View Full Version : нарича ме с разни обиди пред другите
Аз съм на 16 и преди два месеца ходих с момче от съседния клас но скъсахме(аз скъсах с него).Връзката ни беше продължила половин година.Бяхме стигнали доста далеч в интимните си отношения,а сега той ме нарича с разни обидни имена - 'духачка','помпа' и някакви такива.Да,правила съм му орална,но това с обидите е грозно.В училище не знаят за връзката ни и той сега разправя само глупости за мен.Какво да правя???
gamercheto_
02-18-2007, 09:44
Това което той прави е супер грозно от негова страна....щом той говори започни и ти да говориш за да разберат че и той не е цвете за мирисане!И това че си му правила каквото и да е не е срамно...държанието му като на някакъв пълен идиот! :smt011
Ice_Queen
02-18-2007, 09:46
Сру че ще го кажа...но нищо не можеш да направиш..Това са мъжете (айде някой да не ме нападате..) ..груби,първични и жестоки (същото са и някой момичета де) и не може да им се влее разум в главата (освен кръв от време на време..хаха..) . .. Опитай да говориш с него все пак..обясни му че след като сте се .."обичали" преди,след като сте споделяли вс/почти вс половин година е грехота да се псувате и т.н. по коридорите..Ако не се получи , се моли да мине по-бързо,да забрави и да се смени темата им на разговор,в смисъл - да не си ти ,а някое др момиче..Адски е кофти ,знам го от личен опит,когато някой на който толкова много си държал ,говори гадости зад гърба ти че си еди каква си и еди що си..но :smt011 :smt009 ,тва е положението - Life sux,усмихни се и се опитай да не чуваш и забелязваш. Гууд Лък! :)
Явно си скъсала по неприятен за него начин че да те намрази тъй че квото посееш такова ше пожънеш
Пъък то кво друго ти остава да направиш освен да говориш с него едва ли ако му съсипеш живота той ше спре единствения ти изход е да говориш с него...
ThePainIsReaL
02-18-2007, 09:51
Хм .. много кофти ситуация , обаче ако и ти тръгнеш да правиш същото за него , да разправяш колко е зле , колко бързо свършва и ау .. няма да е изход . Ще стане по - зле . Вдигни гордо глава , хич да не ти пука .
JuSt_A_vErMiN
02-18-2007, 09:56
Това което той прави е супер грозно от негова страна....щом той говори започни и ти да говориш за да разберат че и той не е цвете за мирисане!И това че си му правила каквото и да е не е срамно...държанието му като на някакъв пълен идиот! :smt011съгласна съм с gamercheto_
Ми що и ти не му отвърнеш със същото?Сигурна съм че имаш поне малко въображение и лесно можеш да го поставиш на мястото му.Аз лично на твое място точно така бих направила.
Ice_Queen
02-18-2007, 10:12
Ми що и ти не му отвърнеш със същото?Сигурна съм че имаш поне малко въображение и лесно можеш да го поставиш на мястото му.Аз лично на твое място точно така бих направила.
