View Full Version : Test...Test...Test...SureCheck.... :D
ABSOLUTme
02-16-2007, 20:52
az sum na red da pusna porednata tema 'nadut li mi e korema?' :lol:
vecher e,sedq si vkushti i se chudq 'bre,koga trqbvashe da mi doide'...
...posle se setih,che trqbvashe da cufna minalata nedelq...
...posle se setih,che posl put,kogato pravih sex,beshe na26ti qnuari(nasl den si zaminah)...
...posle ne mojah da se setq dali prez cqloto vreme se shibkahme s prezervativ...
...posle se setih,che 1 sedmica predi vuprosnata data mi svurshi blistercheto s kontraceptivite(diane35,no to se edno)...
...posle se setih,che moga da ne puskam tupa tema,a da otida do aptekata...
..nooo posle se setih,che okolo nas nqma denonoshtni apteki i nai-veche,che testa struva 14Euro da eba..(sirech 27,30lv)..
..i posle se setih,che kakto se pee v edna pesen - 'kintite sa deficit' :lol:
ta ako nqkoi moje da se vjivee v rolqta na spermatozoid i da me posuvetva kvo da pravq nqma da mu se obidq.. :lol:
p.s.merci na vs,koito prochetoha temata 8-[
geroi ste =D> :lol:
p.p.s.ako mi doide,shte uvedomq svoevremenno moderatorite da q locknat taq tema :roll:
malka_sladuranka
02-16-2007, 20:56
Да ти кажа честно, много не разбрах, ама по-добре си направи тестче, за да ти е спокойно.
:-k
Май и аз съм за теста
ABSOLUTme
02-16-2007, 20:59
Да ти кажа честно, много не разбрах, ама по-добре си направи тестче, за да ти е спокойно.
ee,az na tebe se nadqvah da mi razgadaesh haotichnite misli :lol:
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:02
ee,az na tebe se nadqvah da mi razgadaesh haotichnite misli :lol:
:-k Има ли една черта...теста е валиден, а Жоро е невинен \:D/
Viktoriq_
02-16-2007, 21:22
не знам дали си бременна , но темаат ти е мн свежа ;)
СУПЕР СТУЛ ,мацка !
Ся седя и се мъча да си представя кво е да подозирам, че съм бременен.... Нещо не ми се отдава... :?
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:26
Ся седя и се мъча да си представя кво е да подозирам, че съм бременен.... Нещо не ми се отдава... :? като гледам и друго не ти се отдава особено :twisted:
Ся седя и се мъча да си представя кво е да подозирам, че съм бременен.... Нещо не ми се отдава... :? като гледам и друго не ти се отдава особено :twisted:
Ееееййй... Колко пъти да повтарам.... МЪЖЕТЕ СМЕ ТЪПИ... Не разбираме от намеци... Жени - говорете директно....
П.С. Кое не ми се отдава?
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:31
Ееееййй... Колко пъти да повтарам.... МЪЖЕТЕ СМЕ ТЪПИ... Не разбираме от намеци... Жени - говорете директно....
П.С. Кое не ми се отдава? Няма значение и без това се бъзиках :-D
П.С. Кое не ми се отдава? Няма значение и без това се бъзиках :-D
Сега се чувствам още по-тъпо... :-D
Лошото е, че по принцип се чувствам така... :wink:
`Death`Whore`
02-16-2007, 21:34
Защо някои мъже се правят на тъпи?
Уффф... Мъже.... Знаеш ли кво им е в главата.....
П.С. Ся сериозно.... Важното е мохабета да върви и да се трупат постове, че тоя надпис "Новак" под аватара ми ме дразни...
Ха.. Току що станах фен...
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:39
Уффф... Мъже.... Знаеш ли кво им е в главата.....
П.С. Ся сериозно.... Важното е мохабета да върви и да се трупат постове, че тоя надпис "Новак" под аватара ми ме дразни...вече си фен, честито
Ха - благодарско и наздраве... \:D/
Абе знаех си аз, че тука ще се намерят спамери да го скажем...
