View Full Version : Moderated:Искам да правя секс
ГОСТЕНКА
02-18-2007, 12:13
ISKAM DA PRAVQ SEX .... NE SUM NITO ZALUHANA ..... NITO GROZNA ... VERNO FR MI KAZVAT 4E NE SUM HUBAVA .. NO KAZVAT 4E SUM ADSKI SLADKA I SUM SUPER 4AROVNA I AZ SAMATA GO VIJDAM .... VSE PAK NE SUM NEKVO TOKU 6TO PRIZEMILO SE 4UDOVI6TE OT MARS .... ISKAM NAI NAKRAQ I AZ DA PRAVQ SEX .. OMRUZNA MI VS MI FR DA MI SE PODIGRAVAT ..... KAKVO DA PRAVQ .........????????????
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Не обръщай внимание на тези, които ти се подиграват! :)
BUBU_to4ka_TO
02-18-2007, 12:16
Не обръщай внимание на тези, които ти се подиграват! :) :idea: :idea: :idea:
No_LiMiTe^f
02-18-2007, 12:17
Съгласна съм!Пък и не е важно че твоите приятели са избързали,просто изчакай да се почивстваш готоваи намери момчето,ане просто защото някой ти се подиграва!
johnny_28
02-18-2007, 12:42
po dobre e da ostavi6 vremeto i ot4asti liubovta da ti se slu4ar otkolkoto da se hvarli6 na parviq koito predlaga da te opravi samo i samo da se po4uvstva6 jena ili 4ast ot drugite prosti ezika mi se vslu6ai v sebe si ti zna6 otgovora na vsi4ki vaprosi:)
strawberry1988
02-18-2007, 12:44
Съгласна съм!Пък и не е важно че твоите приятели са избързали,просто изчакай да се почивстваш готоваи намери момчето,ане просто защото някой ти се подиграва!
zamisli se po vuprosa 6tom ti se podigravat dali sa ti fr
gamercheto_
02-18-2007, 13:08
Няма нищо срамно в това че ти не си правила още секс!дори трябва да се гордееш с това...много малко са момичетата които са като теб....!не трябва да правиш секс само за да не ти се пресмиват приятелките ти...направи го тогава когато си готова за това :)
Ama vuob6te ne sly6ai drygite kakvo ti govorqt,ne se vliqi ot tqxnoto mnenie!!! [-X Tva si e tvoi li4en jivot i ti izbira6 s kogo da bude6 i kakvo da pravi6! :wink:
Отиди на някой купон.Там обикновено има навити.
sladuk_pi4
02-18-2007, 19:28
Ами ако искаш може да пробваме свободен съм
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 21:01
:smt023
:smt023
Яя..откъде накъде па някой ше ти казва да правиш секс..У Лево!!ако не им харесва да хващат пътя