PDA

View Full Version : Chudq se kakvo da pravq...

{}rozichkata{}
02-15-2007, 18:50
Iskam da mi pomognete da resha neshto.Haresvam edno momche ot dosta vreme.Minalata godina s nego bqhme mn blizki i postoqnno si chatehme.No stana tei che toi otide da uchi na dr mqsto i mn rqdko si idva i ne vliza v chata.I sega se chudq da mu kaja li che go haresvam.Strah me e kakva shte byde negovata reakciq.Pls pomognete mi.

C.K
02-15-2007, 19:09
Вие изобщо виждали ли сте се на живо :-k Питала ли си го дали е си има приятелка ?

Undying
02-15-2007, 19:18
До колкото разбирам контактувате (ако вобще го правите) изключително рядко.Той вобще давал ли ти е поводи да мислиш че споделя чувствата ти?

koalka
02-15-2007, 19:21
И аз се питам дали е показал с нещо чувствата ти?Надали нещо ще стане.

{}rozichkata{}
02-15-2007, 19:21
emi da vijdali sme se.predi uchihme v edno daskalo.i ponqkoga mi e minavalo prez uma che me haresva ama nz

mirelchety
02-16-2007, 12:22
emi moje da imash shans s nego ama zavisi kolko blizki ste bili :)

nasty_f
02-16-2007, 12:50
Не виждам никакъв смисъл да му признаваш.То не че има нещо лошо,но няма да стане нищо и нещата няма да се променят с нищо.Просто го забрави и гледай на пред :wink: .Такъв е животът,понякога гаден,но после ти се връща с добро.И да му признаеш,ти какво очакваш после?Мислиш ли,че ще стане нещо след като ти сама каза,че си идва рядко и не влиза често в чата?!?!Да се хванете и да се виждате 3 пъти в годината,а през другото време да ти изневерява...Няма никакъв смисъл.

gamercheto_
02-16-2007, 12:56
Били в едно даскало говорили си и кфо.... той заминал а ти ревеш след Д-то му!забрави за него и гледай напред!Не ти трябва връзка от разстояние (от личен опит ти го казвам)!никога няма да си сигурна че в момента не е с друга а ти ще си много щастлива защото си с него...ай моля ти се стига глезотий!!!!!а дори и незнаеш дали изпитва нещо...лошо няма кажи му и най много повече да не чуеш за него...

XpM
02-16-2007, 13:00
Били в едно даскало говорили си и кфо.... той заминал а ти ревеш след Д-то му!забрави за него и гледай напред!Не ти трябва връзка от разстояние (от личен опит ти го казвам)!никога няма да си сигурна че в момента не е с друга а ти ще си много щастлива защото си с него...ай моля ти се стига глезотий!!!!!а дори и незнаеш дали изпитва нещо...лошо няма кажи му и най много повече да не чуеш за него...

За пореден път - точен отговор - браво баце =D>

{}rozichkata{}
02-16-2007, 14:53
blagodarq vi mn
:smt010

`Death`Whore`
02-16-2007, 14:55
Въпросът не е във връзката от разстояние, а в това, че той явно не те търси.

fillis
02-16-2007, 16:07
mi sorry 4e 6te ti go kaja no edvali 6te ima6 golqm 6ans s nego 6toto kato ne go vijda6 to ne stawa tolkowa dobra vrazka se pak trea da vijdate nali???? \:D/