Влез

View Full Version : Грешка..

Не искам да се регна
02-16-2007, 08:36
Имам приятел. Много го обичам. Той също си ме обича, но напоследък нещата някак си не вървят. Може би съм му омръзнала, а може би просто няма желание за мен покрай проблемите си.

Преди доста време имах много добър приятел до мен. Гаджето ми се дразнеше от този факт. Ревнуваше от него, макар и без да има повод. Имали сме много караници, много проблеми. Скъсахме, после разбрах, че си го обичам и искам да е щастлив. Беше ми поставен ултиматум да разкарам най-добрия ми приятел.. не го направих, излъгах. Виждах се тайничко с него. Като същевременно този мой добър приятел не знаеше какво съм обещала - да го оставя.

Преди 2 месеца.. реших, че прекалено гадно постъпвам. Лъжех и двамата. Мислех да кажа на приятеля...писах сълзливи мейли посред нощите. Мъгла, сълзи.. 12 часа през нощта.. бира по пейките.. с най-добрия ми приятел. Говорехме сме си както никога преди. Не успях да му кажа, че не трябва да се виждаме.. Аз заплаках за пръв път пред него. Което беше хипер зле... Той ме изпрати до нас.. обяснявайки ми колко много държи на мен, въпреки че на моменти се изявяваше като тотално копеле..И ми стана драго..Стиснахме си ръцете. И повече не се видяхме. Нито се чухме..

Така - едното копеле срещу другото копеле..
Моят приятел срещу добрият приятел
Бяха във вечна война..
Единият псуваше другия, другият се забавляваше.

Хубаво, заебах го.
Но тези дни толкова ми липсваше...Липсваха ми дългите чатове и вечното обсъждане на вселенските теми. Защото с никой друг не мога да си говоря , така, както с него. И взех, че помолих един наш общ познат да му предаде, че трябва да говоря с него. И че го моля да се свърже с мен.

Може би.. ми се искаше да проверя..дали не ме е отебал тотално. А може би както винаги, когато ми е гадно ми се искаше да изтичам при него.

.е... сега видях, че пак ме е адднал в ай си кю.

... Да..той не ме е отебал. Каквото поискам от него.. ще ми го даде.

И знам, че ако се видя с него... ако гаджето ми разбере.. ще скъсаме. И повече няма да ме погледне. Казвал ми го е...

Добре,де, искам си приятел до мен.
И без това един близък приятел се отдръпна от мен..

Тъпа патка съм, нали ?? Но гаджето ми нямаше правото да иска тази жертва от мен... Направих я, когато сметнах за добре. А сега съм разколебана и не знам какво да направя.

Знам, че приятелство между момиче и момче не съществува.
Знам, че този мой приятел прави всичко за мен, защото не съм му безразлична като.. жена.
Знам, че този човек е идеалният характер.
И знам, че обичам гаджето си. Което... се държи не така както ми се иска с мен.

Не може ли да имам гадже и добър приятел ?? Без... да имам проблеми ??

Защо винаги е така ? Защо добрите приятели се появяват, за да бъдат утеха, а впоследствие започват да изпитват някакви чувства ?

Не знам какъв е проблемът. Просто.. се шашнах. Обърках се още повече.

Любовен триъгълник.. хах..

Чакам критики. Ако някой изобщо го прочете..

:smt006

02-16-2007, 10:32
tozi tvoi nai dobyr "priqtel" kato gledam veche si vzela da hlytvash po nego daje i da ne go osyznavahs napylno ili ne iskash.A ako obichash naistina gajeto si az sym siguren che ako izolirash "nai-dobriq" si priqtel ot sebe si i , gajeto ti e sigurno v tova, shte byde takuv kakuvto e bil .. ili iskash da byde.
Kolkoto do tvoq priqtel toi mnogo dobre znae kakvi sa posledstviqta ot mnogo blizki otnosheniq mejdu momche/momiche , muj/jena i vsqko silno priqtelso v povecheto sluchei izrastva v edna lubov .. za tova ti e postavil takuv ultimatum

Octofunk
02-16-2007, 11:04
Може да съществува приятелство между момче и момиче но просто този случаи не е такъв! Както каза този над мен, а и ти го осъзнаваш, той не е безразличен, а и ти не си! Трябва да решиш кой от 2мата искаш - ревнивия или "наи добрият ти приятел" :-) ! Мисля че от това как го формулирах ти стана ясно кой ти препоръчвам, но ти най-добре си знаеш!

