PDA

View Full Version : Вече неиздържам



anitooo
02-16-2007, 08:08
Лятото се запознах с 1 момче което още немога да забравя.Запознахме се случайно аз работех в 1 магазин а малко след това дойде и той усмихнат и привидно доволен от факта че цяло лято ще работи.Запознахме се още на 1 път когато си срещнахме погледите когато ме хвана за ръката цялата изтръпнах а той просто се усмихна нежно.В началото неспираше да ме разпитва за неща от сорта на тва на колко съм години от кой кв. съм за приятелите ми и така до деня в който на майтап ме попита пред 20 души "Ани ще се омъжиш ли за мен?" аз просто останах потресена и мъ казах че съм още малка чак за сватби (той е на 18) и че и той е малък а той каза аз те попитах попринцип не за веднага и каза че иска да излезнеме извън работно време а му казах че съм съгласна и до ден днешен не се е случило.След онзи ден той стана малко по отпуснат винаги преди да си тръгне минаваше и ме целуваше за чао запозна се с майка ми тъй като тя редовно идваше в мамазина-все пак това и е работата.Майка ми да не повярваш го харесваше и все оше го харесва.Преди 1 месец получих е-амйл от него моля те не ме занимавай с глупости и аз съм в магазина за да работя не да си правя срещи (аз вече не работя а той работи на същото място) аз не му отговорих нищо и сега след като мина цял месец той пак е започнал да говори на майка ми че иска да излезне с мен да ми праща поздрави по нея и да разпитва за мен.Аз все още немога да го забравя и ми липсва всеки ден даже направих глупоста и му писах че не ми е безразличен и че искам да го видя извън магазина.Но прпблемите несвършват до там сега излизам с 1 друго момче което харесвам но момчето от магазина не просто харесвам аз го обикнах...И той го знае.Моля ви дайте ми съвет вече неиздържам цял живот съм нещастна в любовта...

koalka
02-16-2007, 08:16
След толкова малко време, той ти е предложил да се омъжи за теб???Странно ми е, но все пак да не забравяме, че го е казал на шега.Явно това момче сега не се интересува много-много от теб, след като е казал такива неща.Или просто не знае какво иска.Време е да поговорите за отношенията ви и да се разберете какво ще правите окончателно.

anitooo
02-16-2007, 08:27
Да знам че трябва да си поговориме и той го знае но аз неискам това да стане в работата му тъй като майка ми му се пада 1 вид шефкаи всички ще започнат да му говорят зад гърба а аз неискам да става така.А глупаво ли е че му признах че не ми е безразличен след неговите действия от сортане ме занимавай с глупости (а преди това му бях казала че искам да си останеме приятели) и 1 месец по късно той започва да разпитва майка ми за мен?Глупаво ли постъпих?
Все пак аз му казах че искам да сме просто приятели а той ми казва да не го знаимавам с глупости а месец след това пита за мен?А забравих да спомена че се запознах с майка му и моята майка суъщо се познава с неговата и са добри приятелки ако това има някакво значение

iiirish
02-16-2007, 09:58
защо си мислиш, че всичко е истина?! това че се е запознал с майка ти ли?! или това че ти е предложил брак?! ми и при мен се случи... и накрая се оказа, че човека не му е дремело ;)
така че да си имаш едно на ум, че не всичко, което хвърчи се яде ;)