Влез

View Full Version : vremeto lekuva?

aman_veche
02-15-2007, 19:51
aide koga i men shte me izlekuva vremeto ?Stava vapros za tazi nespodelena liubov, koqto dosta ot nas sa izpitvali i e poveche ot gnusna.Chestno kazano mi doide do gu6a i nz ko da napraq za da ne mislq za toz 4ovek, pobolqx se ve4e...4e to 10 meseca stanaxa! aide de? nali vremeto lekuva:>>
5 pari ne dava za men vijdame se 1 put v meseca nai mn a moje i slu4aino da se zase4em, koeto shte e 2 puti po rqdko .....
PISNA MMMMMI! KO DA PRAQ KAK DA GO RAZKARAM TOQ IDIOT OT GLAVATA SIIIII???? KAK NQMA NQKVA TAKAVA BILKA BE EI ??PRAISH SI 4AI4E I VE4E NE MISLISH ZA XORA KOITO NE ZASLUJAVAT _|_

^sladinka^
02-15-2007, 19:56
Tova e gadno :( .Ti da ispitva6 takiva 4ustva k1m nego i mojebi toi e ne6to golqmo za teb,a toi da ne te zabelqzva :|
Mislq,4e nqma na4in da go zabravi6 osven da b1de6 s nqkoi drug i da se opita6 da misli6 za drugi raboti...no ne i za nego...
Jela ti uspeh!!!

BUBU_to4ka_TO
02-15-2007, 20:20
klin klin izbiva....

miloto_girl_4e
02-15-2007, 20:25
Времето НЕ лекува, а просто притъпява болката..

Ice_Queen
02-15-2007, 20:27

=D> Както казах в другата тема - трябва да се привикне с нея и така постепенно леко намалява...

CVETELLINA
02-15-2007, 20:41

=D> Както казах в другата тема - трябва да се привикне с нея и така постепенно леко намалява.....постепенно намалява-и накрая изчезва съвсем..Зависи от човека-т.е от теб колко силна воля имаш,за да се справиш.Всички сме минали през такъв момент,но сме оцелели спокойно..според мен ще се оправиш,стига ти самата да искаш да забравиш това момче и да вярваш в себе си :wink: O:)

ThePainIsReaL
02-15-2007, 21:03
Времето наистина не лекува . Ще дойде момент , в който толкова ще си свикнал/а с болката , че тя ще е част от теб и няма да ти прави впечатление . Ако не искаш това да се случва , просто направи нещо по въпроса . Излизай , забавлявай се , срещай се с нови хора , запиши се на курс по нещо или някакъв спорт . Замени въпросната личност в сърцето си с друга .. нали знаеш , понякога една любов с друга се лекува . Не се поддавай на мрачни мисли .. След всяка буря слънцето изгрява !

ferendzia
02-16-2007, 00:19
ne e dostaty4no vremeto!!!trqbva da iska6 naistina da go zabravi6..trqbva da povqrva6 4e toi ne si struva!i bolkata iz4ezva kogato zabravi6 za 4ustvata si....ili kogato uspee6 da se otyrve6 ot 4ustvata...probvai da ne go vijda6...nameri si dr zanimaniq da te vylnuvat..toi qvno e izgubena kauza!prosto si jivei jivota!trqbva da byde6 silna!ako 6te ti pomogne....stani po silna napuk na nego..za da syjali 4e te e izpusnal...a i si nqma6 na ideq kolko e sladko ako naistina se otyrve6 ot 4ustvata i go podmine6...vseki negov pogled sled tova 6te te izpylva sys samouverenost!no nai-dobre si e da go iztrygne6 po vsqkfi na4ini ot jivota si!

maybelline
02-16-2007, 06:42
Ами покани го на кафе,защо чакаш той да направи първата крачка?Ако той не те харесва,няма да я направи,трябва ти да я направиш.Несподелената любов е нещо,което не ми се случва така,защото ако го има,просто забравям за този човек и не храня надежди.Намирам си споделена оикновено.Аз дълго време харесвах едно момче(вече 4 години станаха,но съм далеч от него и през повечето време изобщо не се сещам за него,иначе да,харесвам го донякъде),харесвам и друго момче,с което се виждаме всеки ден,но той няма чувства към мен и съм го приела като приятел.Така е с още едно момче,което пък е малко...голямо за мен.Но тези тримата ги харесвам леко,т.е. разбрала съм,че няма да потръгне с тях и сме приятели и дотук всичко е ОК.А иначе истински има кой да обичам(не харесване,а обичане).Или се откажи от момчето или направи нещо по въпроса по-скоро.Късмет!

`Death`Whore`
02-16-2007, 07:54
Времето не лекува, друга лобов лекува.

koalka
02-16-2007, 08:13
До тук съм съгласна с всички.Ако обичаш някого силно, не можеш да очакваш, че ще го забравиш лесно, дори и любовта да не е споделена.

CrIsTiaNo_
02-16-2007, 16:20
i nqkoi nqkoga nare4e tova 4ustvo lubov.... :wink:

XpM
02-16-2007, 16:29
aide koga i men shte me izlekuva vremeto ?Stava vapros za tazi nespodelena liubov, koqto dosta ot nas sa izpitvali i e poveche ot gnusna.Chestno kazano mi doide do gu6a i nz ko da napraq za da ne mislq za toz 4ovek, pobolqx se ve4e...4e to 10 meseca stanaxa! aide de? nali vremeto lekuva:>>
5 pari ne dava za men vijdame se 1 put v meseca nai mn a moje i slu4aino da se zase4em, koeto shte e 2 puti po rqdko .....
PISNA MMMMMI! KO DA PRAQ KAK DA GO RAZKARAM TOQ IDIOT OT GLAVATA SIIIII???? KAK NQMA NQKVA TAKAVA BILKA BE EI ??PRAISH SI 4AI4E I VE4E NE MISLISH ZA XORA KOITO NE ZASLUJAVAT _|_

Излез некъде и намери друг.... На земята има 6милиарда души от тех 3милиарда мъже.... Все ще си харесаш още некой... :wink: :wink: :wink:

02-16-2007, 16:45
Эа жалост е така.Никога не може эабравиш човек който е эначел много эа теб и е оставил следа в живота ти и си го обичала!Друг е въпроса че щом не сте били эаедно едва ли го обичаш... :roll:

Джон Сняг
02-16-2007, 16:47
3 години лично аз.Сега дори не я поглеждам.Времето лекува.Но времето не е толкова бързо.Бъди търпелива.Намери друг.

OtherDimension
02-16-2007, 16:55
Времето не лекува, друга лобов лекува.

това е най-вярното твърдение

mom4il__
02-17-2007, 12:45
vii hubavo i pishete tvurdeniq ama tq moje da se psihqsa dokato i mine

`Death`Whore`
02-17-2007, 12:46
Не бихме могли да помогнем.