View Full Version : Vlubena v gei??!!
rali_hipo
02-15-2007, 17:25
I taka hora misleh si,che podobna ludnica nqma kak,da me spoleti no qvno trqbva,da razshirq diapazona na ochakvaniqta si:(Ot okolo godina stanah mnogo blizka s momche ot moq klas,bih kazala che toi mi e edin ot nai-blizkite hora.Ot izvestno vreme,obache zapochnah da chuvstam neshto poveche ot priqtelsko privlichane-napravo moga,da tvardq che s vseki izminal den vse poveche se zadvardqva useshtaneto mi za vlubvane.Toi otkrito si priznava,che e homosexualen-edva li ima smisal,da obsajdam badeshte razlichno ot priqtelstvo za nas,no az go vijdam vseki den,obshtuvam postoqnno s nego i ponqkoga izpitvam nepreodolimo jelanie,da go celuna ili gushna.Iskam go...no edva li pred men ima neshto tolkova nedostijimo,kakto e toi:(Kakvo moga,da napravq za da prevazmogna tazi lubov?
JoeBanana
02-15-2007, 17:31
станете приятелки и ходете да си купувате гащи заедно
Ами може би като му споделиш по-лесно ще я преодолееш.Не знам, наистина надали имаш шанс с него, предвид ориентацията му.Може би след време ще я преодолееш.
JoeBanana
02-15-2007, 17:39
а може би въобще не е хомо, ми само иска да се прави на вървежна кучка :mrgreen: сега нали е модерно... пробвай се и ако си красива, ше разбереш дали пляска педалите, или просто търси внимание и женска ласка
gamercheto_
02-15-2007, 18:14
ти пък как можеш да се "влюбиш" в пеерасче.... :lol: :lol: :lol: !Сега сериозно...според мен трябва да му кажеш какво изпитваш към него все пак сте близки и не е редно да криеш от него чувствата си....може пък наистина да не е гей а само да се прави на такъв за да е по близо до повече момичета....Слажна ситуация...Ти сама трябва да си прецениш...ти го познаваш и знаеш как би реагирал....успех :P
mirelchety
02-15-2007, 18:21
ooo mn gadnyyy se e poluchilo :(
potyrsi si nqkoi drug koito da ne e takyv kato toq :D
abe chestno zapoznavai se s dr momcheta i moje da se poluchi s nqkoi neshto tei che tova e edinstveniq nachin da zabravish onq
:D :D :D
ThePainIsReaL
02-15-2007, 19:15
Всичко зависи от това на колко е , дали си има приятел и среда , в която го приемат .
Shadow_Walker
02-15-2007, 21:09
Ами що не се опиташ да го забиеш. Може да не е чист гей или пък дори да е,ти да го вкараш в правия път :-D
а може би въобще не е хомо, ми само иска да се прави на вървежна кучка сега нали е модерно... пробвай се и ако си красива, ше разбереш дали пляска педалите, или просто търси внимание и женска ласка
Подкрепям.Пробвай се-нищо не губиш!
ПОТЪРСИ СИ НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ПЕДАЛ.А АКО НАИСТИНА СИ ХЛЪТНАЛА ЯКО ХВАЩАЙ ВЪЗЕЛИНА, СЛАГАЙ СИ ЧЛЕН И СЕ ПОЧВАЙТЕ.ТУКО ВИЖ МУ ДОПАДНЕШ...