PDA

View Full Version : Korem

LoVe_Is_EvErYtHiNg
02-17-2007, 15:21
Hora spored vas osven gadnite koremni presi koi uprajneniq pomagat malko da si stegne6 korema? Az sam probvala sas obra4, ima efekt, ma trqa seki den minimum po polovin 4as na den da go prai6 tfa i e nqkaksi mnogo dosadno, aide malko da poobmenim opit stava li :)

SladkataVoleybolistka
02-17-2007, 16:17
Ми аз освен коремни преси правя и скокчета на въже(и за дупето помагат и за краката а и сигурно за корема),като тичам на стадиона си въртя тялото от кръста нагоре(това ми го каза един фитнес инструктор) и някфи такива!!!

Saska
02-17-2007, 16:42
az znam za koremni presi..ska4ane na vaje..i obra4...a i tova za bqganeto..s vyrteneto na krysta naistina pomaga...za drugo nz :-k

LoVe_Is_EvErYtHiNg
02-17-2007, 19:52
az znam za koremni presi..ska4ane na vaje..i obra4...a i tova za bqganeto..s vyrteneto na krysta naistina pomaga...za drugo nz :-k
Az znam, 4e kato ti4a6 ili kato ska4a6 na vaje ti se naprqgat samo bedrata i dupeto

My_Infernal_Majesty
02-17-2007, 19:59
Става с тичане да- аеробиката и всякъв вид такова скачане спомага за горене на мазнини и отдам за спадане на корема.
Аз скоро почвам да скачам на въже че има върху какво да се поработи.

Katrin`
02-17-2007, 23:31
Nai-vajnoto-dieta mu e maikata :) Ina4e koremni presi,nai-dobre pove4e serii s po-malko povtoreniq,vartene na obra4,ska4ane na vaje i ti4ane,koeto e podhodq6to za cqloto tqlo.

sexa_na_kompleksa
02-18-2007, 07:06
Nai-vajnoto-dieta mu e maikata :) Ina4e koremni presi,nai-dobre pove4e serii s po-malko povtoreniq,vartene na obra4,ska4ane na vaje i ti4ane,koeto e podhodq6to za cqloto tqlo.

Малко си в грешка [-X Фитнеса му е майката!От диети можеш само да си прецакаш организма.И ако свалиш някой килограм,после най-вероятно ще го качиш.(Не се заяждам,само казвам :) )

CrazyWitch
02-18-2007, 08:46
Аз си правя през деня 100 коремни преси и вечерта още 100.
Отдено за краката - клякане, ставане.
За ръцете 120 наддигания на тежести х3кг. за едната ръка.

Не се бях сетила за скачане на въже.. Благодаря ви, че ме подсетихте ;)

LoVe_Is_EvErYtHiNg
02-18-2007, 09:19
Става с тичане да- аеробиката и всякъв вид такова скачане спомага за горене на мазнини и отдам за спадане на корема.
Аз скоро почвам да скачам на въже че има върху какво да се поработи.
Uf az otkoga se kana, lele ujas, ma se ne6to me marzi :)

Allthatshewant
02-18-2007, 11:12
аз ходя редовно на фитнес .. и уреди с които разполагам там ми вършат доста добра работа .. а колкото до упражненията в домашни условия .. съм съгласна за въжето .. също има и специални упражнения аеробика .. бягането също има голям ефект .. каране на колело и т.н.

GaNGsTa`Gi®l
02-18-2007, 13:12

е да ама тя иска да го стегне,не да "спада корема" :) така че скачането не и помага.... :)

I_ve7o
02-18-2007, 13:53
mm su6to boini izkystva pomagat .... predi dokato trenirah nqma izob6to korem4e..sega se poqvi pak i po4vam da treniram pak..pyk i pri boinite izkystva se stqga kato cqlo si4ko bedra korem vsi4ko ;))

Katrin`
02-18-2007, 21:31
Малко си в грешка Shame on you Фитнеса му е майката!От диети можеш само да си прецакаш организма.И ако свалиш някой килограм,после най-вероятно ще го качиш.(Не се заяждам,само казвам Smile )

MirCa
02-20-2007, 16:23

Малко си в грешка [-X Фитнеса му е майката!От диети можеш само да си прецакаш организма.И ако свалиш някой килограм,после най-вероятно ще го качиш.(Не се заяждам,само казвам :) )
:wink: :wink: \:D/

martyivanova
02-24-2007, 23:39
За фитнеса си трябва временце а вкъщи сутрин или вечер като гледаш да не си преяла си прави по колкото можеш пресички-напред,с противоположни крак и рака...Колкото и когато можеш но редовно.За 1-2 седмици ще има разлика.

[Lucifer]
02-25-2007, 18:31
Hora spored vas osven gadnite koremni presi koi uprajneniq pomagat malko da si stegne6 korema? Az sam probvala sas obra4, ima efekt, ma trqa seki den minimum po polovin 4as na den da go prai6 tfa i e nqkaksi mnogo dosadno, aide malko da poobmenim opit stava li :)da si stegne6 korema kakvo ozna4ava! koremnite presi sa za da napravi6 muskuli t.e. plo4ki golemi ... kakto vseki drug muskul koito trenira6 i se yveli4ava no za da mahne6 tlustinkitei da ostanat pove4e muskuli i da se suzdade tozi efekt za po stegnat korem trqbva da ti4a6!