View Full Version : Познавам я,но само до там...
Need_A_Girl
02-17-2007, 20:15
Има едно момиче от училище, не е моят випуск, но преди време една обща позната ме накара да се запозная с въпросното момиче, понеже те били дружки, та да се знайме и ние! И, з се запознах, ама усещам, че почвам да изпитвам някакви чувства към нея, пък аз я познавам много малко. Дори и в училище не се виждаме често понеже тя мн си седи в стаята, пък и сме през 1 етаж! :| Та...какво да правя, понеже е готина, пък ако просто така я поканя да излезнеме без да се познаваме може да си направи грешни изводи...
П.С. Мерси предварително на вс.
Ходи по-често при нея, говорете си повече и покажи, че я харесваш.Ако видиш, че и тя отвръща на флиртовете и закачките, трябва да я поканиш да излезете и така нещата ще станат от само себе си.
koalka
Модератор "Тийн интереси и проблеми"
:roll: искам и аз модератор :-)
ЦиТаТ : ,,Ходи по-често при нея, говорете си повече и покажи, че я харесваш.Ако видиш, че и тя отвръща на флиртовете и закачките, трябва да я поканиш да излезете и така нещата ще станат от само себе си."
първоначално се сближи с нея, опознай характера й, навиците й, нещата които обича... вече после говори за любов ;) не можеш да обичаш един човек изцяло докато не опознаеш душата му! през което време разбира се можете да излизате заедно с компания ;) а после... после зависи колко сте се сближили ;)