Само аз ли не бих тръгнала да си отмъщавам по този начин.... ](*,)
Само аз ли не бих тръгнала да си отмъщавам по този начин.... ](*,)
Аа,аз рядко приемам нещата много навътре,и рядко се засягам сериозно,ама в такава ситуация просто никой не би могъл да ми затвори устата.Все пак и аз имам достойнство,трябва да го защитавам. :-)
ми човека със сигурност избива комплекси, от това че именно ти си била тази, която го е зарязала! оказал се е, че той е "оставения и унижения" и сега се опитва да направи същото и с теб! но ще го постигне единствено ако ти му се връзваш на номерата ;) правиш ли се, че не ти пука той нищо повече не можа да направи освен да спре да говори ;)
Lov3Don`tCosT
02-18-2007, 10:38
Tipichno za momchetata kato gi zabiete v zemqta i da pochnat taka da se zashtitavat. Ot mili dumi i obeshtaniq nqma da ima smisal za tova nai dobre ne mu ostavai dlajna napravi go na palna shmatka che posle da se uchudi kvo da pravi i v koi hrast da se skrie! :twisted:
gerinceto
02-18-2007, 10:41
Това което той прави е супер грозно от негова страна....щом той говори започни и ти да говориш за да разберат че и той не е цвете за мирисане!И това че си му правила каквото и да е не е срамно...държанието му като на някакъв пълен идиот! :smt011i az sam na tva mnenie
sexy_momi4e
02-18-2007, 10:50
mn e unijitelno,no ponqkoga te obijda i ti se podigravatno mojebi tova e za6toto e unijen(no tova e postupka na nqkoe dete v detskata)
gamercheto_
02-18-2007, 11:15
mn e unijitelno,no ponqkoga te obijda i ti se podigravatno mojebi tova e za6toto e unijen(no tova e postupka na nqkoe dete v detskata)
И като е унижен какво...айде всички които да ги унижили да почнат да говорят глупости за своите приятели/приятелки.....направо съм потресен :smt011
priti_kiti
02-18-2007, 11:33
Нито му го "връщай", нито му обръщай внимание. Т'ва е най-голямото наказание...
Кофти е, да, но в крайна сметка какъв избор имаш - такъв си е човека,няма да се промени..
Горе главата и нема се сдухваш за простотии ;)
CVETELLINA
02-18-2007, 11:53
То си личи,че момчето избива комплекси..и се опитва да си успокои мъжкото самочувствие,защото ако ти си го отрязала-той явно се мисли за толкова велик (както повечедо момчета де :roll: )ии си мисли,че му е под достойнството да бъде зарязан,за това в момента се опитва да ти го върне,но както каза анито.сл,ще успее само ако ти му позволиш!В такива ситуации,според мен БЕЗРАЗЛИЧИЕТО е най-доброто решение,а на него по този начин ще му стане още по- кофти,защото не му обръщаш внимание..и рано или късно ще престане.Но не мисля,че ако почнеш и ти да говориш глупости за него,ще постигнеш нещо-само ще се принижиш на неговото ниво,а това е тъпо. :? Айде успеххх O:)
Ми кат си си за обиждане как да те нарича???
Vaniushkata
02-18-2007, 12:08
Тоя пък и тоя.Ти чуваш ли се кво говориш е?Нормален ли си,къв си е,а,а?Как ше й говориш по тоя начин е,а?И как ше обвиняваш ти момичето.че не тръгнала с подходящия?Никой не е казал,4е момчетата са виновни.Плюс тва нямаш право да казваш,4е не сте груби и първични,щото с това твое мнение ти точно тва показваш-грубост и първичност.Така,че затваряи си глупавата уста защото "По-добре да замълчиш и да те помислят за глупав.отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения".Ей такива простаци наи-мноо мразя,баси и жъзпитанието,баси отношението.Къв мъж е тоя дето да говори така за една жена,а?
По темата-миличка даваи с пълна пара напред.Нареждай го,плюй го,нека всички разберат кво лайно е.Отмъсти му.Моята ситуация беше същата,ама накрая като му направих няколко мръсни номера цялото даскало ме подкрепяше,а той се чудеше къде да се скрие,за да не му се подиграват.За такива като него само бич.Накрая се изправих и му казах-"Ти си мислеше,4е можеш да ме използваш,че можеш да ме направиш за смях,но победения накрая беше самият ти,с твоите камъни по твоята глава".
Vaniushkata
02-18-2007, 12:11
Мнението, което изразих се отнася за АТАКАБГ
Vaniushkata
02-18-2007, 12:16
и ква е теориятата ти-че ние сме прости и не знаем с кой да се занимаваме.На вссеки може да се случи да бъде излъган,даже напоследък мн 4есто има излъгани мъже и жени.Просто ми направи впечатление как се отнасяш към момичето.Не си прав.Не можа ли да използваш по тактични думи.Сериозно,ако го беше направил нямаше да се заяждам.Мразя,когато някой се държи цинично и просташки,незажисимо дали с момче или с момиче.Просто е отвратително.