Влез

View Full Version : Moderated: Постоянно се карам с родителите си...

kupondjiikata
02-15-2007, 18:54
4uvstvam se otvratitelno.Karam se postoqnno s na6ite vseki Boji den.Izob6to ne me razbirat,dyrjat me mn izkyso i ako im kaja nqkakyv svoi problem ot sorta,4e ne sym syglasna s ne6to,kak gledam az na ne6tata i t.n. zapo4vat da mi vikat kolko sym bila nahalna,kolko sym otvratitelna i kakvo li o6te ne.Bolno mi e,4e ne namirame ob6t ezik,vsqka ve4er az se skysvam da reva i dori ponqkoga mi se e iskalo da se samoubiq,no znam,4e e prostotiq.Nz,no imam 4uvstvoto,4e 6te poludeq i ponqkoga se pitam za6to sym se rodila.Maika mi e sposobna da mi zabrani da izlizam samo i samo da ne se pritesnqva i da si jivee spokoino.Vqrno,4e stavat prestypleniq i to stra6no mn,no trqbva li zaradi tva da ne izlizam?Naposledyk az se 4uvstvam stra6no izolirana ot sveta,kofti mi e da slu6am kak vseki se kefi na jivota,a az vseki den reva i dori nz kakvo da storq za da uspeq da uspokoq ne6tata.Molq vi daite mi nqkakyv syvet,za6toto 6te umra.V momenta sym v stra6na depresiq,kre6tq na vseki,postoqnno pu6a i kato sym na daskalo-v 4asovete sym samo tqlom,duhom sym nqkyde drugade.Mersi na vsi4ki,koito pro4etoha dokrai i vniknaha v dumite mi i dano da me razberete,za6toto imam nujda ot pomo6t i se nadqvam da mi pomognete.Pls,daite mi syvet. ](*,) :( :? :cry:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!

gerinceto
02-17-2007, 18:25
naistina e mn gadno....razbiram te napalno,no ne znam kakvo da ti kaja.opitai se da pogovorish s roditelite si ina4e dryg na4in ne vijdam