всички го правят на този ден :lol: Имаше много разходки , много дъжд и разни такива .. кино , билярд , алкохол ... никакъв кекс , нито секс .

doky
02-18-2007, 16:36

Все едно ти си с перфектното тяло и въобще къде си тръгнал да говориш като самия ти може да си Една дебела свиня !

Така или иначе мерси за критиките защото сега поне знам някои неща и ще ги оправа докато вие седете на тъпите компи и си критикувайте ! пък когато станете на 20 години и вече сте дебели свине ще видите как ще ви се смея ! Защото Е МНОГО ПО ДОБРЕ ДА СИ С ТАКОВА ТЯЛО КАТО МОЙТО (ЗАщОТО ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА С КОИТО СЪМ БИЛ СА МИ КАЗВАЛИ ЧЕ Е ПРЕКРАСНО А ПО ПРИНЦИП СА БИЛИ ПОЛОВИНАТА МАНЕКЕНКИ .... СЕ ТАЯ ПРОСТО ) ОТКОЛКОТО ДА СЪМ НЯКАКВА СВИНЯ ( КАТО ВАС И ДА КРИТИКУВАМ ДРУГИТЕ ) КОЯТО САМО ДА СЕ ЧУДИ КАК ДА СВАЛИ КИЛЦАТА НАБРАНИ ДОКАТО СЕДИТЕ НА КОМПА :D :D - тва е за phahaH AH AHAX A xa aha hah hahcxha hxah xahxh axh h

Ми пич аз имам 2 години до 20,нямай грижи за мен.Ти нямаш право да критикуваш,защото нямаш какво,никой от нас не е дал снимка за показ,защото е страшно позьорско и малоумно.Просто ти дадох някой съвети в началото като човек,който се занимава с фитнес от значително повече време от теб,но ти си знаеш на твойто.Просто си избий от главата,че имап хубаво тяло,че то даже не е и нормално,много под нормата си.Застани до едно момиче,ръцете ви ще са почти еднакви,в раменете си тясен,което е голям минус,пък и костната ти структура не е добра,така че сам си прави сметка с тези снимки какво постигаш,освен подигравките,които са заслужени.А тва за манекенките не е критерий,те повечето са умствено изостанали,а другите фъфлят,поне тези,които ги познавам,или пък спазват зверски диети за да станат по 30кг.,после със системи ги крепят да не се разпаднат.За тях може и да си перфектен,но за една зряла жена си по-скоро дете,те искат да усетят мъжкото,мускулите,а тези неща при теб липсват.

Вълка
02-20-2007, 12:33

Ми пич аз имам 2 години до 20,нямай грижи за мен.Ти нямаш право да критикуваш,защото нямаш какво,никой от нас не е дал снимка за показ,защото е страшно позьорско и малоумно.Просто ти дадох някой съвети в началото като човек,който се занимава с фитнес от значително повече време от теб,но ти си знаеш на твойто.Просто си избий от главата,че имап хубаво тяло,че то даже не е и нормално,много под нормата си.Застани до едно момиче,ръцете ви ще са почти еднакви,в раменете си тясен,което е голям минус,пък и костната ти структура не е добра,така че сам си прави сметка с тези снимки какво постигаш,освен подигравките,които са заслужени.А тва за манекенките не е критерий,те повечето са умствено изостанали,а другите фъфлят,поне тези,които ги познавам,или пък спазват зверски диети за да станат по 30кг.,после със системи ги крепят да не се разпаднат.За тях може и да си перфектен,но за една зряла жена си по-скоро дете,те искат да усетят мъжкото,мускулите,а тези неща при теб липсват.

1. Мерси много наистина си взех поука !
2.Можеше да ми го пишеш на ЛС но както и да е !
3.Мерси пак !

Cosmos
02-20-2007, 12:34
беше тъпо как беше ..... намери си някво малумно оправдание и не искаше да излезнеме

Big_Slav
02-20-2007, 18:46
Изкарах страхотно с мойта лубов другото неказвам [-X

MiMs_Fallen
02-20-2007, 18:48
spek saob6tiha mi 4e dqdo mi e v bolnica ....hi4 ne mi be6e veselo :( :( :(