View Full Version : Скъсан презерватив :( МОЛЯ КАЖЕТЕ,Благодаря
Здравейте
Искам да ми помогнете с каквото инфо можете какво се прави при скъсан презерватив
случея е следния - е скъса се но не по време на свършването,възможно от нали тази слуз да стане нещо ,има ли опасност от нещо
аз и приятелката ми сме от повече от месец (постоянен партниор ми е)
в смисъл кажете ако ви се случвало , какво да имам в предвид или изобщо всичко по въпроса
много благодаря
gangbang
02-16-2007, 16:19
Е щом се е скъсал преди да се изпразниш, значи няма опасност приятелката ти да забременее. Разбира се, стига да не е непосредствено преди изпразването. Иначе нема страшно.
Nadelina
02-16-2007, 16:23
Shansa e pochti nikakav da e bremenna...
sexy_anji_
02-16-2007, 16:25
минимален :roll:
ами скъса се доста преди да свърша и се пак се претиснявам
нещо трябвали да се предприеме
мислехме за хапче но тя вика аве нищо няма да стане пък ще и обърка цикъла
а пък тест за бременност чак след 1-2 седмици можело да се види
каже ако на някои сее случвало какво е направил
и още ако знаете някъква марка по дебели или по здрави презервативи кажете
мерси
`Death`Whore`
02-16-2007, 16:36
Ако е бил Дюрекс, е ясна работата...
Не SURE be6e dobri li sa ili az baq natiskam pfff mnogo go mislq sega
gangbang
02-16-2007, 16:39
Значи наистина няма от какво да се притесняваш!
ако знаете някъква марка по дебели или по здрави презервативи кажете
Има едни - правилно поставени те са най-надеждни и не се късат. Поставят се като ги обезвъздушиш. Хващаш балончето, което е върха на презерватива и го стискаш с два пръста, с другата ръка го навиваш надолу, до като прибепне добре по кyра ти. И си готов. Нема начин да се скъса така, ако ще и да е от най-тънките дет магистралките им викат "за сфирка" :-D Е, и късат се некви такива изтекъл срок, ама говоря ти за общия случаи.
`Death`Whore`
02-16-2007, 16:39
Спокойно, бе човек. Не е забременяла...
Здравейте
Искам да ми помогнете с каквото инфо можете какво се прави при скъсан презерватив
случея е следния - е скъса се но не по време на свършването,възможно от нали тази слуз да стане нещо ,има ли опасност от нещо
аз и приятелката ми сме от повече от месец (постоянен партниор ми е)
в смисъл кажете ако ви се случвало , какво да имам в предвид или изобщо всичко по въпроса
много благодаря
Много се съмнявам да е "станала белята". Желая ти успех и по-малко притеснения занапред. А и май трябва да смениш марката, която ползваш...
Значи наистина няма от какво да се притесняваш!
ако знаете някъква марка по дебели или по здрави презервативи кажете
Има едни - правилно поставени те са най-надеждни и не се късат. Поставят се като ги обезвъздушиш. Хващаш балончето, което е върха на презерватива и го стискаш с два пръста, с другата ръка го навиваш надолу, до като прибепне добре по кyра ти. И си готов. Нема начин да се скъса така, ако ще и да е от най-тънките дет магистралките им викат "за сфирка" :-D Е, и късат се некви такива изтекъл срок, ама говоря ти за общия случаи.Някои марки просто са калпави. Durex например ако трябва да съм честна вече никво доверие им нямам...
Lifestyles >> All :mrgreen:
gangbang
02-16-2007, 16:57
Някои марки просто са калпави. Durex например ако трябва да съм честна вече никво доверие им нямам...
Lifestyles >> All :mrgreen:
Всъщност, като ми се е случвало да се скъса, е било с Durex. Но от по предишните серии. С тия ползвам ultra thin и въпреки, че са тънки, са си здравички :)
alkobalko
02-16-2007, 17:08
Нищо и няма на приятелката ти, спокойно.