View Full Version : Tq me tormozi,no ne iskam da q naranq
Kaza mi 4e me haresva,no vikneh li q tq momentalno iz4ezva6e! Ne govore6e s men, no tq e dobro momi4e i neiskam da q naranq! Zatovaprosto ne i obu6tam vnimanie ve4e i tq na men su6to! No ima li smisulda sme skarani? Koim trqbva da naprai purvata kra4ka kum sdobrqvaneto? I trqbva li da se dobrqvame izob6to? :-k
mirelchety
02-16-2007, 12:09
I trqbva li da se dobrqvame izob6to?
Spored men ne trqbva :)
Абе защо мислиш, че като и кажеш, че не ти се занимава ще се скарате.... Нека посрещне истината... Може да си тъгува неколко дни, ама ти за тва немаш вина, да береш грижи.
Papagal4e
02-16-2007, 13:25
зарежи я =D>
gamercheto_
02-16-2007, 13:28
Няма причина да се карате просто постъпвате като големи хора и си разрешавате проблемите( ако това може да се нарече и проблем де)!Но все пак ти не можеш непрекъснато да я отбягваш както и да не си говорите...това че тя бяга...ммм...незнам на какво се дължи..може да е срамежлива...И първата крачка ти трябва да я направиш след като не искаш да я нараняваш говори с нея!след разговора ви всичко ще е на 6 :P
Имаш ли чувства?Ако имаш направи първата крачка.Това не е състезание.Ако не я харесваш, просто не се занимаваш с нея.
CrIsTiaNo_
02-16-2007, 15:44
trqbva da se zdrobrite estesveno . a otnosno parvata kra4ka napraviq ti tva 4e si napravil tema i tarsi6 mneniqta na drugte govori 4e nai malkoto na teb ti puka za neq za6to da ste skarani togava s te4enie na vremeto si4ko se opravq ....
misli pozitivno
02-16-2007, 15:49
аз даже неразбрах зако сте се скарали :? но ако наистина искаш да се сдобрите то тогава ти направи първата крачка.
vij sa ti si se skaral s neq mojebi tq razrira grugo pod gadjeta i ti ako naistina iska6 da razgovarq6 s neq moje6 da razbere6 za6to se plu4ava taka 4e kato q vikne6 i tq ne idva moje bi se sramuva ili ne6to podobno ne vsi4ki hora sa otvoreni:)
DjBaloon
02-16-2007, 16:02
Tova tormozi taka zvuchi seedno te bie :-s
sledko_f>93
02-16-2007, 18:24
Здобрете се, но чак когато се увериш, че вече не те харесва,защото иначе няма да е честно и за двама ви ;)
ThePainIsReaL
02-16-2007, 18:49
Ако я харесваш , говори .. :) Ако ли не - кво въобще ти пука ?
Ами предполага се...че щом не искаш да я нараниш,трябва да направиш въпросната първа крачка.С разговори и действия се решават проблеми...от самосебеси едва ли ще стане.
Princesata
02-17-2007, 09:31
Или направи първата крачка ти или я зарежи така може и до другата година да сте инатчета и д чакате другия да каже нещо