fillis
02-16-2007, 11:08
e da jivota ni izprawq neprekasnato s takiwa slu4ki ot koito trea da u4im dran dran na qrebici.Sa kato tolkowa te pritiska gadjeto ti q po dobre skasai s nego za edin 2 dena i te vidim kakwo 6te se promeni dali 6te ti lipsva ili po skoro 6te se 4uvstva6 svobodna i 6tasliva ako se 4uvstwa6 po 2 q na4in towa zna4i 4e ti naistina mn pove4e obi4as nai dobriq si priqtel i sas sigurnost e po dobre da tragne6 s nego,no ako se 4uvstwa6 po parviq na4in gadjeto ti lipswa i se 4udi6 zato go napravih kakwo iskah da dokaja pred sebesi zsna4i ti naistina si obi4as gadjeto i to e vsi4ko za teb:)

Ice_Queen
02-16-2007, 11:31
Офф миличка...и аз съм го прежилява..няма по-гнусно от това да загубиш човек на който държиш и който е бил така близо до сърцето ти..аз не се справих в тази ситуация..за това е по-добре да се вслушаш в съветите на другите.не не си тъпа патка..просто си объркано момиче. :| Искренно ти съчувствам..

И аз не искам да се регна
02-16-2007, 11:44
Гаджето ти се държи зле с теб, или поне не така както ти се иска... Сама го казваш и на други места /знам те, знам те, и ти ме знаеш :wink: / От друга страна, доброто приятелче прави всичко за теб и само с него си истинска /така ми звучи ситуацията/ Опитала си се, но не си могла да се разделиш с него. Явно ти е нужен. Гаджето ти иска от теб нещо, което ти е пряко силите, а резултата е, че го лъжеш... Когата една връзка се основава на лъжа, не е истинска. Така не можеш да се отпуснеш нито с единия, нито с другия, винаги си нащрек, винаги внимаваш какво да кажеш и какво да премълчиш, къде да отидеш и къде да се скриеш... Имала съм подобна ситуация, даже почти същата, само дето "приятелчето" ми е на 350 км от мен и съм го виждала само два пъти /но успяхме да се награбим 8-[ / Не съм си прекъснала контактите с него, но значително ги ограничих, не заради ултиматум, а защото видях колко страда от това моят човек /който е безкрайно добър и не го заслужавам/, направих го доброволно, без да ме е карал. Не съм го заявявала, не съм казвала "Няма вече", но просто той вижда че не крия пликове в шкафа и не ходя до пощата всеки ден, не пращам съобщения и не вися по цяла нощ пред компа... И е по-спокоен. Е приятелчето малко се муси, но с него си говорим открито, казвала съм му каквои мисля за него и за някои негови /отрицателни/ качества, така че... малко се отдръпнахме, но сме си още аверчета. Не мога да ти кажа какво да правиш, не съм в позицията да давам съвети, защото вечно греша... но помисли какво ти дава "гаджето ти", защо толкова го "обичаш" и само се измъчваш, помисли защо е такъв и какво иска от теб, защо не прави компромиси? Знам че си мислила много, убедена съм. Не знам дали е имало поводи да е такъв /в смисъл дали си е загубил доверието в теб, дала ли си му повод, карали ли сте се...изобщо не знам каква ви е връзката/. Но мисля че си направила своя избор и не търсиш тук съвет, а се надяваш някой да ти каже, че си избрала правилното нещо. Твърдиш че ако гаджето разбере, че се срещаш с приятеля, с връзката ви е свършено, но въпреки това си поела риска и си била с него... Мисля че тук е отговорът, който търсиш. Пожелавам ти успех и да не се впрягаш прекалено, знам че е досадно да ти го кажат, но и аз ще го кажа- има и по-лоши ситуации... /мойта в момента :-D /
Ако искаш още глупости да ти разправям- имаш ми мейла, ама си оправи кирилизацията първо, че не мога да го разчитам :wink:

Не искам да се регна
02-16-2007, 13:02
Мдааа, знаем се.

Което е смешно. Хахахах.