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:47
Ха - благодарско и наздраве... \:D/
Абе знаех си аз, че тука ще се намерят спамери да го скажем...
шшшшшшшт :-# да не чуят модераторите 8-[
Ужасссс..... И тук ли... :-#
Вече минавам на невидими постове... Със специален скрипт... само готините спамери ги виждат.
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:54
Те са навсякъде около нас..... :smt119
`Death`Whore`
02-16-2007, 21:56
:smt065
malka_sladuranka
02-16-2007, 21:56
:smt065 :smt079
`Death`Whore`
02-16-2007, 21:58
http://forums.f-e-n.net/images/smiles/baby.gif
`Death`Whore`
02-16-2007, 22:01
:smt008 *Размечтав*
Мечтите са безплатни... :wink:
`Death`Whore`
02-16-2007, 22:04
*Мечтите са нещо лично*....
По принцип щях да извадя големите книги, попили мъдростта на вековете и народите и да пусна някоя мисъл за мечтите, но ще стане много като игра на асоциации... :-k
`Death`Whore`
02-16-2007, 22:10
Азимов \:D/ Един от любимите ми негови разкази е, не си играя на асоциации.
Брех, брех... :-D (Разказът е чудесен.)
Та по темата - на 26 Януари си правила секс (не се знае през цялото време ли е било с презерватив) От тогава не ти е идвало, а е трябвало да ти дойде преди седмица... Ами, миличка, въпреки че си мисля, че дори и сега да не помниш, по време на акта сте внимавали...
Прежали ги тия 13 евро...в името на спокойния си сън
Ние тука ще стискаме палци... И да не забравиш да ни успокоиш, веднага щом имаш резултат. :wink:
Но вярвам, че всичко е наред. :-)
Азимов \:D/ Един от любимите ми негови разкази е, не си играя на асоциации.
И аз много харесвам фантастика и Азимов ми е от любимите, но този разказ не съм го чел.
`Death`Whore`
02-16-2007, 22:16
Невероятен е. "Сали" също ми е любим...
a така прави теста да си си сигурна и да не му мислисш повече кога кво било :D
shadow4e
02-16-2007, 22:33
Щом са ти проблем парите, изчакай още 3-4 дена и тогава направи теста и без това дали сега или след 3 дена все едно и също ще покаже, да стискаме палци, че "Жопо ще е невинен". Ти си прецени колко нерви ще изхабиш тези дни и с колко пари разполагаш.
Сега защо ни спамиш в темата за фантастика?
ABSOLUTme
02-16-2007, 23:00
XpM,ako ne prestanesh da mi floodish v temata,lichno shte te obadq na batko ti machoka :!: smqtai.
a inache shadow4e,mai taka shte napravq :roll:
daite sega da mislim potencialni imenca :lol:
/ne me gleite,che se ebavam,tova e nachin da se raztovarq ot izlishnoto naprejenie.. ](*,) ::: /
shadow4e
02-16-2007, 23:11
Ако е момченце Кристиян :lol:
Споко ще ти дойде, след като не си пропускала хапчета и си си пила всичко както трябва. Успех, миличко, ще стискам палци!
XpM,ako ne prestanesh da mi floodish v temata,lichno shte te obadq na batko ti machoka :!: smqtai.
a inache shadow4e,mai taka shte napravq :roll:
daite sega da mislim potencialni imenca :lol:
/ne me gleite,che se ebavam,tova e nachin da se raztovarq ot izlishnoto naprejenie.. ](*,) ::: /
Мисля,че знам как се чувстваш,защото до преди няколко часа и аз си блъсках главата за това дали изобщо ще ми дойде в близките 9 месеца.То взе,че ми дойде :mrgreen: ! Имената ги бях измислила отдавна-Виктор и Габриела :-D :-D или Александра...
