View Full Version : neznam kakvo iska
ZNA4I minalata sabota sksax s priqtelq mi super neqsno az mu kazax ne6to ti tragna posle razbrax 4e se e varnal pri biv6ata myy s koqto oba4e smao se karta ot edna godina sled neinata iznevqra ,mejdy nas vsi4ko be6e kato v prikazka mnogo istinsko ..ama tapo se polu4i... v4era pak go vidqx v diskotekata vijdax go kak postoqno me gleda kak mu e gadno az se razmazvax prosto za6toto tva mi e kato za6titna reakciqi ni6to ne si kazaxme vse edno si praixme i dvamat na puk neznam kvo da pravq i kvo misli i iska toi .az znam4e iskam da mu e interenso da ima trapka 6toto ian4e vsi4ko se gybi kvo 6te kajete viq kvo da pravq tva da pogovorim nevqrvam da stane i az neznam ve4e
detska mu rabota... mi ili mu kaji da se suberete, ili go zaebi... kvi sa tiq igri4ki pfffffff. v liubovta sredno polojenie nqma - ili ste zaedno, ili ne ste!
JuSt_A_vErMiN
02-18-2007, 15:48
detska mu rabota... mi ili mu kaji da se suberete, ili go zaebi... kvi sa tiq igri4ki pfffffff. v liubovta sredno polojenie nqma - ili ste zaedno, ili ne ste!подкрепям
миличка, нещо май си заспала на някоя сапунка а? :lol:
Отиди и говори с него, за да разбереш за какво става въпрос.И ако се е върнал при бившата му просто ей така, нещата не са били толкова истински, колкото си мислиш.
emii ne netvarda 4e s abili acki istinski no naistina ima6e i trapka i svi4ko i ni be6e gotino prosto navika s neq tva 4e s aot edno y4ili6te i se vijdat postoqno my pre4i da e s drygo momi4e toi predi da se zapoznaem svi4kite mu priqteli kazvat kak psotqonno e bil mra4en toi i toi kazva 4 emu e izqla nervite no qvno tva e polojenieto i tam koito go kaza tva za sapunkata tuka sme vseki si kaje kav mu e problema ako moq ti se stryva kato sapunka to ne go 4eti,samo nalivka dda uma
или гледате много сериали или ъкъла ви е прекалено лапешки още :-s не мога да разбера защо във всички теми все се изтъквате, че много ви е гадно, че много страдате, че все някой не можете да забравите и все по някой страдате?!!!!! :-s запомнете, че всяко нещо си има по-добър или по-лош заместител :-k
Както казаха вече средно положение в любовта няма..или сте или не сте.. :smt011 :smt019 :smt011
da parvo akala mi povqrvai mi dale44 nee bebe6ki prosto sve pak za d api6e6 tuka trqbva ti e gadno koeto saotvetno da spodeli6 i moje bi d atis tane po dobre kato 4ye6 mnenieto an drygite no nqma zna4enie 6to misli6 taka okey prosto mi e dobre 4uq kvo msilqt po vaprosa i drygi xora
или гледате много сериали или ъкъла ви е прекалено лапешки още :-s не мога да разбера защо във всички теми все се изтъквате, че много ви е гадно, че много страдате, че все някой не можете да забравите и все по някой страдате?!!!!! :-s запомнете, че всяко нещо си има по-добър или по-лош заместител :-k
като децата ---
Ден първи - запознават се
Ден втори - гаджета са
Ден трети - обичат се
Ден четвърти - късат
:-s
axaxa ox aide stiag s tva kato decata garanciq 4e ne6tata koito az sma vidqla dale4e ne sa detski i naistina taka e ama taka se e polu4ilo kvo rpatq golemite aide kajete togava
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 19:57
абе ако историята беше написана от някое момче за приятелката му да се чуди к'во иска щях да кажа, че сигурно тя е в цикъл и за т'ва не знае...ама в тоз случай...... хмз.. к'во пък толкоз... може и той да е в так'воз... то и без друго не малко момчета се държат като пут.....така-де :twisted:
i vse pak gledma 4e tuka osven s epriate na instresni i da govorite gluposti nepomagate
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2007, 19:58
btw аве лош, т'ва коте е мн сладурско :) от къде го изкопа... :smt007
em nz kvo to4no da kaja mn kofti situaciq ama i az sum v po4ti su6toto polujenie am kvo da se pravi takuv e jivota. tva e abe mom4eta sa tupi su6testva zatva ne gi razbirame xaxax :-D :-D :-D
Преди доста време ми се случи абсолютно същото. 2 месеца приказка и после хоп.....с бившата. После пък реши да се събираме....ревове тръшкане да му прощавам и тн. Малко време добре и пак по старому... заебавай го докато е време. Едва ли ще се разбере какво иска, но докато се чуди ще нарани теб.
И въобще не казвайте, че жените не знаели какво искат, щото мъжете сте същите. С тая ли с оная ли с десетата....
btw аве лош, т'ва коте е мн сладурско :) от къде го изкопа... :smt007
:-D Изкопах го от градината .. зайчетата ми помогнаха :D
axaxxa q razpravqi kvo e tvoito polojenie moje obmenim opit i da zimsilim strategiqta kao ima takava axaxxa :) kam posledniq gost
The-Cult
02-19-2007, 14:44
Хах доиде време и аз да изкажа мнение от страната на мъжете не че ние незнаем кво искаме просто попадаме на момичета който незнят кво искат или обратното ;-) Така в тоя случай единственното решение е да го извикаш и да поговорите ако ще мисли да ми се върти като руски пумпал а наляво при бившата а надясно при тебе направо го оставаяи да прави квото си иска но ако иска да е с теб и е готов на всичко за това значи си заслужава Успех 8)
axaxa emi neznam toi ina4e suepr qko se darji mngoo po ralzi4en e ot pov4eto ama tva tapo polojenie v koeto se sre6tnaxme mnogo kofti taka sega v sabota pak ni6to ne mu kazax i vijdax 4e mu e kofti ama deznam i na men mi e naranena gordosta i taka donikade qvno nikoi nqma da pogovori s drygiq :smt013