View Full Version : Priqtelstvo ili ne6to pove4e???
An4eTyYy
02-17-2007, 10:31
Kak da razbera dali izpitva ne6ty kum mene ili e prosto priqtelstvo? :| Kak govori ezika na tqloto?A povedenieto?Daite savet pls [-o<
nabludavai mu o4ite ponqkoga tova e dostata4no...sa6to taka moje bi ako iska da govori pove4e s teb ili ako navsqkade kadeto se obarne6 vijda6 saotvetniq 4ovek...mnogo sa na4inite prosto 4ovek trqbva da e nabludatelen... :roll:
`Death`Whore`
02-17-2007, 10:45
Не наблюдателността е важна...тези неща се усещат и се разбира винаги.
ThePainIsReaL
02-17-2007, 10:53
Напълно съм съгласна .. различните хора по различен начин се държат и показват какво им е .
ima go i tozi moment no az imam edin poznat koito adski mnogo si pada6e po edno momi4e...postoqnno samo v neq gleda6e iska6e da e blizo do neq i tem podobni no nakraq za da i pokaje 4e q haresva i se izplu varhu galavata e izvinqvam se ama tova be6e super gadno...ta vaprosa mi e momi4eto kakvo use6ta...? :roll:
goddes_of_the_death
02-17-2007, 11:14
ami prosto pogovori s nego! togava 6e si sigurna. ne mislq 4e tqloto vinagi podskazva ili pyk 4e vinagi se use6ta ako nqkoi te haresva :smt011
един поглед може да разкрие много повече неща, отколкото дори си мислиш ;) както казват хората "очите са огледало на душата" ;)
gamercheto_
02-17-2007, 12:22
започни да говориш с него на различни теми и след това малко по малко смени темата и започнете да ховорите за това...виж как се държи,виж как те гледа,как ти говори...по самото му държание сама ще разбереш какво изпитва...не е чак толкова сложно :)
sh3_1s_7h3_0n3
02-17-2007, 12:28
http://www.nonblond.com/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=108&Itemid=38
:smt006
lele samo tolkowa li dumi ti se otkasnaha ot ustata be mila az kato ne ti znem problema ili tam takvoto e kak da ti pomogna?:)
strawberry1988
02-17-2007, 13:31
ami tiq ne6ta se use6tata po povedenieto,jestovete i dr.
CrazyWitch
02-17-2007, 13:36
един поглед може да разкрие много повече неща, отколкото дори си мислиш ;) както казват хората "очите са огледало на душата" ;)
И ако си мислиш, че и ти му допадаш (гледай да не се самозалъгваш) вече може да поговориш с него :)
Kak da razbera dali izpitva ne6ty kum mene ili e prosto priqtelstvo? :| Kak govori ezika na tqloto?A povedenieto?Daite savet pls [-o<
ми държи се мило с теб ....приказва с теб...гледате в очите постоянно...неволни докосвания....такива работи....ама по добре го попита напрао няма ко да се чудиш...немога да разбера за какво не си говорите...отиваш и му го казваш в очите прсото е!!!
Еми по поведението му ще си проличи.Ако се държи различно с теб, от колкото с другите момичета, по-добре и т.н.