Влез

View Full Version : moderated by W.I.M.: Скъсахме как да се държа с него ?

ei
02-16-2007, 18:42
Xei zdraveite na vsi4ki mnogo sladko forum4e sega go vijdam iii iskam da si dadete mnenieto.Do skoro xodix s edn amom4e vsi4ko be6e kato v prikazka no kakto v pove4teo mi vrazki izvednaj vsi4ko se obarka iii samo za edna ve4er i skasaxme .vsik4o tragna ot tova 4e preid tragnem toi be6e sksal s prqtelkata mu koqto sa xodili dve godini ot endo y4ili6te i otkogatao po4naxme daskalo toi malko po4na se darji stranno qvno pak s ne6to se e sly4gvalo tva naistina mngoo me narani i mu kazax da skasame ottogava nito sme s e 4yvali nito sme se vijdali sega nai veroqtno 6te go vidq v diskotekata v sabota no neznam kak da postapq toi mai se e sabral s neq ako e taka prosto neznam viq kakvo mislite?kak da postapq kofti e 4e ne6ta ne sa izqsneni

moderated by W.I.M.: tochka 7

ThePainIsReaL
02-16-2007, 18:46
Мила .. отиди и го попитай какво става . Дали може да сте приятели и нещо такова, така ще се завърже разговор . Ще разбереш дали е сам .. ако обаче се е събрал с нея , остави ги да са заедно - това са две години все пак , трудно се забравят . Ти ще си харесаш друго сладурче . Пък и той , ако мисли за нея , никога няма да те оцени . Просто не се самоизмъчвай .

psiHopaT4o
02-16-2007, 18:55
Кое е неизяснено...то като чета всичко е ясно.

priti_kiti
02-16-2007, 18:56
Мила .. отиди и го попитай какво става . Дали може да сте приятели и нещо такова, така ще се завърже разговор . Ще разбереш дали е сам .. ако обаче се е събрал с нея , остави ги да са заедно - това са две години все пак , трудно се забравят . Ти ще си харесаш друго сладурче . Пък и той , ако мисли за нея , никога няма да те оцени . Просто не се самоизмъчвай . :!: съгласна ;)

ABSOLUTme
02-16-2007, 19:05
e kato go vidish v subota shte razberesh kakvo da pravish.ima 2 varianta - ili shte siostane s bivshata,zashtoto prosto e sviknal s neq,a moje bi q obicha(da kajem,che ne e qsno) ili ti shte go izmuknesh ot 'lapite' i i shte si go prikotkash za sebe si(ako est imash neshto kum nego)..nz kak tochno se razvivat nehstata na tvoq brqg,zashtoto predi da se subera posledniq put s moeto momche,az bqh bivshata v ochite na drugite :roll:

Kraken
02-16-2007, 19:11
Държал се странно??? ти опита ли поне да поговориш с него бре човек баси ти па се изказа така че се едно той е направил няква дребна грешка и ти си го зарязала или обясняай кво е направил и дано е сериозно ако ли не си представяй как те псувам за тва че си го зарязала заради неква простотия

PoisoNGirL
02-16-2007, 20:13
ThePainIsReaL написа:
Мила .. отиди и го попитай какво става . Дали може да сте приятели и нещо такова, така ще се завърже разговор . Ще разбереш дали е сам .. ако обаче се е събрал с нея , остави ги да са заедно - това са две години все пак , трудно се забравят . Ти ще си харесаш друго сладурче . Пък и той , ако мисли за нея , никога няма да те оцени . Просто не се самоизмъчвай .
I az mai sum na tova mnenie.Idi da pogovorite.No bez da te otchaivam ne se nadqvai na golqmo chudo...

iiirish
02-16-2007, 20:27
може би е по-добре да не се опитваш да правиш нищо. някой връзки е най-хубаво да останат в миналото и да се запомнят само със щастието, което са ни донесли ;)

XpM
02-16-2007, 20:28
Колко пъти да казвам... Говорете директно и всичко се разбира. Не може да не ти е неудобно да питаш некви непознати отрепки като мен :-D А да не можеш да попиташ бившето си гадже....

Нема да те изяде.... \:D/

02-16-2007, 20:32
eii mersi mnogo za mnenieto na vsi4ki :) polojenieto e takova 4e s biv6ata mu ot edna godina jiveqt kato v ad po mnenie na vsi4ki priqteli negovi toi o6te i
predo kato sam go sre6tala e bil vinagi super mra4en i tajen i qdosan a tq predi tva mu e bila i izneverqvala i tva goe naranilo dosta i to i toi neznae kvo izpitva prosto sigorno navika e golqm faktor ina4e s nas be6e super qko super razli4no ima6e mngoo trapka pravili sme mnogo gotinki ne6ta i sme se kefili i dvamata super mnogo ,ama mu kazax serazdelim 6toto ina4e trapkata ys6etax 4e se maha i 4e toi po4va misli za neq,pak i toi taka postavi ne6tata 4e nevijdax dryg izxod kvo trq6e napraq ...seq za sabota neznam ..kato se znam kakva sam 6te se qdosam i nqma da moga da idem da pogovorim pak i toi moje i da se sardi li ne go znam

02-17-2007, 06:40
oxx eto i taq sabota i seq kvo da pravq nakade:(?mnogo taoi situacii

Princesata
02-17-2007, 09:01
Просто можеше да го питаш дали има нещо с нея преди да го късаш...сега няма смисъл

gerinceto
02-17-2007, 09:04
Мила .. отиди и го попитай какво става . Дали може да сте приятели и нещо такова, така ще се завърже разговор . Ще разбереш дали е сам .. ако обаче се е събрал с нея , остави ги да са заедно - това са две години все пак , трудно се забравят . Ти ще си харесаш друго сладурче . Пък и той , ако мисли за нея , никога няма да те оцени . Просто не се самоизмъчвай . i az taka misliq

02-17-2007, 09:07
mi da taka si e to az nqmam namereniq ne6to da pravq toi me ocenqva oba4e tva navika mu pre4i ama nerazbiram zkavo kato te non stop se karat

Princesata
02-17-2007, 09:11
Ами мисля че ние съвсем незнаем защо :smt017

koalka
02-17-2007, 10:02
Трябва според мен да отидеш и да говориш с него, за да видиш какво става.Заслужаваш обяснение защо се държи така.

ThePainIsReaL
02-17-2007, 10:49
mi da taka si e to az nqmam namereniq ne6to da pravq toi me ocenqva oba4e tva navika mu pre4i ama nerazbiram zkavo kato te non stop se karat

Мила .. оценява те , но не като жена , не като гадже . За да мисли за нея , за да си намира за какво да се кара с нея , още има някакъв пламък . Ако не мислеше за нея , нямаше въобще да се занимава с нея . Съгласна съм , че може да е навик .. но момчетата по-лесно преодоляват навика , а той не го е направил . Замисли се дали има смисъл да се самоизмъчваш и пришпорваш нещата .

ANGEL4E
02-17-2007, 11:12
може би е по-добре да не се опитваш да правиш нищо. някой връзки е най-хубаво да останат в миналото и да се запомнят само със щастието, което са ни донесли ;)

napalno sam saglasna