View Full Version : Moderated by W.I.M: Аз съм на 17 той на 33...
Az sym na 17 ili po tochno sled 3 mes stavam na 18 ... poslednite 4 meseca prekarah mn vreme s edin 33 godishen myj - prepodavatelq na brat mi za kandidatstudentskite ... KOlko hilqdi pyti se sluchvashe az da se vryshtam ot daskalo i te da sa zaedno i pr ... v posledstvie s nego stanahme priqteli ... chuvame se izlizame razhojdame se hodim na kino i oshte suma ti neshta ... v obshti linii pone 4/5 pyti sedmichno izlizame zaedno .... i eto na vliubih se ... bezumno mnogo ... zapochnah da se karam s brat mi za nego s nashte za nego s frz za nego .... revnuvah go ot vsqko jivo syshtestvo ... no taka i ne mu kazah :( hilqdi pyti sym mu namekvala ... daje vednyj mu go i kazah no toi go priema na maitap zashtoto "poznaval liceto mi dokato se ligavq kak izglejda" .... vseki den pochti si gvorim super smislenite inteligentni razgovori i kogato stignem na tema liubov az se sduhvam i mu obqsnqvam kolko prekrasen chovek e i kolko mn zaslujava toi da e shtastliv i tem podobni ... prosto ne vyzpriema :( mislih na 14ti da mu kaja no eto na otkaazh se .....
Nz dali mojete da mi pomognete no imah nujda da si izleq vsichko :( merci
Moderated by W.I.M: точка 7
Az sym na 17 ili po tochno sled 3 mes stavam na 18 ... poslednite 4 meseca prekarah mn vreme s edin 33 godishen myj - prepodavatelq na brat mi za kandidatstudentskite ... KOlko hilqdi pyti se sluchvashe az da se vryshtam ot daskalo i te da sa zaedno i pr ... v posledstvie s nego stanahme priqteli ... chuvame se izlizame razhojdame se hodim na kino i oshte suma ti neshta ... v obshti linii pone 4/5 pyti sedmichno izlizame zaedno .... i eto na vliubih se ... bezumno mnogo ... zapochnah da se karam s brat mi za nego s nashte za nego s frz za nego .... revnuvah go ot vsqko jivo syshtestvo ... no taka i ne mu kazah :( hilqdi pyti sym mu namekvala ... daje vednyj mu go i kazah no toi go priema na maitap zashtoto "poznaval liceto mi dokato se ligavq kak izglejda" .... vseki den pochti si gvorim super smislenite inteligentni razgovori i kogato stignem na tema liubov az se sduhvam i mu obqsnqvam kolko prekrasen chovek e i kolko mn zaslujava toi da e shtastliv i tem podobni ... prosto ne vyzpriema :( mislih na 14ti da mu kaja no eto na otkaazh se .....
Чакай ти си момиче нали ?
Разликата ви е доста голяма, но ти го обичаш.Просто отиди при него и му кажи. :wink:
Da momiche sym ... i az iskah da mu kaja no neshto me spira nz kakvo ... nikoga oerdi ne me e spiralo nishto uj sym chovek na deistvieto ....
mi ko da ti kaja az bih mu kazala i taak ako toi naistina izpitva 4uvstwa kam teb 6te ti otvarne ako li ne 6te vidi6 ti samata kakwo 6te pravi6
:)
mirelchety
02-16-2007, 12:02
a toi ima li si gadje????
gamercheto_
02-16-2007, 13:36
15години разлика...пффф никак не са малко но за любовта няма граници...щом си щастлива с него и го обичаш просто говори с него..той не е никак малак за да се страхуваш от реакциата му...ако чувствата ви са взаимни няма никакъв проблем,дори напротив ще си много по-щастлива от сега....не се страхувай любовта не хапе :P
Чакай ти си момиче нали ?
Що бе - може и момче да е... То ся е модерно да си на другия бряг... :-D
teardrop
02-16-2007, 18:10
Съвет - хвани си някое момче на твойта възраст...
ThePainIsReaL
02-16-2007, 18:13
Мила , вдигни главата и се огледай колко достойни за тебе момчета на 18-19 има .