Няма да се впрягам. Няма никакво значение.
:-D

nasty_f
02-16-2007, 13:22
Оххх,това са мъжете!
Вече съм решила да стана лизбийка :smt044

gamercheto_
02-16-2007, 13:23
Значи аз много акъл не мога да дам поради простата причина че всеки път когато моя приятелка ме е карала да избирам м/у нея и едно много скъпо за мен момиче съм изпирал точно това момиче!мразя някой да ме кара да избирам и да се съмнява в мен..но аз съм отделен въпрос..!Този твой приятел е истински герой,през цялото е бил до теб в добро и зло и накрая какво избираш гаджето ти което не те оважава и явно не се съобразява с теб.....Нормално е да си объркана но както и другите казаха дълбоко в себе си знаеш че твоя "приятел" не ти е безразличен и можеш да говориш с него за абсолютно всичко....Какъв е проблема?!земаш "приятеля" ти за гадже и си живееш истински...без проблеми без караници и всичко останало...айде успех от мен :)

XpM
02-16-2007, 13:23
Оххх,това са мъжете!
Вече съм решила да стана лизбийка :smt044

Ми язе харесвам лесбийки :wink:

XpM
02-16-2007, 13:29
Абе не са верни всички заключения. Аз имам много приятелки момичета, към които не изпитвам влечение... Въпреки, че за твоя случай съм сигурен, че става въпрос точно за това, че и приятелят ти е влюбен. Иначе гаджето ти се държи доста гадно, то е и от една страна страх:

Ревността е страх, че някой е по-добър от теб.

Всичко зависи от теб - ти сама трябва да решиш с кого искаш да бъдеш.

kefish_bs
02-16-2007, 13:43
Ще ти да съвет,и съм бил в това положение,и аз избрах Приятелката.И не съжалявах.Това беше преди,и сега пак се заформя такава ситуация.Ама ще видим аз съм на мястото на твоя най приятел и приятелката с която си споделям всичко,започва бавно но сигурно да ми харесва със всеки ден.Като се сетиш за 2-а който ти е по на сърце избери него,повярвай ми Сърцето не лъже.Аре със здраве и кажи какво е станало ако има развитие :)

koalka
02-16-2007, 15:40
Начинът на писане ми прилича на този на bungle, но не е тя.Ами не, не можеш да имаш и двете, защото ще си имаш проблеми най-вероятно.Защото ако излизаш с най-добрия си приятел, гаджето ти ще ревнува, а ако излизаш с приятеля ти, другия ти приятел ще си помисли, че го заебаваш.НЕ можеш да имаш толкова близки отношения с друг мъж, при положение, че имаш приятел.А и ти както сама каза, този твой най-добър приятел те има за нещо повече.Приятелство между момиче и момче може да има, рядко, но има.Но нещата не трябва да задълбават, а всеки да знае границата, защото в един момент при единия чувствата се появяват.А и едно момче, ако наистина те харесва не би търпял да те дели с най-добрия ти приятел, при такива близки отношения...Но от друга страна и приятелят ти не е прав да ти поставя такива ултиматуми.За единия знаеш, че е идеален, но обичаш другия, така ли?

misli pozitivno
02-16-2007, 16:14
Ми да Може,има ли желание има и начин,просто ако наистина ви е толкова добро приятелството не мисля че трябва да го прекъсваш,просто поговорете си,кажи му всичко което мислиш,офф оплетох се,абе кофти ситуация,дано да не ми се случва :?

XpM
02-16-2007, 16:42
Уфффф... работата е на хард тука....

sladko87
02-16-2007, 17:31
Jivota e slojno ne6to samo tova moga da kaja, i ne se upitvam dago promenq toi sam si vyrvi na pred !!! :)

sladko87
02-16-2007, 17:39
Ei tova jivota e gadno ne6to,az sym malka no sym vidqla tolkova mn.ot jivota 4e ne iskam pove4e da vijdam ot tam,nikoi ne moje da kaje kakvo 6te mu done se jivota na sre6ta ne e li taka.Seki se nadqva na ne6to a polu4ava drugo na sre6ta az pone vidqh i razbrah

bungle
02-16-2007, 17:48
Животът си е много хубаво нещо..

Просто... не трябва да се задълбава в ежедневните шитни. Това е.

ThePainIsReaL
02-16-2007, 17:54
Скъпа , ужасно е . Много е ужасно всичко това . Но най-добрият ти приятел явно е такъв , само защото те харесва ... И на мен ми се е случвало такава подобна простотия . Аз избрах уж най-добрия си приятел и наистина съжалих . Върнах се при гаджето си . Просто избери един от двамата .. няма смисъл да се измъчваш м/у тях .