Влез

View Full Version : Наистина съм много объркана.. какво ли изпитва към мен?

обърканата
02-17-2007, 21:06
Ох, много съм объркана ... така ... нека ви разкажа моята сапунена история..
Преди седмица време скъсах с гаджето си, с което ходех половин година, той доста ме обича, докато моите чувства вече ги няма..
От моето даскало има две момчета от един и същи клас - приятели са, аз преди време се запознах с едното, а то ме запозна с приятеля си ...
Така едното момче, което познавам по-отдавна си има гадже ... заедно са от 3 години, но са късали 7-8 пъти и той е имал тогава и други гаджета .. , но сега пак са заедно, не върви гладко, но са заедно и тя го обожава, за него.. не мога да разбера ... Така.. работата е там, че от 2-3 седмици си станахме супер близки - в даскало се виждаме, говорим си, СМС-и супер редовно, чатим си всеки ден до късно, виждаме се след даскало, weekend-ите, на последната ни среща даже ми направи една малко подаръче(едно сладко захаросано животинче). Странното е, че вместо да излезне с гаджето си, излиза с мен, споделя ми всичко ... , прави ми намеци, обяснява ми, че съм сладка, че съм различна, че се лигавя по много сладък начин .. и нещо стана на въпрос за гаджето му(която е от класът му и се познаваме, но аз съм и трън в очите...защо ли..), че са късали и са се събирали доста пъти и аз му викам, че явно е свикнал с нея и връзката им е станала навик, но той каза, че не е така..
Прави ми намеци, СМС-и, всичко на 6, но нито къса с гаджето си, нито в прав текст казва, че вече я няма тръпката и т.н, но иначе по действията му си личи друго..
Та идеята ми е, че въпросният му приятел .. ми е симпатичен, и той май си ме харесва, та понеже нямам намерение да го чакам да се натутка и да реши какво да прави, а междувременно да ме мотка мисля да се захвана с него.., но дали това е правилният избор или според вас така като ви описах нещата имам шанс с първият? И че е въпрос на време да направи своят избор?Страх ме е да не стана така, че да тръгнем да му залипсва тая и да ме заебе.., но тя е супер зле, ревнува го, правила му е сценки пред мен, само го контролира къде и с кого е.. абе.. ужас... та идеи?

iiirish
02-17-2007, 21:11
според мен първо прецени кое момче харесваш повече. няма смисъл да тръгваш с някой просто защото не искаш да си сама. във една връзка трябва да има чувства, защото тя се крепи именно на тях.
така че когато осъзнаеш напълно какво изпитваш, какво ти е нужно и какво искаш за себе си, просто се бори за съответното момче. без значение кой от двамата ще избереш, единственото важно е отношенията ви да се базират на истински чувства и емоции ;)

обърканата
02-17-2007, 21:13
еми и двамата ме кефят, единият(заетият)повече, но .. и другият ме радва ... и е супер миличък, готин некъв.. и поне знае какво иска, а не евентуално само да си разнообразява с мен(макарче не сме имали по-близки взаимоотношения)..Щом си наясно, може би трябва поне да споделиш чувствата си.Аз не бих се бъркала във връзка, продължила толкова време и явно нещо има между тях, за да съществува.Не знам, ти реши какво ще правиш с първия.А втория мисля, че е по-добрия вариант, защото е свободен, а и освен това ти харесва.Може би ако си с него ще забравиш да мислиш за първия.

Kar4eto
02-17-2007, 21:25
Ох, много съм объркана ... така ... нека ви разкажа моята сапунена история..
Преди седмица време скъсах с гаджето си, с което ходех половин година, той доста ме обича, докато моите чувства вече ги няма..

От другите неща,които прочетох в поста ти не разбрах точно какво общо има бившият ти приятел с всичко това,но...както и да е.
Моето предложение е да си поговориш по-сериозно със "заетото" момче дали има чувства към теб и след това вече да помислиш дали ти се занимава с неговата приятелка,защото едва ли ще минеш без рзаправия с нея при положение,че си ги разделила,а ако не ти се занимава се хвани с другото момче,ако наистина ти харесва.Успех :wink: И...не бързай много!!!

gazarka
02-17-2007, 21:45
az bih te posuvetvala da tragne6 s 'zaetoto' mom4e za6toto men vinagi sa me privli4ali po trudnite ne6ta

good`boy
02-18-2007, 07:38
Аз ще те посъветвам да не се занимаваш с първия.Несериозен е ама като гледам и ти също. :?

CrazyWitch
02-18-2007, 08:02
До колкото разбрах и преди е имал задявки до като е ходил с приятелката си .. Така, че ти може да си просто поредната, а да си обича само нея.
Аз така винждам нещата. Бил е честен с тебе и ти е казал по заобиколния начин, че я обича.
Ти му обясняваш, че са били по навик заедно, но той отрича. Сама си прави изводите.
По-добре се отдръпни от него.
Само, че не можах да те разбера какво толкова се чудиш, че момичето ревнувала от тебе. Сама казваш, че той споделял с тебе, излизали сте постоянно..., чатите.
Е и приятеля ми да има такава близка "приятелка" ще му насмета задника.. преди да е разбрал ко става.
Така, че не се прави на главозамаяна и не се чуди за някой работи чааак толкова много.

обърканата
02-18-2007, 10:00
Добре, ще се занимая със свободното момче, пък другият да се оправя .. и аз си мисля, че може би си разнообразява с мен, понеже ми се е случвало, затова предпочитам да нямам много взимане-даване с него, сега, ако тръгна с приятелят му, поне ще знае, че съм заета и да не ми прави толкова намеци.. пък, ако ни е писано да сме заедно, ще се случи :wink:

gerinceto
02-18-2007, 10:58
trqbva sama da preceni6....

обърканата
02-18-2007, 17:22

супер съвет ми даде, не бих се сетила сама ](*,) ](*,)

LO6IQ
02-19-2007, 08:02

супер съвет ми даде, не бих се сетила сама ](*,) ](*,)
Мда... :::