PoisoNGirL
02-16-2007, 20:26
Za predpochitane e momcheto,s koeto shte si da ne e mnogo po-golqmo.No kato se setq ,che povecheto na tazi vuzrast sa oshte bebeta v mnogo otnosheniq... mai golemiq batko ili zrql muj e hubav izbor.A i ti ne si malka.ako go obichash,razbirash se s nego i smqtash,che imate budeshte kaji mu.Ne trqbva da te spira nishto.Ami ako i toi izpitva neshto kum teb,a se pritenqva ot razlikata vi?Prosto provedete edin seriozen razgovor!
Разликата ви е доста голяма, но ти го обичаш.Просто отиди при него и му кажи. :wink:
тъкмо си бях попроменила мнението за теб и бях решила, че случайно си поумняла, но уви... :( току-що се изложи неимоверно много :shock: трябва да си напълно побъркана за да посъветваш момичето подобно нещо, което е не само лудост, но и най-голямата възможна глупост, която може да направи! :shock:
по темата: потърси си момче, което е на твоята възраст. няма да съжаляваш, но ако се захванеш с този 33-годишен мъж... със сигурност!
Абе намери си некой на твойта възраст ве... Нема само с некви подозрителни чичковци да излизаш....
Съвет - хвани си някое момче на твойта възраст... mnou to4no kazanu
Дете мое, не е нужно да търсиш обич и любов от един 33 годишен мъж,заради "super smislenite inteligentni razgovori",защото има момчета, с които също можеш да водиш такива разговори. Освен това те ще са на твоята или близо до твоята възраст,което означава,че имат същите трепети и вълнения. Не е ли по-добре да споделяш с човек на твоята възраст,който в повечето случаи ще ти даде коректен съвет...виж сега,не казвам,че 33 годишен ще те посъветва неправилно,но той гледа от "по-високо"на нещата ,защото е минал по този път и навярно проблемите ти му изглеждат смешни.
Да си имаме уважението-това горе аз го написах.
Princesata
02-17-2007, 09:39
Хвани се с някои на твоита възраст с тоя няма смисъл
dAnnyb0y
02-17-2007, 09:54
Това е един от често срещаните извратени проблеми днес.
Млади момичета ходят с чичковци...
Съвсем разбираемо, според мен, и в реда на нещата е това, че момичетата имат влечение към по-големи. Тук трябва да вземем предвит различната бързина на развитие между двата пола. По-голямата част от момичетата заговарят рано за сериозните неща от живота, усвояват много по добре учебния материал и съвсем в реда на нещата търсят човека до себе си тякъв, че да споделя техните разбирания и да мисли по сxоден, дори по по-дълбок начин.
Това е причината и всички момичета да предпочитат малко по-големи момчета. Нормалното обаче е от една до пет години.
Моето мнение по въпроса е че разликата във възрастта отиде ли на повече е извращение. И не, това не прави едно момиче порастнало и по-сериозно. Точно обратното. Един тридесет годишен мъж, независимо дали е женен или не е успял да впечатли никоя близо до неговите години, няма какво да прави с едно младо момиче освен секс или да завържат приятелсво. Останалото вече е възползване от глупостта на момичето.
Затова моето мнение по този въпрос е да си сядате на гъза и да се замислите какво правите. Има време за всичко, сега си намери някой. Нека да е батко, но не и чичо...
=D>
BunnYY_f
02-17-2007, 14:52
gangbang
02-17-2007, 15:01
Moderated by W.I.M: точка 7
Щом го обичаш кажи му. За любовта няма възраст
Razbiram zashto tolkova mnogo te e vpechatlil estetsfno che toi shte se durji po drug i po mil nachin s edna jena ot kolkoto momcheta na tvoqta vuzrast koito gi snmqtash za lapeta. No se zamisli malko moje prosto da se pravi na idiot kato mu pusnesh nqkoi namek samo za da ne te narani. Moje i da te obicha no vse pak e na 33 ima malko razym i znae che nqma da e mnogo pravilno. A i pomisli emi dobre akjesh mu vzaimni sa chuvstvata no neshtata moje da stanat po dobre i po zle v sushtoto vreme. Emi tozi chovek ima problemi ima otgovornosti koito ti nqmash i predpolagam ne si sviknala da poemash. Toi shte ticha d asi opravq pari danaci smetki kakvi li ne neshta i shte pochnat i problemi v finansovo otnoshenie i moje bi kyp podobni neshta. Sega moje da ne gi spodelq s teb zashtoto oshte ste samo rpiqteli no ako ste vliubeni ss sigurnost shte gi spodelq i shte trqbva da pomagash sigurno dosta. A kakvo toi kato e izmoren ili nerven shte iska da si leji vkushti a ti da idesh na diskoteka e kak shte se pochuvstvash shte turpish turpish ama na teb pak ti se iska da se veselish. A toi dori kato e na 33 nqma li semeistvo? Zashtoto ako ima az lichno sym super protiv takava liubov vapreki che liubovta nqam granici. I po nakratko ot vsichko tova koeto napisash e da si hvanesh nqkoi na tvoita vuzrast ili pak pone edin svesten myj do 25.
