View Full Version : Търся си момиче за неангажираща връзка...
sharkybul
02-15-2007, 18:20
:roll:
Еми продължавай с търсенето успех баце.Даже супер идея и аз се впускам в търсенето за някоя Баварка за неангажиращи дрифтове :-D :-D :-D :-D
krisi_pisi
02-15-2007, 18:33
ne mislq che e mqstoto na tazi obqva v toq sait ;] mojesh da si potyrshish v IRC skype ICQ nqkoi sait za zapoznanstva vse nqkoq shte se izlyje ;)
ne mislq che e mqstoto na tazi obqva v toq sait ;] mojesh da si potyrshish v IRC skype ICQ nqkoi sait za zapoznanstva vse nqkoq shte se izlyje
трудно е да се сетиш..................... :smt015
sharkybul
02-15-2007, 18:38
хахаха,тва е леко ебавка тая тема....
Ма ако дойде некфа мацка,нема й простим :lol:
IRRIDUCIBILI
02-15-2007, 18:42
hahaha kato ti gledam avatara edvali skoro 6e doide :D
е то си личи ,че темата е ебавка http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/d066.gif
JoeBanana
02-15-2007, 18:44
мноо орижинал тема :mrgreen:
сефте виждам такава
много забавна, поздравления :mrgreen:
sharkybul
02-15-2007, 18:45
hahaha kato ti gledam avatara edvali skoro 6e doide :D
и кфо,дане би да съм грозен на аватара?
започвам да си мисля че си голямо балъче или поне со толкова зле че да пускаш такива теми точно тука в интернет - или в този сайт най вече защото е леко тъпо - верно си има сайтове , мирк,скайп,Айсикю но аз лично се запознавам лично с момичето(жената) отивме на кафе ( диско ) и после й показвам колко съм надарен и ... абе просто все още не съм стигнал до твоето положение - но все пак май трябва да излезеш вънка и да си намериш компания от няколко момчета(свалячи ) и да ходите да забивате защото едва ли така във този сайт ще намериш - най много да се натъкнеш на педофил , гей , пееерас или не и някоя "мацка" ( малко си нахален точно пък мацка да ти се предложи ) - ма щом си решил успех !
alkobalko
02-15-2007, 18:46
хахаха,тва е леко ебавка тая тема....
Ма ако дойде некфа мацка,нема й простим :lol:
Добре, че сам си признаваш, че темата ти е ебавка. А и все пак това не е сайт за запознанства.
т. 11 от Правилника!