View Full Version : Как да постъпя ?
Значи ходих известно време с едно момиче и скъсахме.. на мен не ми пукаше защото не се бях влюбил в нея.. и сега съм си сам. 2 месеца след раздялата тя само ми праща смс-си и кара нейните приятелки да говорят с мен понеже е влюбена в мене. Аз обаче не изпитвам никаква тръпка с нея. В смисал безразлична ми е не ми е интересно, но пък иначе съм сам. Дали да не тръгна пак с нея докато намеря момичето което ще ме радва или какво :-k
nenormalna
02-15-2007, 15:09
pich tva e mn egoistichno
igraesh si s chustvata i edin vid..
nameri si nqkfa za 1 sex e taka i za flirta,no ne i s nqkoq ,koqto pravi nekfi mili neshta za teb
gadno e :( [-X
izvinqvai 4e ti go kazvam no ti si idiot koi te e karal da tragva6 s momi4e kam koeto ne izpitva6 ni6to i spored men nqma da e 4estno da q izpolzva6 za da si nameri6 druga vse pak i tq e jivo sa6teswo koeto ima 4uvsta i misli!!!!!!
mn e grubo tova zashtot tq oshte te xaresva i shte stane po zle zashtot tq shte xlutne oshte poveche i kato q skusash nqma da ima nachin da se otturvesh ot neq.puk i e syper ne chestno sp[rqmo neq.nedei da go pravish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прави сте по добре да и го кажа в лицето че няма да стане нищо. А не да я използвам
gamercheto_
02-15-2007, 16:43
пич това е супер грубо....по добре забий някоя мацка и я имай само за секс и това е....щом това момиче продължава да те търси след като си я оставил значи изпитва нещо истинско а не е просто игра....бъди честен с нея защото ако се поставиш на нейното място няма да ти е никак яко!! [-X
Няма смисъл да тръгваш с нея просто така, защото първо, че на теб ще ти е гадно и безинтересно, а на нея ще й стане още по-зле, ако разбере.Когато ти омръзне ще я зарежеш и тя ще се чуди защо си го направил, така че...поне я остави да има за какво да мисли и тази любов да си остане хубава.