alkobalko
02-17-2007, 16:06
Колкото и много да го обичаш или да си мислиш така, просто се примири, че между вас не може да се получи нищо. Огледай се около себе си, сигурна съм че има много други достойни момчета, с които да си щастлива. Аз също вярвам в любовта и в това, че за нея няма граници, но все пак прояви малко разум. Помисли, че една такава връзка е напълно безперспективна.
aide stiga s teq gluposti molq vi se,4e za vyzrastta nqmalo granici.tva e pylen absurd!!!!!17 momi4e s 33 god 4i4ka!blaaa,ide mi da povyrna!!!i kakvo izliza tq na diskoteka s 18 god si priqtelki i nekav 4i4i se mykne s tqh.hahahah 6e padna ot smqh,4estno!to4no toq 4i4i nqma da si hvane nqkva jena na negovite godini,da syzdade sem. i t.n,ili samo da si jiveqt, ami 6te se hvane s nqkva malka prydla deto o6te u4i drobi edva li ne!ai stiga gluposti!15 god razlika!!!!i kvi ob6ti temi 6e imat ...hahaha.ne stavaite sme6ni.6te ima vreme da e s 25 god,s 30 god i s 40 god.za vsi4ko si ima vreme-i za visokosmisleni razgovori i za teen emocii...BEZ 4I4ITA!!!!
stra6no_sexy
02-17-2007, 16:54
po dobre si izlei cqlata du6a pred nego bez nikakvi ovartaniq..kaji mu kakvo 4uvstva6 iiiiii ti pojelavam uspehh
sexy_momi4e
02-17-2007, 17:20
toi ima li si gadje ili jena?
Naistina e po dobre da si nameri6 po golqm no do 7 godini,ne pove4e!!!
И ко с него ли ще ходиш по купони,....на дискотеки?!С тоя чичка?! :shock: Намери си някой на твоита възраст и не се карай с тия дето ти мислят доброто...
И ко с него ли ще ходиш по купони,....на дискотеки?!С тоя чичка?! :shock: Намери си някой на твоита възраст и не се карай с тия дето ти мислят доброто...
да слъгласен напълно.....но винаги го има хх ако си наистина щвастлива ама наистина с него и го приемат сички околко тебе факта че си с него...и премисли доре мнм добре...вече може да му кажеш ина4е.....виж ПОЛА^_^
Аз съм на 50 а тои е на 100 :-D
Хвани си момче на твоята възраст или най много с 3-4 години по голям иначе Няма Кирия. :-D
gangbang
02-18-2007, 13:27
Само да не е семеен иначе кво кат е над 30... има и жени и мъже на тази възраст, дето стават. :D
тъкмо си бях попроменила мнението за теб и бях решила, че случайно си поумняла, но уви... :( току-що се изложи неимоверно много :shock: трябва да си напълно побъркана за да посъветваш момичето подобно нещо, което е не само лудост, но и най-голямата възможна глупост, която може да направи! :shock:
по темата: потърси си момче, което е на твоята възраст. няма да съжаляваш, но ако се захванеш с този 33-годишен мъж... със сигурност! Ок, но какво да я посъветвам?Аз не бих се занимавала с толкова по-голям от мен човек, но...
ти луда ли си...та той може да ти ба6та бе.. :shock: :shock: олее....стегни се и си потърси някой на твойта възраст ...въобразява6 си 4е има6 4увства към него просто за6тото си свикнала с него :wink: