View Full Version : Ako toi vi kaje .....
Sajalqvam za glupavata tema,no kakwo shte napravite,ako priqtelq vi vi kaje "samo iskam da ti kaja 4e se zamislqm naistina i osuznavam 4e ve4e ne sme 6tastlivi a sme ne6tastni.nz za tebe,ama izob6to ne me pravish shtastliv,kogato sum s tebe.." ?
P.S: Blagodarq za komentarite i mneniqta...
ABSOLUTme
02-16-2007, 18:20
mi toq debil po 'nai-delikaten' nachin ti e kazal au revoir...
CrIsTiaNo_
mai ti pravi nameci 4e iska da se razdelite i te podgotvq .....
`Death`Whore`
Нищо не можеш да направиш. Той не те обича вече...
Tempestjuji
иска секс :roll:
Ще се разплача.
После ще поискам обяснение или разяснение.
А след това ще направя така, че да променя това..., ако е възможно.
Разбира се, това се отнася само, ако обичам този човек. Ако не.. просто ще му стисна ръката, ще му кажа, че съжалявам, че не оправдавам очакванията му и ще сме до там.
teardrop
02-16-2007, 18:21
Какво ще направя..ами, по принцип съм супер чувствителна и слаба така че със сигурност ще се разплача. Защото ще знам, че вече не ме обича...или поне не, както преди...
Ми какво ще направя...нищо.Но определено ще ми стане зле.Ще се примиря, а и няма да имам избор.
To poneje mnogo se karame i sigurno zaradi towa!A i mi e kazval obidni dumi primerno kato se skarame i mi kaje: "kato te znam kakwa si...." i az: "kakwa sum?!" i toi mi izruswa " vari se pogledni v ogledaloto i shte razberesh..."! Pff puk uj mnogo e bil obi4al..... (makar i ne vednaj mi go e pokazval ama ponqkoga naistina ne si lichi) ili puk "v glawata ti nqma nishto bla bla" a be... nqma dumi. Veche i az zapo4vam da se zamislqm kakwo shte e bez nego - po-dobre ili po-zle... :-k :smt009 :smt014
Май без него.
Бий му шута и толкова.
Ще си намериш момче, което ще те уважава.
ThePainIsReaL
02-16-2007, 18:53
Ще вдигнеш гордо глава .. и ще го оставиш . Знам , много боли , но надали си заслужава , след като той не те иска вече .
Хаха великите обиди някои хора псуват родителите си пък ти тея неща ги приемаш тежко...
иска секс :roll:Oбъркал е молитвата така няма да го получи. :P
pri vsi4ko tova koeto ti e kazval kak e vyzmojno da si o6te s nego i da vqrva6 4e te obi4a?!az sym prosto izumena :shock: nqkoi, koito te obi4a ne bi ti govoril tova.samo nedei da kazva6 "ama toi mi e kazval mnogo pyti 4e me obi4a'.tova 4e ti go e kazval,ne zna4i,4e e istina.ponqkoga horata kazvat 'obi4am te' ne za6toto naistina e taka,a za6toto nqma kakvo dr da kajat ili za6toto ne znaqt kak po dr na4in da izrazqt emociite si.spored men tova ne e obi4.znae6 li biv6iqt mi priqtel v prodyljenie na cqla godina tvyrde6e 4e me obi4a.ama naistina mi go kazva6e postoqnno, a kogato me zarqzva6e mi kaza,4e vsy6tnost nikoga ne me e obi4al,a se e opitval prez cqloto tova vreme.gadno nali?!ama eto tva e primer,4e moje da ti go kazvat bez da e taka.
Ще му кажа "Еми като не ти изнася-гората" :-)
PoisoNGirL
02-16-2007, 19:37
Toq chovek mai nikoga ne e durjal na tebe.. kak moje da kaja chak taka.Moje e prosto da kaje,che iska da se razdelite i tolkova... po-gaden nachin ne bqh sreshtala.Nqma kakvo da reagirash teglish edna na vsichko i krai.Toq ne zaslujava daje da go poglednesh nqkoga...muje... ](*,)
shemetaa
02-16-2007, 19:39
idfa vreme za razdqla...az li4no bih pogovorila s negy na 4 o4i i bihme izqsnili si4ko...
Ми тва си е късане, или поне подготовка за късане...
gerinceto
02-16-2007, 20:11
toi opredeleno iska da se razdelite.ni6ty ne moje6 da naprai6
na bylgarski- abe 6to ne se ebe6 v gyza ma kypBo 3acpala
Колкото по-бързо скъсате - толкоз по-безпроблемно...
To poneje mnogo se karame i sigurno zaradi towa!A i mi e kazval obidni dumi primerno kato se skarame i mi kaje: "kato te znam kakwa si...." i az: "kakwa sum?!" i toi mi izruswa " vari se pogledni v ogledaloto i shte razberesh..."! Pff puk uj mnogo e bil obi4al..... (makar i ne vednaj mi go e pokazval ama ponqkoga naistina ne si lichi) ili puk "v glawata ti nqma nishto bla bla" a be... nqma dumi. Veche i az zapo4vam da se zamislqm kakwo shte e bez nego - po-dobre ili po-zle... :-k :smt009 :smt014
по-добре! :!:
misli pozitivno
02-16-2007, 22:41
Как ще го търпиш,ако ти говори така...бий шута там :-D
Ми ще го попитам откога не е щастлив и ще му кажа .. " Съжалявам,че стана така...Айде чао " :) Въпреки,че на сегашния няма да кажа точно това,но това е друга тема :)
He3aBuCuM
02-17-2007, 05:32
Зарязавай го докато все още имаш възможност ... ;)
Princesata
02-17-2007, 09:33
Зарежи го вече не е щастлив с теб сам ти го е казал
Sajalqvam za glupavata tema,no kakwo shte napravite,ako priqtelq vi vi kaje "samo iskam da ti kaja 4e se zamislqm naistina i osuznavam 4e ve4e ne sme 6tastlivi a sme ne6tastni.nz za tebe,ama izob6to ne me pravish shtastliv,kogato sum s tebe.." ?
P.S: Blagodarq za komentarite i mneniqta...
мм тоя не е мнм нежен и не държи изобщо на теб маи...бахти идеота ако е така наистина смисал да не го радваш е твабвало да намери по лек начин да ти го каже на така да ти го трусне и да се чудиш ко да праиш....и също така си е намерил някои по добра от теб или прсото си не е имал нищо към теб и гледа да се орърва от теб!!!!тва мисал аз...
ХахХАХхахХАхахаахАХАахАХа АхаАХа как 6те го приема ли?!Ми..ставам..хващам си чантичката и си тръгвам и повече никога не се връщам..това е
[/b]ще ми стане супер гадно ако го обичам, но пък нямам друг избор и ще се разделим. :roll: :(
Май без него.
Бий му шута и толкова.
Ще си намериш момче, което ще те уважава.
първото което е ще си помисля колко нетактичен и нелоялен човек трябва да си за да кажеш подобни остри думи и то така направо :-s и второ - ще реша, че няма смисъл да го задържам щом е толкова нещастен с мен :-s
Еми след като не е щастлив вече с теб - разделете се!Нямаш друг избор, дали сега или утре - все тая! :smt012
По-добре се раздели ти с него.Той ясно ти е казъл какво иска.А и той губи ;)