View Full Version : foot fetish
Здравейте!
Въпроса ми е предимно към момичетата.Какво мислите за foot fetish?
Харесвате ли такива неща или не?За тези,които не знаят какво е foot fetish ще кажа ,че това е фетиш към крака.Въпроса ми е дали обичате вашия приятел или някой друг да ви смуче пръстите на краката ,да ближе ходилата ви,глезените ви и т.н.Изобщо какво ви е мнението за това?
mai naistina sam mn taap 6tom ne znam twa kwo e :):):):)):):):):):):) lele verno twa kwo e?????????/:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
a oki ti si napisal kwo ozna4ava mi ko da kaza nikoi ne sam karala nqkoga da li lize kra4etata no to spored men towa e nujno samo za mn eroti4ni vrazki i momenti:):):)
Jessika_MG
02-18-2007, 12:45
:roll: :shock: :roll: Не ме радва и не мисля, че някога ще ме ...
Mimka_sweet
02-18-2007, 12:47
Бля [-X
strawberry1988
02-18-2007, 12:49
ne me kefi,neka tezi koito gi kefi da go pravqt
Защо не ви харесва?Можете ли да се аргументирате.Според мен е романтично.
sledko_f>93
02-18-2007, 12:51
Темата не е за тук ;)
Абе,вие си пишете тука.Хайде по-смело с отговорите.
Обсъждал съм го с мойта компания - оказа се че всички майстори на любовта имаме зверски фут фетиш. :lol: А си мислех че съм само аз. :-)
Аз пък ще кажа ... не ме радва бих го напраил само ако момичето иска много и е с току-що измити крака
А туй ко е ?
Автора го е написал
А туй ко е ?
Автора го е написал
Тва дет го е написал не е вярно. АЗ например не ги лижа и смуча но просто красивите ходила ме възбуждат като гледка. Това е фетиш.
Няма ли някое момиче което да харесва да й лижат краката да се изкаже по темата?
Бля [-X
Ами ако не си е мила краката една седмица .. Блякс . :-s
Бля [-X
Ами ако не си е мила краката една седмица .. Блякс . :-s
Интересен въпрос ,но честно да ти кажа дори и да не си е мила краката една седмица пак бих и ги облизал.Просто ценителя на foot fetisha не се съобразява с такива дреболии. :D
Защо не ви харесва?Можете ли да се аргументирате.Според мен е романтично.
Наистина какво по романтично от това да смучеш нечии немити палци ^^. ААААА сетих се може би да си напъхаш главата в устата на крокодил.
`Death`Whore`
02-20-2007, 21:52
Вие ако не си миете краката 1 седмица, представям си по колко време не си миете половите органи [-X
Siseetoo
02-20-2007, 21:54
Вие ако не си миете краката 1 седмица, представям си по колко време не си миете половите органи [-X
:!: :!: :!:
muhlqsal_4orap
02-21-2007, 06:37
защо никой не поставя проблема с ноктите?!
на мене няя ми е приятно да ми спукат белите дробове :evil:
DaRk_FaIrY
02-21-2007, 09:37
хъх не ме кефи :-D :::
Ice_Queen
02-21-2007, 14:21
:smt078 :smt078 :smt078 :smt078
Лично аз повече харесвам петинга,ако ще се облизва дадена част от тялото,защо да не е цялото :wink: