View Full Version : за най-добрата ми приатела!!!
Ненопмалното
02-16-2007, 21:39
За кратко време успя да достигнеш сърцето ми и да станеш част от него.Ти наи-добре разбираш проблемите ми,и истински ми съчувстваш.Никога не си се уморявал да слушаш мойте проблеми и копнежи.Искам само да ти кажа че никога не бих те забравила,защото са малко онези на който мога да разчитам.Онези който наричам "приателки" не са такива.Те са жалко подобие на това което си ти!Остани все така добра и мила с мен защото само ти знаеш как да ми повдигнеш духа
ЗА ТЕБ "БОНБОНИ"ОТ русичкуту което много те обича!!!!!!!!
ThePainIsReaL
02-16-2007, 22:02
Бе .. майна , кви са тези неща сега :lol: Радвам се за тебе , ама мястото му тука ли е ?
psiHopaT4o
02-16-2007, 22:12
За кратко време успя да достигнеш сърцето ми и да станеш част от него.Ти наи-добре разбираш проблемите ми,и истински ми съчувстваш.Никога не си се уморявал да слушаш мойте проблеми и копнежи.Искам само да ти кажа че никога не бих те забравила,защото са малко онези на който мога да разчитам.Онези който наричам "приателки" не са такива.Те са жалко подобие на това което си ти!Остани все така добра и мила с мен защото само ти знаеш как да ми повдигнеш духа
ЗА ТЕБ "БОНБОНИ"ОТ русичкуту което много те обича!!!!!!!!
Тук едвали ще го види..иди в море от любов..после отидете в горчиво...
've said it before..will say it 4ever.. 4 words- omfg.
Ти момиче ли си или момче? :-k
Princesata
02-17-2007, 08:58
Добре ли си??????????? :smt017 :smt017 :smt017
gerinceto
02-17-2007, 09:00
mai ne e mn doore i mqstoto na temata mi se struva 4e ne e tuka
dAnnyb0y
02-17-2007, 09:29
точка 11. заключвам.