Влез

View Full Version : Moderated:Възможно ли е да се заразя?

02-16-2007, 22:49
може ли от свирка да се хване спин ? :(

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

Barbie
02-16-2007, 22:52
Да.

HIV се предава чрез обмяна на определени телесни течности - кръв, вагинални секрети, сперма и кърма. В реалността се срещат три основни ситуации на заразяване - по полов път, чрез ползване на общи игли или предаване на вируса от майката на детето.
Възприета е представата, че най-опасен е аналният секс, но фактите са, че HIV се предава и чрез вагиналния секрет. Най-малко опасности крие оралната любов, но тук от голямо значение е хигиената на устата. Разранен венец или развален зъб могат да станат причина за заразяване. В това отношение е много важно да се разбере, че смазващата течност, изпускана от пениса по време на ерекция (pre-cum), също съдържа опасна концентрация вируси.
Основното е, че за да Ви зарази, HIV трябва да проникне в кръвообращението Ви. Това означава, че по време на сексуален акт потенциална опасност съществува винаги, когато кръв, сперма, смазваща течност или вагинален секрет на партньора има допир дори с най-малко и незабележимо нараняване на вагината, ануса или устата.

http://aids.bulport.com/faq.php

ABSOLUTme
02-17-2007, 01:23
Не може. Учителката по биология ми го каза...трябвало да има контакт - кръв с кръв
ti pa se izkaza...spermata kato ti se izcifka vuv vlagalishteto (ili pri geiovete...hmmm..suotvetno kude) ima li kontakt kruv s kruv? :-s

`Death`Whore`
02-17-2007, 09:57
Начините за заразяване със СПИН са 3, дечица:
1. По кръвен път.
2. По полов път.
3. От майка на бебе.

SINDEL
02-17-2007, 09:57
Напълно възможно,ако имаш някаква рани4ка в устата.

LetiCherry
02-17-2007, 10:29
Да, ако имаш КЪРВЯЩА раничка в устата и той ти се изпразни.

02-17-2007, 10:56
a ako ne ti svyr6i v ustata ? ako go .... ii nakraq se drypne6 i svyr6va nqkyde drugade ?

LetiCherry
02-17-2007, 11:06
a ako ne ti svyr6i v ustata ? ako go .... ii nakraq se drypne6 i svyr6va nqkyde drugade ?

Ами както казах е важно дали ти имаш кървяща раничка...Ми дори и да не свърши пак има вероятност, именно затова свирка трябва да се прави с презерватив, макар че много малко хора го правят.

02-17-2007, 12:41
аз съм момче и питам от нея да ли може да хвана ?

strawberry1988
02-17-2007, 13:21
vujnojnoe ako ima6 rani4ki po ustata,dori da sa malki i nezabelejimi,zatoa-svirkata s prezarvativ:)