Та,аз Викам да дадеш парите,но да ти е мирна главата,ама защо по дяволите струва толкова много този тест?Да не е златен?А и имам едно лошо предчувствие за теб,хич не искам да те стряскам,ама една седмица не е никак малко време за закъснение на цикъл.
Действай,за да успокоиш и нас.Аз ще стискам палци. [-o<
ABSOLUTme
02-16-2007, 23:48
ама защо по дяволите струва толкова много този тест?Да не е златен?
mda,i az tova pitah..a kuv bezparichen kataklizum shte nastupi,ako trqbva da si vzema i vtori :lol: ( 8-[ )..ujas,ujas...
ама защо по дяволите струва толкова много този тест?Да не е златен?
mda,i az tova pitah..a kuv bezparichen kataklizum shte nastupi,ako trqbva da si vzema i vtori :lol: ( 8-[ )..ujas,ujas...
Бахти майката.Тук струва 2 и нещо-3 лв.
ABSOLUTme
02-17-2007, 00:55
znam,az zatva se otvratih :lol: e nishto de,mai shte se naloji da se prejalq..vupreki che priqtelqt mi idva nagosti za 12 dena drugata sedmica..moje da mi donese edno kashonche,puk da vidim ima li 1 cherta :-D
znam,az zatva se otvratih :lol: e nishto de,mai shte se naloji da se prejalq..vupreki che priqtelqt mi idva nagosti za 12 dena drugata sedmica..moje da mi donese edno kashonche,puk da vidim ima li 1 cherta :-D
М дам,то като ще е едно кашонче ще ги вземе на едро и ще са без пари.Пък виж там където си,можеш да правиш бизнес-вместо 13 евро да ги даваш за 5,6 и пак ще си на далавера :-D :-D :-D
Остави бъзика,темата е много сериозна.Не е хубаво така като ти закъснява. :-s
ABSOLUTme
02-17-2007, 01:09
e ne e,amu... 8-[
alkobalko
02-17-2007, 08:50
Първо ще помоля темата да не бъде унищожавана с безсмислени мнения, които не са по темата.
Към авторката, най-добре вземи тест колкото и да е скъп. Стискам палци всичко да е наред. После кажи какво е станало.
Allthatshewant
02-17-2007, 09:13
Естествено 4е трябва да си направиш тест ако имаш някакви съмнения
`Death`Whore`
02-17-2007, 09:54
Сега защо ни спамиш в темата за фантастика?
Започвам да те харесвам все повече :mrgreen:
ABSOLUTme
02-19-2007, 18:28
uuuu,takova..doide mi(makar s 10 dena zakusnenie),tui che molq nqkoi moderator da zakliuchi temata(do sl put :lol: )..a i merci na vsichki,koito bqha suprichastni,ocenqvam go 8-[
И аз мисля, че трябва да си направиш тест, за да си сигурна. :wink:
ABSOLUTme
02-19-2007, 18:36
amaaa vij po-gore kakvo napisah toku shto:)
malka_sladuranka
02-19-2007, 18:50
amaaa vij po-gore kakvo napisah toku shto:)
аз пък се раздвам че няма проблеми :-D
и бъди разумна душко - само с предпазни средства!
amaaa vij po-gore kakvo napisah toku shto:)Ок не съм видяла, моя грешка, но все пак всички пъти го правете с презерватив.
ABSOLUTme
02-19-2007, 19:01
amaaa vij po-gore kakvo napisah toku shto:)Ок не съм видяла, моя грешка, но все пак всички пъти го правете с презерватив.
deal :-D
alkobalko
02-19-2007, 19:19
uuuu,takova..doide mi(makar s 10 dena zakusnenie),tui che molq nqkoi moderator da zakliuchi temata(do sl put :lol: )..a i merci na vsichki,koito bqha suprichastni,ocenqvam go 8-[
Приемам темата за приключена. И радвам се, че всичко е ОК.